+1 yılHer insanda nefis mevcut dolayısıyla her insan bir takım hatalar yapabilirler ve bunu göz önünde bulundurduğumuzda aynı bizimde yapabileceğimiz açık bir şekilde görünüyor. "Bir anlık bir heves" aslında bir anlık nefis oluyor, herkeste var ama bazen insanı öyle sağlam tutuyor ki kurtulmak mümkün olmuyor.
Tabi bu görüşüm bu olaya onay verdiğim anlamına gelmesin hoş birşey değil elbet ama nihayetinde insanız, yeri geldiğinde kendimizi de aldatabiliyoruz.
Yuva kolay kurulmuyor, kolay bir şekilde yıkılmamalı da bu yüzden al karşına konuş elinde ne var ne yok hepsini önüne ser, bunlar ne diye sor hesabını. En azından kendini affettirebilirse ikinci bir şansının olmayacağı için daha fazla dikkat etmek zorunda kalacaktır.02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine anlatcam yarinn yuzugu vercemm. Annesinden duysun.
- +1 yıl
bence en doğrusunu yaparsın. ilerde neler yapmaz bunun böylesi
En İyi Cevaplar
Swarm arkadaşlık sitesi değil ki nikah kıyıldı tamam Senin içinde hala sevgi varsa affet şayet sevgi yoksa ya ailesiiinin önünde ya da nikah salonunda herkesin önünde rezil et ve memur sana evliliği kabul ediyormusun sende bir daha beni aldatmazsa evet ya da beni aldattığı için hayır dersin morarır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi tek bir mesajla herşeyi bitirebilirsin ama evlendikten sonra boşanmayı bekliceksin belki bu arada cocuklar olucak onlar ortada kalıcak yok avukat masrafıydı cart curt ilerin için şimdiden elini çabuk tut böylesiyle ömür gecmez... Keşke bende senin gibi nişanlıyken ayrılsaydım ama dinlemedim kimseyi şimdi boşanma süreci var onu bekliorum. Sigortasıda olmadığından tedavi bile olamıyorum hastalıklarım iyi, ce ilerledi. Ama sen bilirsin illaki bişeyler yaşancaksa yaşanıyor , kolay anlatılıyor ama cok acıtıyor kanatıyor yıpratıyor seni... :(
00 Yorumla
+1 yılaldatma bilincle yapilan birseydir. helede boyle olan birsey, sana hicbir saygisi olmadigi anlamina gelir. ben senin yerinde olsam direk bosardim ama tabiki secim senin senin hayatin sonucta. eger beraber kalmayi secersen bilki tekrar guven kazanmasi cok ama cok zor.
06 Yorumla- +1 yıl
erkegin ihtiyaci mi hahhahahah beynimizi yikamaya calisan toplumun bir parcasisiniz, asla ama asla erkeklerin aldatmasini bana normallestirmeye calismayin. sadece seviyesiz ve saygisiz insanlar aldatir.
- +1 yıl
sevmiyorsa ayrilir. madem hergun makarna yemeyi sevmiyorsunuz evlenmiyeceksiniz, hatta mono iliskiye girmeyeceksiniz. hatta ve hatta hickimseye umut vermeyeceksiniz.
- +1 yıl
ne alaka mi? bir iliskiye adim atmaniz icin sorumluluk almaniz gerek. eger sorumluluk alamayacak kadar hayvansaniz, kimseyle beraber olmayi hak etmiyorsunuz. the end
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılaboo.. adam ne halt olduğunu baştan belli etmiş nikahta kıyılmış dk bir gol bir ayrılsan uzun iş ayrılmasan gençliğine versen benden skılmasın da eskisi gibi olmasın diye uğraşsan ayrı bir iş.
Ne diyim bilemedim ki canım sana.. Ama var bu durumda birşey bence sen bu durumu dikkate al.00 Yorumlakıza söyle buluşma ayarlasın. eşin geldiğinde beraber karşılayın. başka bişey yapmana gerek yok. ağzını açıp bişey söylemeye bile tenezzül etme. hem 2. kez aldatmış olur hem de senin her şeyi bildiğini anlar. zerre kadar onur varsa senin demenle değil o kendisi gider.
