Varya maddi gücünüz yerindedir her şeyin eksiksizdir her şeyden önce bir evin vardır içinde özgürsün bunların kıymetini bil kocanı seviyorsan ki pek sanmıyorum sevsen böyle mızmızlanmazsın neyse yani erkek milletinin yapacağı şeyler değil bunlar bu adam evindeyken her şeyini annesi yaptı bunu öyle gördü diğer arkadaşlarının yanına gitti eşleri yemek yapıyor eşleri tatlı yapıyor eşleri mutfak işlerine hakim eşleri gömleklerini elbiselerini ütülüyor pırıl pırıl işe gönderiyor kocalarını falan derken adam eve geliyor yemek yapmayı bilmeyen her şeye mızmızlanan bir karısı var açıkçası boşanmak daha çok onu mutlu edecektir çünkü o bir sonraki evliliğinde mutlu olacaktır ama sen çok olumsuz ve kötü düşündüğün için yine mutsuz olacaksın. Mesela süpürme işini kocana ver elbileseleri makinaya atma işini de kocana ver toz almayı sağlayan bir aparatla toz alma işini de ona ver yapsın yaparda muhtemelen ama dediğin gibi yapmıyorsa evlenmedne önce söz vermiş şimdi mırın kırın ediyorsa şutla gitsin çünkü mesela ben de yardım ederim derim yani ve ederim de bir kere demişsem yaparım ne olmuş kovaya su doldur gerekli malzemeyi ekle hop 2 dk evin yerleri viledayla sil bilmiyorum ya sen daha öncede konu açmıştın ve huzursuzsun sanırım kocan söz verdi tutmuyor ve uyumsuz biri oldu aç davayı gitsin bak yoluna
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
konu yemek yapmak ise cok sacma bence. severek evlenmişiniz sevgi ya da aşk her neyse gözgöze bakmal değil sevdiğinle aynı yöne bakmaktır. ülkemizde evlilik konusunda erkek calisir kazanir kadinda destekcisi olup evi ayarlar yuvayi disi kus kurar hesabı. Harbuki evlilik demek fedakarlık demektir. Karşiliksiz sevin sevdiginizden bir sey beklemeyin yok bana bunu yapcaktin sunu alcaktın gibi sacma duygusalligin oldugu sevgi sevgi degildir. Sevgi kusursuz sevebilmektir..
Herkez rahat yasamak ister fakat bu rahatliliga kavusmanin yolu sevdiginle mantikli kararlar verip ayni yone bakip basariya ilerlemedir. Bir bebeği dusunun 10 metre onune bir oyuncak koyin ve izleyin. Oyuncak bebegin dikkatini cekicek ve ona emeklemeye baslicak sonradan onu alicak. Bebek sizsiniz oyuncak ise hedefiniz emeklemekte çabanız. Hedef belirleyip caba gisterince basariyi kaptiniz demektir..
Size tavsiyem oturun ikiniz kendi aranızda bir toplanti yapın. Sakin kafayla her seyi olumlu olumsuz birbirinizin gozunun icine bakarak anlatın. Cocuk degilsiniz sonucta sonra mantikli karar verip hayırlısı neyse ona bırakın..
Teşekkür...00 Yorumla
Ay bu hizmet görüşü nedir siz evlisinin yani bu samimiyetsizlik nedir bunu yapmaktan mı görünüyorsun Allah Aşkın'a bana samimi en yakın arkadaşım su getir yemek yap dese gocunmam rica etmese de ben onun beni Hizmetçi olarak görmediğini ya da benim niye Hizmetçi durumuna düşeceğimi düşüneyim ki yani bence biraz mantıklı düşün evet kadınsın yemek yapmayı Öğren biraz sende sana kaba bir şekilde davranmıyor illaki olur böyle yani o da Çalışıyor Anlayış bitmiş zaten yani de Saçma düşünüyorsun 2 kere yemek yapınca bayılmazsın yani ay çok sinir oldum bu konuya neden gocunuyorsun ya şaka mısın eşin o senin düşüncesi Saçma sen biraz kompleks yapmışsın bence verdiği söz diyorsun sende ona nikahta bir söz verdin o nolucak ayrıca evine çalışan almıyorsun o bana yemek yaptırmayacak bilmem ne diye evlilik karşılıklıdır ortak birşeyler yapacaksınız iş paylaşımı yapacaksınız yoksa neden evlendiniz çocuk oyuncağı mı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamdığın şey biz iş paylaşımı yapamıyoruz yani o hiçbir iş yapmıyor tüm yükü üzerime yıkıyor anladın mı?
