Kocamdan boşanmaya karar verdim?

27 yaşındayım. Ben anaokul öğretmeniyim kocam ise mühendis. Üniversitede aşık olup evlenmiştik. Bana evlendiğimizde her konuda yardım edeceğine dair sözler vermişti. Ben yemek yapmayı bilmezdim evlenmeden önce çünkü ailem beni prensesler gibi büyüttü. O tüm bunları bilerek evlenincede seni hiç zorlamıycam diyerek evlendik. İlk zamanlar güzeldi herşey. Cicim ayı derler ya. Öyle zamanlarmış meğer. Zamanla odunun önünde giden bir adama dönüştü. Tüm ev işini kendi başıma hiç bilmeden yapmaya çabaladım. Yemek yaptım ona hizmetçisi gibi. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınım. Bıktım artık aşk sevgide bir yere kadar. Ben evliliği hiç böyle düşünmemiştim. Dün akşam boşanmak istediğimi söyledim. Yardın boşanma davasını açmaya gidicem. Ailem kocan o senin hizmet ediceksin diyip duruyor. O zaman evlenmeden öncede öyle söz vermeseydi bana. Haksızmıyım Allah aşkına?
Güncellemeler
+1 yıl
çocuğumuz yok
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sorum SOSYAL BİR DENEYDİ. Ve sonuç olarak kadına verilen değer çok açık bir şekilde belli oldu. Hala ülkemizde kadın erkeğe hizmet etmek zorundadır diye düşünen insanlarımızın olması ne kadar kötü. KADINSIN SEN HİZMET EDİCEKSİN mantığıyla yorum yapanları en içten duygularımla kınıyorum. Kadının özgürlüğüne saygı duyan karşı cins ve hem cinslerimi tebrik ediyorum. Burdaki çakıl taşlarının arasında gözümde bir inci kadar değerlisiniz :)
Kocamdan boşanmaya karar verdim?