Sizce günah ben mi onun mı..ve ben tövbe ettim kabul olur mu

eski sevgilimle 17 yaşımdayken çıktım hayatımda erkek arkadaşımdahi olmamıştı.bu yüzden nasıl davranacğmı bilmiyordum.düşünün öpüşmeyi bile bilmiyordum.o bana öğrettii.gözlerimi kapat dedi kapattım ve öptü ben hareketsz kalmıştım.öpmedn önce istemyırum dedim öpmezsem ayrılırım diyordu...bende razı oldum.sonra benden beraber olmamı istedi ben hayr dedm o yine ayrılalım ozamn dedi..bende kabul ettim ama vkorkuyordum çünkü yapmasm ayrılacakktı benden..ilşki yaşadık bakireliğme karışmadı hep dikkat ediyordu.onun dışında çıplak aynı yatakta yatardık bana hep karım olacaksın diyordu.bende hiçbişey bilmediğim için kendimi ona emanet ettim hep küçük bir çocuk gbiydim..zamn geçti anlamay başladım ama geç düştü..derken bi gün beni bıraktı ben direttim yok dedi şimdi başkasıyla evleniyor.ben nezmn ona benm günahımı aldım desemde isteyerk yaptın diyo.bende diyorum sen hep beni tehdit ediyordun ayrılırım die...sizce günah kimin ben ondan sonra çok tövbe ettim allaha sığındım allah beni affeder mi :((
Güncellemeler
+1 yıl
bana inanmayana allah aynısını yaşatsın diyorum başkada bişey demiyorum.burda kimseye yalan atacak değilim.allah göyüro zaten...
Sizce günah ben mi onun mı..ve ben tövbe ettim kabul olur mu