+1 yılYa canım sen niye boşuna çekiyorsun. Sen onun kölesi olmak için mi evlendin. Evlilik erkeğe hizmet etmek demek midir. Birlikte yapmanız gerekiyor o tüm zorlukları. Seni yalnız bırakamaz. Daha çok gençsin hem belli ki mutsuzsun neyi yapmak istiyorsan onu yap. Üzme boşuna kendini.
129 Yorumla- +1 yıl
evlilik sence nedir sn çok bilmiş?
- +1 yıl
Bilmiyorum hiç evlenmedim. Amacım ukalalık değil. Annem de öyleydi yıllarca babamı çekti. Keşke diyorum hiç çekmeden ayrılsaydı. şu an çok mutlu. Sadece bir fikir önerdim ben..
- +1 yıl
Evliliği anlatmak olarak anladıysan o senin sorunun
- +1 yıl
gazozkapagi... evlilik sevdiğin insanla yuva kurmaktır. erkeğin kölesi olmak değil. zaten seven erkek karısını kullanmaya çalışmaz. sorunun sahibi, kocası gibi eve ekmek getiriyormuş. ev işlerini de ortak halletmeleri gerekiyordu.
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay dedikleri bu olsa gerek. Kocaya hizmet etmek ne zamandan beri kötü bir şey oldu? Evlendiysem ona hizmet etmekten yemek yapmaktan gurur duyarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
+1 yılSoruya bak yaşına bak akıl alıp eig seçtiği kızın yaşına bak. Bu insanlar kendilerini adam sanıyor ya! Prensesler gibi büyüten ailen kafasını duvarlara vursun şimdi. Seni öyle büyüterek gotunu kaldırmışlar ya hiç bir halt bilmeyen yemek yapamayan ama kendini adam sanan birisin. Varsayalım ailen yok yalnızsın evi kim temizleyecek kim yemek yapacak kim sıctığın wc ni temizleyecek? Boşa yazıyorum ki sende bunu anlayacak kafa yok...
150 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Maalesef bu tür garip insanlar var her şey yalan olmuş hayatta sözler yalan olmuş, sevgiler yalan olmuş, samimiyetlik ölmüş seviyoruz dediğimiz birini bile sevmesini bilmiyoruz. Neden insanların hayatlarını ziyan etmek bu kadar basit ki neden insanlar tutamayacağı sözü verirler ki? Neden her şey bu kadar basitleşti yalanlaştı ve öldü ki? yanlış olan ne bu kadar mı beyinsizliğe gidiyor bu insanlar teknoloji beyin mi öldürüyor bizim haberimiz yok eskiden samimiyetlik vardı en azından şimdi hiç bir şey kalmamış ottan farklı değil insanlar ot bile bir işe yarıyor o kadar bile değiliz aslında.
10 YorumlaBence haksızsın canım kusura bakma boşanmaktanda vazgeç evlilik okadar kolay bir mevzu değil sırf onu beğenmedin diye boşanırsan uzun ömürlü bir evlilikte hiçbir şey beğenmessin senin kulağına vesvese gelmiş oturup konuşup tekrar barışmalısınız kötü giden şeyler hep olur ama pişman olabilirsin mutlu evlenmişsin, yuva kurmuşsun, yuvana yazık değilmi söz vermiş sende sözünü hatırlatıp bana yardımcı olmanı istiyorum hayatım diyebilirsin yazık yuvana yaa çok üzüldüm duyunca. Dualar var dua okuyabilirsin namaz kılabilirsin ozaman seni birazdaha kurtarıcak ama asla ve asla boşanma tekrar düşün lütfen lütfen
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. İyi ki bir geliriniz var işte bu yüzden çalışan kadınlardan nefret ediyorum. Kocan parasını pulunu her gün dışarıdan yemek için harcamak zorunda değildi. Seni böyle büyüten ailenin de suçu var. Boşanman senin için değil o adam için daha hayırlı olacak. Aslında o adam niye yemek yapmasını bilmeyen bir kadınla evlendi ki bende böyle erkekleri anlamam açıkçası. Keşke hiç evlenmeseydi. Neyse o adam gider yeni bir karı bulur evlenmek için ama sen bu huyla daha çok boşanırsın sana söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklısın. Öyle mağara adamı erkekler ev reisleri eskide kaldı. Yok efendim kadın kısmının çalışması farz değilmiş de erkeğine hizmet edicekmiş de falan da filan da.. Biraz daha kassalar taş devrine gidecek kafaları. Kadın toplayıcılık yapsın erkek avlansın diyecekler..
