Unutmak için demiyorum dikkat ederseniz alışmam gerekiyor çünkü unutamam biliyorum. dün gece ayrıldık bu gece engelimi kaldırmıştı yazdım ama hala ayrılıktan yana. Alışmam gerekiyor bir şekilde.
Düşünmemeye çalış. Hayatına bak. Zaman herşeyin ilacı derler ya, çok doğru bir söz. Zamana bırakman en doğrusu. Sosyal medyada falan profiline bakma. WhatsApp ta veya mesajda mesajları sil. Amaç ona en az şekilde maruz kalmak. Ancak böyle kurtulursun acıdan. Bu arada mesajı biraz yorumlamak istiyorum. Kız gayet net şekilde ayrılmış. O son attığın özür mesajı olmamış. Hep bekleyeceğim mesajı da olmamış. Varım yoğum sensin demen de olmamış. Bunlar seni onun karşısında çaresiz göstermiş. Kızlar böyle karşısında duran çaresiz, umut dileyen erkekleri sevmezler. Bende yaptım bunları belki daha fazlasını, daha sonra da yaparım büyük ihtimal, belki bir sonrakine daha. Demek istediğim söz konusu kendi hayatlarımız, ilişkilerimiz olunca beyin devreden çıkıyor. Düşünemiyoruz. O yüzden herkes böyle buralarda sorular sorup, cevabını arıyor. Öyle işte. Mümkün olduğunca az düşün, başka seylerle ilgilen. Geçtiğini göreceksin.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok teşekkür ederim. Ama cidden onunla konuşurken aklımı kullanamıyorum. Cevap da atmadı bu mesajdan sonra zaten. Engellemedi de. Ben gerçekten çok uğraştım onun için. Bana umut verdi ama gerçekleştiremedi dediğini. Ben de artık tam anlamıyla kararımı verdim. Gerçekten yavaş yavaş alışacağım onun yokluğuna. Aynı şehirde değiliz, aynı şehirde okumuyoruz. Bu yüzden belki biraz daha kolay olacak işim. Takip etme işini kesiyorum tamamen mesajlarımızı da siliyorum. Birkaç gün zor gelecek ama alışacağım. Bu akşam da Kadir gecesi hazır bol bol dua edeceğim alışmak için. O çok net çünkü ayrılıkta. Engeli neden kaldırdığını anlamadım sadece.
umut verdikten sonra çabalamadı maselef. Umur verdiği konu yanıma gelmesiydi. Orda bunalırım sıkılırım diyip gelmek istemedi bir ara. Sonra tekrardan umut verdi gelicem diye yine vazgeçti. Son ayrılık da o kadar iyiyken birden bire oldu. Sana inanmıyorum senden emin değilim diyip ayrıldı.
Umut verip vazgeçtiğine göre çabalamış ilişkinizin sürmesi için. Ama yeterli olmamış. Aynı şehirde olmamanız unutman için mükemmel bir durum. Görmeyeceğin için unutma süren azalır. Eğer ilişkiyi çoktan bitirmişse kafasında, engelleme gereği duymamıştır. Sıradanlaşıyorsun onun gözünde. Onun, seni daha kolay unutma ihtimali yüksek.
ben de kafamda bitirmeye başladım artık bizi. Ona ait paylaşımlarımı falan kaldırdım hep twitterdan falan. Kabullendim ben kendi içimde. Çok kez denedik çünkü ayrılığı erteleyip durdukbiz. Belliydi böyle olacağı.
Yani zorlamamak lazım sevda işlerini. bir ilk başlarda şey olursun. Ooo unuttum hemen modu. Sonra bir an aklına gelir. özlersin tekrar. Görmek istersin. İşte tam anda kararlı ve sabırlı olman lazım. Onun adını yazmaman lazım. Aramaman lazım hiçbir yerden. İşte yazmaya yazmaya alışacaksın onun gittiğine.
zor olacak ama atlatacağım inşallah. Genelde ayrıldığımızda geri dönen taraf hep o oldu. Ve denedim olmuyor dedi. Bu sefer kararlı gördüm onu. Yolu açık olsun ne diyelim...
Ulan biran gecen haftaya gitti aklim bunlari okuyunca icim bir tuhaf oldu.. Dostum araya girenler vardir.. Yoksa kimse gitmez.. Seytan lar aklini celmistir onun. Allaha havale et.. Geri döner birgün rahat ol.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sözü vardı bana. Yanıma gelecekti okumak için. Her şey çok iyi giderken geçen gün tuhaftı sabahtan beri. Mesajlarımı gördü çevrimiçiydi ama geç cavep atı soğuk davrandı ve gece de ben yapamıyorum dedi. Arayan giren birisi olmasa zaten zannetmiyorum birden olacağını. Allah büyük ne kadar sevdiğimi en iyi o bilir. Kaderde yazılıysa birleşir yine yollarımız.
kaderimiz aynı bizim demek ki. O kadar çaba sarf ettim ki. bir ara yanına gelemiycem dedi. Ailem bırakmaz dedi.3 gün önce orayı yazıcam yanına gelicem kesinlikle dedi. Sen beni ingilizce çalıştırırsın dedi. Ben geleceğini duyunca sahurdan sabaha kadar yasin okudum dua ettim gelsin diye yanıma. Ama 2 gün sonra ayrılık geldi malesef. Oraya da gelmiyorum dedi.
ben öyle kolay vazgeçen biri değilim zaten. Çok zor zamanlar atlattık ve o da yoruldu. Ama bana dediği gibi yanıma gelseydi okumak için daha iyi olacağımıza emindim ben.
En İyi Cevaplar