11 Yorumla
Soran+1 yılSwarma baktimda bulamadim. Kiza sordumm bir acip bir kapatiyordu diyor. Ortalikta kayboluyordu arada sirada diyor. Kiz şu an mersinde kabul edermi acaba
Affetmeyin ya şöyle tipleri. Annem babamı affetti, ben etmedim. İleride başıma böyle bir şey gelirse de asla affetmem. Ayrıl derim
26 Yorumla- +1 yıl
Kolay tabii. Sen aldatılan bir kadının psikolojisini yaşadın mı, hayır. Bende yaşamadım ama önümde büyük bir örnek var. Bana böyle bir şey yapılsa değil evli kalmak yüzünü bile görmek istemem. Evlilik yıkmak mı kolay yoksa o psikolojide yıllarca yaşamak mı asıl sana sormalı @alemim
- +1 yıl
Bu çok iğrenç bir tabir. Ne demek çok eşlidir? Biz yapsak eminim ki farklı farklı 1500 küfür yeriz. Sizin ihtiyacınız varsa kadınların da var. Ulan bu zihniyet ne kadar saçma. İki taraf da sadık olmadıktan sonra imkanı yok yürümez. İster cinsel ister aşk aldatması olsun. Aldatma aldatmadır işte. Daha da bir şey bilmem. Ayrıca görmezden gelinecek bir şey değil o zaman karın da ileride ay ihtiyaç diyip başka beylerle birlikte olsun sende görmezden gel, olur mu? Olmaz dimi. Sizde yapamazsiniz o zaman @alemim
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Her kadın aldatılır.. Aldatılmıyorum diyenlerin de henüz haberleri yoktur. Bir daha hiç bir erkekle alakam olmaz diyorsan ayrıl tabii..
02 Yorumla- +1 yıl
çalma elin kapısını çalarlar kapını ;) o zman kadınada aldatma fırsatı düşer mutlaka...
Neden yaptğnı öğren sonrada aynı şeyi ben yapsaydm napardn de zaten o zaman haklsn falan der ama hemen bitirne ewliliği
00 Yorumla
+1 yılSana değer vermeyen, saygı duymayan biriyle devam edip etmemen senin kendine olan saygına kalmış.
10 Yorumla
+1 yılBir kez yapan yine yapar. Dayanamam diyorsan ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılanlık bir olay
olmuş
ama sonuçta seninde böyle bir hakkın doğar
çok karışık işler
bana kalsa tek celsede boşanırsın!20 Yorumla
+1 yılIntikam falan degilde topla aileleri konus boyle boyle sonrada arkana bakma belki utanir ozaman hic bisey deme ama ona ama asla donme yapan yine yapar karaktersizlik parayla mi
05 Yorumla- +1 yıl
Ne ihtiyaci Allasen dugunu varmis yakinda o ihtiyac olayi bahane insanda irade olucak biraz @alemim
- +1 yıl
Sen gunah olan birseyi savunuyosun sana ne desem bos.. @alemim
Arkadaşlık sitesi değil yer bildirme uygulaması fakat bildirdiğin yerde başka kişileride görüp ekliyebilyosun öyle... Ben geçen sene kullanyodum
12 Yorumla
Soran+1 yılGidip konusmakta istemiyorumm. Nasil bir intikam almaliyim
Bence ayril cunku daha somdiden boyleyse ileride cok rahat bir sekilde aldatir
00 Yorumla
+1 yılbukadar abartma çoğu erkek heycan aradığı için takılır öyle ciddi düşündüğü sensindir onlarla dalgasına zaman geçirir
04 Yorumla
Soran+1 yılHe he dalgasina olurmu ya dugune 3 ay kala. Simdiden bole yapan ileride neler yapar.
- +1 yıl
senden sonra yaptıysa eyv ama senden önceyse boşver
Soran+1 yılBenden sonra.
- +1 yıl
ozaman vallahi dicek lafım yok sevdiğine inanıyosan sahip çık elinde tut iplerini
Alıcaksın eşyalarını gidiceksin annenın evine aklı başına gelicek sapığın
14 Yorumla
Soran+1 yılNisanliyim dugun daha 3 ay sonra sadece nikah var. Nereye gideyim
Soran+1 yılDaha kimseye soylemedimm. Anneme falan soylesemm benim basima kalkar. Napcam ben
+1 yılaçıkça aldatmış çocuk yoksa ayrılabilirsin tabi hakkın var, çocuk varsa bir daha düşün
06 Yorumla
Soran+1 yılCocuk falan yok nikah kiyildi ama daha dugun olmadi. 3 ay sonra dugun.
- +1 yıl
oha bir de daha düğün olmadan valla al karşına konuş bence niye böyle bir şey yaptın diye
Soran+1 yılKonusmakk falan istemiyorumm yuzunu gormek bile istemiyorum. Suann normal hicbisey olmamis gibi konusuyorum.
- +1 yıl
hımmm peki ne zamana kadar böyle konuşacaksın
Soran+1 yılBilmiyorummm sabahtan beri agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.
- +1 yıl
çok sıkıntılı bir durum vallahi ne diyim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikah masasında onu g... nün üstünde bırak, çok güzel intikam olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNikah oldu canim.
Görmezden gelirsen affedersen aldatmaya devam edecek. Buna katlanamam diyorsan gerekeni yap, ayrıl.
12 Yorumla
+1 yılBen olsam boşanırdım ailesinede rezil etmezsem olmaz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki ayrıl, bir de burada soruyor musun bunu? Unutma, insan bir kez aldatılır, diğerlerinde hep aldanır.
00 Yorumla
+1 yılSwarm arkadaşlık sitesi değil..
Burdan kız ayarlamıştır ona bişey diyemem.