Kimsenin aklına girmesine izin verme. Dediğim gibi sen kimsenin hizmetçisi değilsin. Evlilik erkeğin tembellik etme yemini değil, her iki ferdin de her şeye ortak olma yeminidir. Bakma sen bu dallamalara. İşlerine nasıl geliyorsa öyle yorumlamışlar hepsi. Asıl acıdığım, tabi hizmet ediceksin diye gevelenen cahil, kole psikolojisinden kurtulamamış kızlarımız01 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğim dallamalardan yedisi de damlamakta gecikmemiş eksilemek için gördüğün üzere :)
Bak şimdi size bişey soylicem emeğine saygı duyarım ve bunca sene okudun öğretmen oldun. Ben eşimin çalışmasını istemem evimizde oturacak yemeğimizi yapacak çocuklarımıza bakacak. Kadının görevi budur. Erkek ise işine gidip çalışıp evini geçindirecek. Yer geldimi eşine yardım edecek öyle başta canım cicim sonrada defol başımdan demicek başta odunsa sonuna kadar öyle olacak romantikse sonuna kadar öyle olacak. Bence kocan seni kandırıp evlenmiş ve sende ev hanımlığı yapacak biri değilsin. Çocuğunuz yoksa ayrılırsınız ama unutma pişman olmayasınız ve boşarsan bidaha evlenmemelisin çünkü erkeklerin hepsi öyledir. Evinde görmek ister kadınını sende buna uymuyorsan yapacak bişey yok
26 Yorumla- +1 yıl
Eger esinin her dedigini alabilceksen bu ev esyasida olur guzel bir kiyafet kuafor bakimi vs vs herseyi karsilayabilecek onu tatile goturebilcek arkadaslariyla gezeceg zaman cebine parasini koyabilceksen tabiki de calismayan kadin tam sana gore. Boylesi erkek varsa zaten bende calismam baska turlu su evde otursun evdeki kiyafetler ona yeter tatilde neymis diyorsan yok ole bir dunya bu kolelik..
- +1 yıl
Ac kalirsam o calissim da birlikte doyalim demek yok ama ac kalirsam oda kalsin demek var yazik gunah cocuklara da gunah kimse ac kalmak zorunda degil allah herkese el kol beyin gucu vermis calisin bos durmayin diye. Neyse...
- +1 yıl
Canım benim kimse açlıktan olmez doğrudur amaa şunuda unutma ayağını yorganına göre uzatman lazım. Dışarda çalışan çok bayan gördüm evine sahip çıkmayan kocanın sozunu ddinlemeyen kocayı enayi yerine koyup parasını yiyip keyfine bakam. Çoluğuna çocuğuna sahip çıkmayan çok bayan gördüm çookkkk
- +1 yıl
Kadına ben kole gozuyle bakmam kimsenin demeye de hakkı yoktur... Kadının kocasına bir yemek yapması çamaşırını yıkaması evini supurmesinin nesi kolelik anlatır mısın? Akşam işten gwldiğimde eşim daha gezmelerde olsun ben bunu istemem evime geldiğimde eşim karşılasın beni boş duvarlar değil yani anlata bildim mi?
Öncelikle bir öğretmen olarak Türkçe yazım dilini çok iyi kullanmanı beklerdim. Bizler de yazarken hatalar yapabiliriz ancak bariz hatalar gerçekten gülünç oluyor.
Eşinle aranızda daha başka neler vardır, olayların şahitleri kimlerdir, boşanmada çekişme var mıdır gibi kıstasları mutlaka mahkeme değerlendirir. Boşanmak taraflardan birinin istememesi halinde çok zordur.
Bana sorarsan bu zorlu dönem gelip geçicidir, eşin ileride düzelir ve mutlu olursun. Boşanmış halinle öyle birini bir daha bulamazsın. Son cümlede haklısın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra Suriyeli kızla evlenmeyi düşününce neden diyorlar. Alayı böyle kariyer yaptım köle değilim modunda işten gelir 1 saat oturur yatar bu nasıl iş böyle evlilik mi olur tek başına yaşamaktan farkı yok nie evlendimki o zaman erkek fıtratına aykırı madem öyle evlenmeyin başnız ağrımasın
Böyle adamları anlamıyorum madem ev işlerinden anlayan biriyle evlenmek istiyorsun neden ters karakterde birini kandırıp evleniyorsun sonra boş boş boşanıyorsun kaybettiğin zaman yazık değil mi be insan kaybettiği zamana üzülür.11 Yorumla- +1 yıl
Turkiyede kızlar evlenince aile baskısından kurtulacağını sanıyor. Erkekler de düzenli seks yapacağını. Tum olay bundan ibaret
+1 yılTabiki ev işleri senin asli görevin değil ancak birinin yapması gerekir.
