Sizce arkadaşıma niye böyle demiş olabilir?

ben tıktok kulanmıyorum oda kullanma diyor bu yüzden tartıştık bende zaten şifreyi ona verdim hiç paylaşım yok SİLDİM her şey onun kontrolünde iki aya sözleşmeyi düşünüyorduk fakat dün biraz üstüne gittim olanlar oldu ayrıldık sözde fakat kız arkadaşıma yazmış bu gün selin napıyor ne ediyor rica etsem ondan bana haber ver demiş tiktokta abaza çok gittiği yayınları bana paylaş lütfen selinden gizli demiş bunu niye yaptı ki sözde ayrılığa alışacağız dedik uzak duruyoruz sabah yazdı yüz vermedim çok üzgün :((( annemle tanıştı üstelik nazara mı geldik ne yazdı kırgınım görüldü attım ama bütün arkadaşlarıma beni sorup habermi alıyor 😒

Güncellemeler
+1 yıl
aslında anneme ayrıldık diyemedim demedim çünkü bitmemiş görüyorum onu çok seviyorum o benim daha çok seviyor ve tek sorun bu çok sevmesi bu yüzden konu ben olunca çok hassas ve kıskanıyor Tiktoku sil diyor benim kadınımın tiktokta işi yok diyor 😒 bende inat ettim silmiyorum çünkü kötü bir şey yapmıyorum orada da yanımda sürekli fakat ya yayın açınca keşveten gelip bana iltifat eden oluyor buda deliye dönüyor görünce 😒
Güncellemeler
+1 yıl
aradı gönlümü aldı barıştık sorun yok 🥰 zaten bana kıyamazdı