Aşk İlişkileri Eşini site de aldatan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncellemee Güncellemeler+1 yıl Güncelm Güncellemeler+1 yıl Gnc Güncellemeler+1 yıl Gg Eşini site de aldatan var mı? Cevapla Aldatma Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Evet onlardan da var maalesef. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Varmış
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bikaç kez evine gittiğim oldu ama çok riskli bir durum 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Kocası neredeydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şehir dışına gitmiş..Sabaha kadar takıldık Yorumla Soran +1 yıl Süper Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Defalarca yaptık.. evet bencede Yorumla Soran +1 yıl Hayrını gör Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel oldu ama Yorumla Soran +1 yıl Harika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumları merak ediyorum bende..Hepsi aldatıyor ama yazan yok biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Evet niye yazmıyor kimse gicliden yazabilir aldatıyorlar sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsalar bilgi alışverişi olacak Yorumla Soran +1 yıl İyi de olurdu aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden yazsınlar ama yazsınlarGuncelesen belki yazarlar bunu Yorumla Soran +1 yıl Güncel soruya bakan olmuyor galiba keşke yazan olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek ben mi görüyorum acaba Yorumla Soran +1 yıl Sadece sen görüyorsun sanırım yazan yok keşke olsa ya yükselmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Guncelliyorum bak yazan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldatmayan yazsın diye soracaktın Yorumla Soran +1 yıl Bı daha öyle sorayım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen aldatıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben boşandım.Aldatan ben değilim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yakaladın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli hatunlarla birlikte oluyorumGünlük değişiyor 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Bol bol elinde var yani 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzenli olarakda varİş gereği çok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aldatan düşünsün diyorsun 😂 Yorumla
masörbirbey Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl burada eşiyle denk gelen vardı 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Mastürbasyon mı yaptılar acaba eşiyle Yorumla masörbirbey +1 yıl karısı ona foto atıyor bilmeden çıplak Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş sana da geldi mi hiç Yorumla masörbirbey +1 yıl konustugum adamın eşiyle oldu Yorumla Soran +1 yıl Nerede yaptın Yorumla masörbirbey +1 yıl ist adam bahsetti eşimle karsılastım diye nasıldı dedim ustunde beyaz tanga siyah sıtyrn mi var dedşm nerden biliyorsun dedi Yorumla Soran +1 yıl Tangasini görmemiş mı hiç üzerinde Yorumla masörbirbey +1 yıl aga sg Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Yorumla masörbirbey +1 yıl okudugunu anlamıyon mu eşi oldugunu farketi dedim ya Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vardır bence.~☆😃 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nereden biliy6😂 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Bilirim ben 😌😏 Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi yoksa 🤪 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Ben evli değilim maalesef 😀 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef mı haha 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gördüm burada bir kaç kişi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gördün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olduklarını bildiğim bekâr gibi rahat takılan görüşen vs Yorumla Soran +1 yıl Sanal seks mi reel var mıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal da reel de görüşen gördüm Yorumla Soran +1 yıl İyi cesaret sen yaptın mı hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan evli biriyle takıldım reel görüştüm evet Yorumla Soran +1 yıl Nerede yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O hastanedeydi refakatçi kalmıştı ben hastaneye gitmiştim yanına refakatçi kaldığı hasta uyuyunca boş bir odaya geçmiştik Yorumla Soran +1 yıl Kamera var her yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odalarda yok kral hastalar var Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Eşimle kardeş gibiyiz diyeni gördüm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar mı diyor bunj Yorumla uusluu +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Denk geldi mi Yorumla
Oğuzzhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Benn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin mi var site de Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl Altı tane Yorumla Soran +1 yıl Yapıştır gitsin 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet onlardan da var maalesef.
Varmış
Bikaç kez evine gittiğim oldu ama çok riskli bir durum
Kocası neredeydi
Şehir dışına gitmiş..
Sabaha kadar takıldık
Süper
Defalarca yaptık.. evet bencede
Hayrını gör
Güzel oldu ama
Harika
Yorumları merak ediyorum bende..
Hepsi aldatıyor ama yazan yok biliyorum
Evet niye yazmıyor kimse gicliden yazabilir aldatıyorlar sanırım
Yazsalar bilgi alışverişi olacak
İyi de olurdu aslında
Gizliden yazsınlar ama yazsınlar
Guncelesen belki yazarlar bunu
Güncel soruya bakan olmuyor galiba keşke yazan olsa
Tek ben mi görüyorum acaba
Sadece sen görüyorsun sanırım yazan yok keşke olsa ya yükselmek istiyorum
Guncelliyorum bak yazan yok
Aldatmayan yazsın diye soracaktın
Bı daha öyle sorayım 😂
Sen aldatıyor musun
Ben boşandım.
Aldatan ben değilim 😂
Nasıl yakaladın 😂
Evli hatunlarla birlikte oluyorum
Günlük değişiyor 🥰
Bol bol elinde var yani 😂
Düzenli olarakda var
İş gereği çok 😂
Aldatan düşünsün diyorsun 😂
burada eşiyle denk gelen vardı
Mastürbasyon mı yaptılar acaba eşiyle
karısı ona foto atıyor bilmeden çıplak
İyiymiş sana da geldi mi hiç
konustugum adamın eşiyle oldu
Nerede yaptın
ist adam bahsetti eşimle karsılastım diye nasıldı dedim ustunde beyaz tanga siyah sıtyrn mi var dedşm nerden biliyorsun dedi
Tangasini görmemiş mı hiç üzerinde
aga sg
Ne oldu
okudugunu anlamıyon mu eşi oldugunu farketi dedim ya
Peki
Vardır bence.~☆😃
Nereden biliy6😂
Bilirim ben 😌😏
Sen de mi yoksa 🤪
Ben evli değilim maalesef 😀
Maalesef mı haha 😂
Gördüm burada bir kaç kişi
Nasıl gördün
Evli olduklarını bildiğim bekâr gibi rahat takılan görüşen vs
Sanal seks mi reel var mıydı
Sanal da reel de görüşen gördüm
İyi cesaret sen yaptın mı hic
Burdan evli biriyle takıldım reel görüştüm evet
Nerede yaptın
O hastanedeydi refakatçi kalmıştı ben hastaneye gitmiştim yanına refakatçi kaldığı hasta uyuyunca boş bir odaya geçmiştik
Kamera var her yerde
Odalarda yok kral hastalar var
İyiymiş
Eşimle kardeş gibiyiz diyeni gördüm
Kadınlar mı diyor bunj
Evet
Denk geldi mi
Benn
Sevgilin mi var site de
Altı tane
Yapıştır gitsin 😂