Evin reyisi kocadır, senden biraz daha üstün olma hali doğaldır zira bütün evlilikler aşağı yukarı seninki gibidir. Yani yemek ve temizlik kadının yaptığı iştir.
Bunu sadede kadın mı yapmalıdır bence hayır, en azından sen salonu temizlerken eşin banyoyu temizleyebilir, sen sofrayı hazırladıysan eşin toplayabilir. Sonuçta hayat müşterektir, her iş paylaşımlı yapılsa eşlerin birbirlerine olan saygısıda azalmaz.
Geçmiş olsun eğer çocuk yoksa boşanmada birşey yok, ayrılır yoluna hayatına bakarsın. Ama çocuk varsa ozaman durum değişir zira hiç bir çocuk anne/babadan ayrı büyümeyi hak etmez.00 Yorumlaya evliliğin mantığı elbette müşterek bir hayat kurmak saygı esas olacak şekilde. ama sen hizmetçi gibi düşünürsen bu durumu zaten kimse sana anlayış göstermez bu konuda kimle evlenirsen evlen erkekler karılarından anlayış ve fedakarlık bekler kim olursa olsun hizmetçi gibi görme kendini sevdiğin için yaptığını düşün ve hissettir derim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Eşine yemek yapmayı ve evinizi temizlemeyi " Hizmetçilik" olarak görüyorsan Bence de Boşan ve Adamın hayatını karartma.
Sen de o kendi ayaklarının üzerinde dur her daim. Sakın bir daha evlenmeyi düşünme.
Merak ediyorum , eşin hiç sana " Bütün Ay boyunca köpek gibi çalışıp, kazancımı sana ve evimize harcıyorum. Evlenip Amele oldum sayende..! " dedi mi? Senin kazancın ancak kuaför masrafına yeter gibi.01 Yorumla
Soran+1 yılbende para kazanıyorum. Ayrıca eşimin parasını yemem pek. Genelde kocamın gelirinin bankada biriktiriyoruz ilerde lazım olur diye. Ben kendi paramı yiyorum yani sen merak etme.
+1 yılHizmetini yapmak zorunda değilsin. Hatta gerekirse ve gücü yetiyorsa o sana hizmetçi tutacak. Hayat müşterek, hizmetçi tutamıyorsa da yardım edecek. Boşanma sebebi olarak çok basit görünse de, uzun vadede yıpratıcı bir durum. Bence konuş ve durumun ciddiyetini güzelce izah et önce.
01 Yorumla
Soran+1 yılgelsin eve konuşucam dediğin gibi ya hizmetçi tutsun ya da yardım etsin ya da boşanalım
+1 yılHaklısın, her şeyi bilerek evlendiyse sana bu sözleri verdiyse o adam haksız. Madem evinin bütün işinin yapılmasını istiyordu. Başka birini bulacaktı. Hem ikinizde çalışıyorsunuz. Eve gelince ikinizde ortak yapmalısınız evin işini.. Her söze inanmamak gerekiyormuş demek ki.
40 Yorumla'Ona yemek yaptım hizmetçisi gibi ' hayatımda bu kadar itici cümle duymadım. Sen evliliği ne sanıyodun yavrum pirensesler gibi büyüten ailen de kabahat asıl. Sen boşan pirensesler gibi yaşlan güzelim babanın evinde kimle evlenrsen evlen bir evin yemeğini yapmak evi çekip çevirmek dert oldukça ömrün dejavudan ibaret olur
10 Yorumla
+1 yılTabi yardım etmesi gerekiyor ama nasıl hizmetçi gibi görüyorsun kendini anlam veremedim o senin Kocan l*n :D yediricen içiricen tabi adam seni heykel olarak mı aldı eve bakıp bakıp sevicek. Ben evlenmediğim halde anneme iş yaptırmıyorum anasını hem abimi hem babamı doyurup bakıyorum annemide tatile yolladım hatta :D Bu senin bir nevi görevin.