Şerefsizmiş.11 Yorumla
+1 yılAffetmem gözünün yaşına bakmam cezasını çeksin.. Savunması olamaz..
00 YorumlaKız doğru söylüyor bence. Nette herşey yalandan ibarettir zaten. Herşey.
00 Yorumla
+1 yılınternetten bırısının sana aylardır yazdıgını soyle yavastan konuyu ac
02 Yorumla
Soran+1 yılYarin annesine gidip anlatcam.
- +1 yıl
anlattın mı
+1 yılBen olsam boşardım. Hem aldatacak hem senle takılmaya devam edecek. Sen haketmiyo o adam diyecem ama adam değilmiş.
10 Yorumlabende aladatırım şahsen sevgi yoktur idare et sadece cinsellikdrir
02 Yorumlasende ayrı bir hesap açıp oradan kandır eşini buluşmaya davet et
01 Yorumla
Soran+1 yılBulamadim kaldirmis swarmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılintikam olarak bakarsan olay farklı yollara gider, cinsellik mi düşünüyorsun?
00 Yorumlabosan ne demek ne yapmaliyim
10 Yorumla
+1 yılburada bunu sorman bıle kabahat..
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ee seni sevse başka kızlara bakar mıydı?
Soran+1 yılHaklisin.
- +1 yıl
haa cınsel anlamda tatmın etmedıysen bakması normaldır ama tatmın ettıgın halde gözu dışardaysan çıkar o gözu gıtsın.. boşuna zaman kaybı olucak senın ıcın.. ve dıkkat ettımde dışardakılerın ve aılenın yorumlarından korkuyorsun daaa korkma, sonuçta bır ömur gecırecek olan sensın onlar degıl..!
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. Haklisin tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim hanfendi yardımcı olabıldıysek ne guzel ^_^ de merak ettıgım sen bu cocugu tatmın etmıyorsun sanırım hımm? cınsellık önemli bır konu bılıyorsun!
+1 yılNe ne yapmaliyim sic agzina
21 Yorumla
+1 yılKonuyu sectigin gibi. Ayrilik.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne demek idare etsin ya? Goz mu yumsun?
Cidden durumuna çok üzüldüm. Ama terk etmelisin..
00 Yorumla
+1 yılEyvah. daha evliliğin başında kötü olmus
11 Yorumla- +1 yıl
Bende evliyim. ama burada amacım sadece güzel vakit geçirmek
Allahtan benim ki boyle degil sicardim agzina 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de yapmaz derdim cok guvenirdim sonra swarm da bir suru kadinla yazismis kavga kiyamet koptu bosluktaydim falan filan hepsi yalan bir sans daha verdim aradan bir kac ay sonra tekrar ayni halti yemis yani bir kere affedince kendilerini bir bok saniyorlar simdi bosanma karari aldim ilkinde terketmedigim icin pismanim herkese ettigi kadar deger
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTavır yap. Ama uzatma
00 Yorumla
+1 yılDelilleri topla tazminat davası aç
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi boşanmayıda unutma.
+1 yılolan olmuş yapcak bişey yok. 😕
00 YorumlaSwarm mobil kerane sayilabilecek kategoridedir
10 Yorumla
+1 yılBosa gitsin o daha durulmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Ayrıl senin üzerine gül koklamış
10 Yorumla
+1 yılswarm arkadaşlık sitesi değil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet zor durum ne yapmayı düşünüyon şimdi peki
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumm. Hic birsey soylemedimde.
Cevap sahibi+1 yılhımm anladım konusalım istermisn
Cevap sahibi+1 yılkafan dağilmış olur nefes alırsın ayrıntılı detaylı konusalım
Cevap sahibi+1 yılcanın sıkkın moralin bozuk farkındayım çıkılmaz bir durumda olduğunu düşünüyosun üzülme sadece sen üzülürsün başka kimse bilmez senden başka üzüldüğünü içine atma lütfen
Soran+1 yılOfff😢😢
Cevap sahibi+1 yılGünaydın sıkılma artık
Cevap sahibi+1 yılneler yaptın çözdünmü olayı
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılal kizi çocuğu da cagie karşılaştır ayrıl
00 Yorumla
+1 yılintikamm kootu bir sey Allah hawale ett
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Boşanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah yardımcın olsun..
00 Yorumlaİntikam almak istiyorsan buradayım ben
00 Yorumla
+1 yılSakin ol soğukkanlı olmalısın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılintikam alma Allaha havale et ve ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil ayrilcam herkes dugunu bekliyor. Anneme falan soylemedim daha
Cevap sahibi+1 yılişte söylemelisin. nasıl ayrılıcam deme. annene babana anlat durumu sonuçta artık eşin. yaptığı doğru değil
çivi çiviyi söker :)
01 YorumlaYa aldat ya terket !
00 Yorumlaayrıl...
00 Yorumlaayrıl
01 Yorumla
+1 yılayrıl boşan
01 YorumlaSende onu aldat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri