Eski sevgilim arkadaşıma niye böyle demiş olabilir?

Sevgilimden ben ayrıldım (bir ay önce)ama sonra pişman oldum döndüm bu sefer de o kabul etmedi. Ortak bir bayan arkadaşımızla konuşmuşlar dün arkadaş nasıl keyfin yerine geldi mi diye sormuş o da benim keyfim hep yerindeydi zaten demiş. arkadaş bir ayrılık dönemi geçirdin sonuçta kolay değildir bu dönem bilirim demiş.O da böyle yazılmış yapacak bişey yok.Sonradan da eklemiş zararın neresinden dönersek kardır.. demiş ki ona Ayşe hala seni soruyor içi hiç rahat değil ne diyim ona? acaba görüştüğü biri mi varmış desem belki seni daha kolay atar kafasından? o da demiş ki boşver bişey deme beni görmedin duymadın.. Neden böyle demiştir?
Güncellemeler
+1 yıl
eski sevgilim bugün bahsettiğim bu arkadaşın çalıştığı iş yerine gitmiş. (bir markanın sıfır arabaları satılıyo) araba bakmaya gelmiş güya. ben inanmadım pek.. arkadaş sormuş ne oldu şimdi gökçen son durum ne demiş.. o da lütfen simge üzülüyorum konuşmayalım ayşe deme bana kapandı gitti demiş. sonra arabalara filan bakmışlar işte.. arkadaş biraz bunalmış görünüyordu dedi.. baktım bu akşam facebook hesabını da dondurmuş.bence araba bahaneydi arkadaştan benle ilgili bişeyler duymaya geldi.sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
ayşe barışmak istiyor,üzülüyo gibi ..sözler
Eski sevgilim arkadaşıma niye böyle demiş olabilir?