10 Yorumla
+1 yılhaksızsın o senın kocan ona hızmet etmen gerekıyor bak evın reısı erkeklerdır kadınlar degıl senın çalısman farz degıl erkegın çalısıp gecındırmesı gerekıyor senınde evınde oturup ev işlerıı yapman gerekıyor erkekler boyledır bılmezmısın ev işinden sankı cokkk anlalarr
10 Yorumla
+1 yılbir anlık öfke ile karar vermeyin sonra hayatta tek başına ayakta durmak diye bir şey yok erkek kadına kadında erkeğe muhtaçtır bunlar bir birlerini tamamlarlar. biraz zaman verin kendinize yaşınızın biraz daha ilerlemesini bekleyin kişi 30 dan sonra oturuşmaya başlar yemekti bulaşıktı ilgisizdi diye evlilik bitirilmez dövme sövme aldatma gibi onur kırıcı şeyler yoksa bekleyin derim. gelen gideni aratır.
10 Yorumlaİyi de bunlar evliliğin kuralları değil mi? Şimdi mesela benim abimde yemek yapar süpürge tutarda ben varken ona tutturmam nasıl yanlıssa senın ıcınde gecerlı bu. Yardım ıstersın o ayrı. Ancak bu kölelık degıldır sankı annelerımız gıbı 3-4 cocuga bakıp elımızde elbıse bulasık yıkayıp kaynanaya bakıyoruz.. pes artık.
20 YorumlaSonuna kadar haksızsın bu ne la tabi yemek yapıcan evi temizlicen yeri geldimi yardım eder oldu bir de halı yıkasın adamcağız bir nasıl mantıktır sende o zaman bir prensle evleneydin belki olurdu saçma nedenlerle buralara. gelmeyin ya ayıptır sözmüş vermiş sen kaç tane sözünü tutabildin hayatın. boyunca yeri geldimi o adamın ayaklarını bile yıkayacaksın bu kölelik ya da hizmetçi olmak değil farklı bir sevgi bağıdır yazık vallaha üzüldüm..
10 Yorumla
+1 yılYa kardesim simdi kusura bakmada o senin esin koçan tabi hizmet edicen.
Hizmetten kastimizda sofrayı kurup iki kap yemek koyican çamaşırını yikiyacan çok mu zor.
Bu yüzden bosaniyorsan senden zaten ev kadını olmaz.
He ama onun da sucu var şu; bastan böyleyim boyleyip deyip u dönüşü yapmış yan çizmiş.
Ama ne olursa olsun yuvayı dişi kus tutarmış bseveple boşanırsan da yazık olur çok saçma olur..
Bosanmayin derim.
Yine de sen bilirsin hakkınızda hayırlısı olsun..00 Yorumlaevliliğinizi bitirmeyin ani karar verme tamam hizmetçisi değilsin ama eşin ve sevdiğin adama bişeyler yapmak sevginin bir göstergesi verdiğin değeri gösterir bence ben bişeyleri o istemeden yapıp götürürüm bekar olduğum halde boğazımdan geçmez ve sabırla hersey düzelir gerçekten buna inanıyorum çok gördüm sizin gibi olanları ama sabırla nasıl güzel düzene oturttuklarını gördüm ilişkilerini bence sabret ve sevgıyle yaklaş eşine
00 YorumlaBoşanınca kendinin ev işleri için hizmetçi mi tutacaksın, bir tabak fazla yemek yapmak eşin için zor mu geliyor. Eğer gerçek sebep ev işleri ise bunun da çözümü var bir yardımcı tutabilirsiniz. Ama sen kafanda bitirmişsin evliliğini boşanmak için mazeret arıyorsun. Dikkat et yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
00 YorumlaSen onun eşisin. Hizmetçisi değil. Sevgi, saygı çerçevesinde yürür her şey. Sen ona sevdiğin için yemek yaparsın. Zorunda olduğun için değil. Gene de boşanma ciddi bir karar. Şayet, etraflıca düşündüysen, ve başka bir çare yoksa, kendini yıpranmış hissediyorsan, hayatında yeni bir sayfa açabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın, çok haklısın ama bir evlilik bu kadar basit bitmemeli. hele ki aşk evliliğiyse. kocanı karşına al iki medeni insan gibi konuşun. türkiyede dul kadınlara bakış açısı aşikar. yazık etme kendine çözülebilecek bir problem için yıkma yuvanı. allah yardımcın olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. İkiniz de çalıştığınız için evdeki işleri ortak yapmanız gerekirdi..
Bu sitede normalde kadın düşmanı zannediliyorum, ama alakası yok.. Bir evlilikte öncelikle eşitlik ve adalet olmalı derim her zaman.. Sen haklısın..31 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
esinin haksiz olmasi senin bu tutumunu dogru kilmiyor. bana soz verdi ev islerkne yardimci olmuyor bosancam ben. git isine Allah askina. yasinin hakkini veremiyorsun. bosancakmis. zaten benim param ben calisiyorum diyen kadin iticiligine hic deginmiyorum. esin grcekrsn haksiz olabilir. bu sorunu assaniz bile sen yine olay bulursun. cocuksun cunku daha. bosanda gor dunya kac bucakmis. sana mustehak be.
00 YorumlaBu soru değil ki. Kendini onaylayacak tiplere teşekkür edip diğerlerine tepki yapıyorsun. Çalışmıyorsan dişi kuş sen yapacaksın evin düzenini. Çalışıyorsan birini tutacaksın. Herkes böyle yapıyor. Annemle babam 40 yıldır evliler annemde çalışıyor. ama evinin hiç bir işini babama bulaştırmıyor. İstemiyor da. Şimdiki hatunlar böyle işte. 18 yaşında evliliği çözmüş, hayatın sırrına varmış tipler hepsi. Kusura bakma ama seni onaylamayacağım. .
00 Yorumla
+1 yılYa ev işinde yardim etmiyo diye koca boşamayın. Bu kadar basit olamaz olmamali. Otur konuş. Az biraz yardim iste. Ortayı bulun. Belki bana kizacaklar ama kadin bence biraz daha fedakar olmali ve yuvasi icin kosturmali. Tabi tamamen vurdumduymaz bir koca ve sevgisiz bir koca ise o ayrı
20 Yorumla
+1 yılSen ne bekliyordun annen babana nasil davraniyordu? Hic mi gormedin iliskilerini evde. Hayallerle yasamayim artik. Bosan gitsin daha fazla adamin basini agritma..
32 Yorumla
Soran+1 yılannem ev hanımı benim. bende çalişiyorum neden tüm işler üzerime yıkılmaz zorunda?
- +1 yıl
Benim annemde calisan bir bayan ama yine evinde herseyi yapiyor. Bende ogrenciyim yemek yapmayi bilmem ev temizliginden anlamam kimsede zorlamaz yap diye dedigin dogru prensesler gibi yasiyorruz gercekten baba evinde.. ama soyle bir gercek var ikinizde calisiyorsunuz sende yoruluyorsun oda ama sen cabalasan yemek yapiyorumda begenmiyor desen haklisin ama sevdigin adama yemek yapiyorsun birlikte doyuyorsunuz bunu kolelik olarak algilaman cok yanlis bu hizmet degildir bu sevgidir bu yapilmasi gerekendir ne kadar calisan bir bayanda olsak erkekten cokta bisey bekleyemeyiz biz kizlara kuckken eli alissin diye biseyler ogretilir ama erkeklere ogretilmez. Ben ogrenmedim hep okuyorum kendimi bildim bileli 22 yasindayim ama biseyleri ogrenmeden evlilik hem karsidakine hem bana zarar verir. Otur konus kocanla evlilik zor yuva zor kurulur ama kolay yikilir sen kendini ona kole gibi gorursen ona surekli tavir alirsan birgun baskasi icin seni bosar buda seni eminim uzer sahip cik bence yuvana
Şu feminist entel kadın modellerinizden vazgeçin..
Evlendiysen,
evinin işini de yapacaksın..
Ütü de yapacaksın
bulaşıkta yıkayacaksın.
Çocuğa da bakacaksın..
Bizim annelerimizin ayaklarının suyu içilir, sizleri gördükten sonra.
Yemiyorsa bir yerleriniz, evlenmeyeceksiniz.
Sonra soruyorlar neden bekarsın diye, böyle bir kadın alacağıma.. ömür boyu bekar yaşarım.02 Yorumla- +1 yıl
Kadın da adam da sabahtan akşama kadar çalısıp eve geliyor ne ara yapacak onları kadın pardon ama?
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. haklısın söz vermesymiş ama evliliği çocuk oyuncağına çevirmeyin ya birazda mantıklı olun bu ne arkadaş yok bana yardımcı olmuyor al misketlerin ver misketleri mi ben oynamıyorum gibi davranışlarda çocukca yaşına yakıştıramadım bil bence otur düzgünce anlat sen çok değiştin bu nun sebebi nedir diye araştır bence belki sende bir yerlerde yanlış yapıyorsun olamaz mı?
00 YorumlaHayaller ve gercekler...
Esin bosancam duyince ne dedi?
Olmasi gerektigi degilde yapa bildigini yapmani tavsiye ederim eger huyu suyu iyi ve sevgin vs varsa.
Seni yipraten ev islerimi yoksa baska konularda varmi?20 YorumlaBoşan bakalim turkiyede dul olmak nasil birsey bide sen gör
72 Yorumla- +1 yıl
Ne zorlugu var ki
- +1 yıl
Her abazanin l*n bu açik diyip sana sarkmasimi desem. Ilerde belkide yeniden sevecegin baska bir adamin l*n bu dul uzak durayim demesimi desem. Ev kiralarken bile ev bulamak mi desem. Turkiyede kadin olmak kolay degil. Hele dulsan komple hapı yutmuşsun varsa cevrenizde bir sorun. Ha bu tabiki her cileyi çekin demek degil. Odunlarinizi yontmaya calışin
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Eşine yemek hazırlamak zor geliyorsa, sen zaten evladını bile besleyemezsin :) ..
00 YorumlaYemek yaptın diye Hizmetçi mi oldun yapma Allah aşkına ya ne günlere kaldık bir kendinize gelin sevgi saygı evlilik fedakarlık ister baba evinde olduğu gibi yan gelip yatmayı mı düşünüyodun o günler geride kaldı artık eş sorumluluğunu üstüne al oyuncak değil bu ben sıkıldım boşanalım ne kolay di mi size göre
00 Yorumla
+1 yılsana bişey diyimmi bende evlenmeden önce herşey beraber yaparız demiştim. yıllar geçti aradan. ben titiz biriyim o dağınık. ben elimi bir şeye vurmasam evi b*k götürecek. ben boşanmak istiyorum dedim ve gerekçelerimi sıraladım mum gibi oldu hak verdi, ama bu gibi küçük şeyler birikince sevgiyi bitiriyor. işin zor, boşanma sebebin sadece buysa konuşmalısın bnce...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik birliktelik, paylaşmak, yardımlaşmak zorluklara birlikte göğüs germek mücadele etmek demektir. Ne kadın ne de erkek diğerinin hizmetçisi olmamalıdır. Karşılıklı saygının olmadığı bir evlilik, sürdürülemez.
10 Yorumla
+1 yılEger sevgi bittiyse
ve hayatın gercekleri artık ona tahammül etmenize nedne olmuyorsa
elinizde bir mesleginiz var..
kendi hayatınızı kurabilrisiniz
evet boşanabilirsiniz20 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum , odundan bol bir sey yok malesef.
Allah kolaylık versin boşa gitsin , sen ona hizmet etmek için gelmedin dünyaya.
Ya beraber yapacaksınız ya da boşa bence.
Hayat bir odunun kahrını cekmek icin fazla kısa00 YorumlaO kocansa sen yapmalisin oda yardim etmeli ne garip kadinlar var sizin evde baban yapiyodu herhalde soz vermese iyiydi ama vermis haksiz duruma dusmus ama kadin dedgn yapar o esine ikramin hizmetin degl
00 Yorumlabence böyle basit konular yuva yıkmaya değmez sen yıpranmışsın kendine vakit ayır çift terapistine gidin en önemlisi de ev temizlemeyi yemek yapmayı hizmetçilik olarak algılama yapamadığın yerde yardım iste eminim ki edicektir
00 YorumlaSen evli olsan boyle bir sebepten yuva yikilmayacagini bilirdin. Gecin bunlari bir . Anan ayaklarini uzatirken baban meyve mi soyuyodu. Saka gibisiniz yemin ederim.
10 YorumlaKocan haliyi supurmedi camlari silnedi yemek yapmadi die mi bosanacaksn? bir kadinin keni ayaklari uzerinde durabilmesi guzel tmmda ben kendime bakarim ona ihtiyacim yok die simarirsa iste donuc bu olur. Hic bir zorlukla mucadele etmez. Busy soylim mi bencede bosan sen o adami haketmiyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. maalesef gunumuzdekı evlılıkler bu kadar basıt başlıyor ve basıt bıtebılıyor , hakkınızda hayırlısı
70 Yorumlahaksızsın... hemde çok haksız... bütün mesele ev işleriyse... evine haftanın belirli günleri için temizlikçi tut... parana minnet et... kocana değil... bu konuda seninle sabaha kadar konuşabilirim
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılEğer hem kadın hem de erkek eve para getiriyorsa ev işleri beraberce yapılmalı. Pek çok erkek "ev işi kadın işidir. s. s" tribine giriyor.
Kimse kimsenin kölesi değil.10 Yorumla
+1 yılkadın erkeğe evde hizmet edecek bunda anormal durum ne özgürlük diyosun ne istiyosun başkalarıyla gezip tozmaksa niyetin evlenmeyeceksin kocana yemek yapmayacaksan evini temizlemeyip pislik içinde oturacaksan oda senin bileceğin iş
00 Yorumla
+1 yılSen evliliği ana okulundaki o öğrencilerinin oynadığı evcilik oyununu sandın... Biraz fedakar olan lazım aile bağı nın ne olduğunu anlayamadıysan aşk sevgi sana anlamsız gelir. sen ayaklarının uzenide durmanın sanaaile
01 Yorumla- +1 yıl
Kurumunu yıkkma hakkını vermez
+1 yılBir an önce boşan bence Kocana daha fazla sorun yaşatmadan... Adamcagıza o. kadar üzüldüm ki anlatamam... Senin düşundüğün gibi bir evlilik yok bu arada kimseyle de. evlenip. milleti dul birakma çünki sen. evli kalamazsın
10 YorumlaSenden ne ev hanımı nede anne olur evlılıgı evcılık sanmıssın sen.. adamda suc bıle bıle evlenmıs senle bncede dava ac adam kurtulmus olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhizmet tabiki edeceksin ancak sende çalışıyorsun, ben çalışmama rağmen dayanamam ona yardım ederim o et demediği halde ve çevremde beni çok ters sinirli belkide eşimi dövdüğümü dahi sanarlar ama ben bugüne kadar bir fiske dahi vurmadım. O benim eşim köle değil birde yazıktır ya sanki gavura mı eziyet ediyorsun töbe töbe. Sorun sadece buysa yuvanı yıkma derim ama başka sebepler varsa birşey diyemem. Yani ona anlat belki anlar en son çare boşanmaktır bulduğun iyi olacak değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılooo bir dul daha ekleniyor. Dul avcıları peşinde olacak merak etme ama hani şu kocanda bulmadıgın sevgiyi var ya o gram sevgiye hasret kalıcaksın. Senle ilgilenen bütün erkeklerin amacı senle yatmak olucak belki seven cıkar ama şu türkiyede dul kadınlara %90 erkek böyle bakıyor. Senin yerinde olsam kocamı kazanmaya calısırdm
00 Yorumla
+1 yılEvliliklerin bitme nedeni tamamen kadınların ve erkeklerin gercekleri konusmaması bü yüzden aşk evlilikleri cabuk bitiyor mantık evliliği herzaman daha iyidir
00 Yorumladoğru, senden daha iyisini hak ediyor. Yaptığı iki ev işini eşinin başına kakıp boşanacaksan boşan adam da kafasını dinlesin?
00 Yorumlaprenseslerden beri büyüttü yazisini görene kadar inancaktmda bence yazi bile feyk :D boşanma davasina bak. sinema flimi bile olmaz hikaye bile yazamazsn bu mantık :D
00 Yorumla
+1 yılOlayın sadece yemekle ilgili olmadığını düşünmeye başladım yazını okuyunca ev işinden ziyade sana beklediğin ilgiyi göstermemesi olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bunu anlaması için elinden geleni yapmana rağmen hala aynıysa hak etmiştir boşa gitsin
vallaha haklısın madem söz verdin yapacaksın arkadaş eh ev hanımınında işleri bir yere kadar idare eder bak ben mesela evde kimse olmadığında ev işlerini kendim yapıyorum yemek bulaşık çamaşır yeri geliyor temizlik
00 YorumlaÇoçuk musunuz hiç etrafınızdaki insaları gözlemlemiyorsunuz?
İnsanlar hep bu nedenle boşanıyorlar neymiş efendim ben seni tanıyamamışım
Sonra Boşanma Kararı
MANTIKLI OLUN Aşk bir hevestir bir yere kadar saygı saygı... sonra sevgi gelir arkasında00 YorumlaSadece hizmetci tutsan ahahaaa onuda mi ben soyleyim
10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat