Ay bunlara uzulme hepsi abaza.. bu durum senle Allah'ın arasında Allah'a sığın inan zamanla hem mental olarak hem aklına gelicek her türlü olarak toparlanirsin
bu ne la her bo.. ku ye sonra allahın kapıları açık!! hristiyan mı biz herşeyi yapıp günah çıkarcaz? yeminle bizim dinimizde böyle bir af yok valla cehennemde çatır çatır yanarsınız böyle düşünürseniz..
ya günahlara devam etmesin de. bu yanlış anlaşılıyo millet sonra ben ne yapsam allah afeder diye, mesela sen bu kıza allah affeder , kapısı açık dedin ya,, lan ben yaptım sonra dua ettim, allahtan af diledim af etti diye düşünüyo, ee bunu bi daha yap sam hatta azıtsam çok daha fazlasını yapsam allah yine affedecek diye düşünüyo, sonra yine yapıyo yine yalvarmı, dua felan yine affettirdiğni düşünüyo böyle po.. rno ya kadar gidiyolar. ee böyle bişiy olabilir mi?
ama ben böyle denilen hemen hemen bütün kızlarda allah hep affeder şeklinde düşünüldüğünü gördüm yaparım yaparım af dilerim, dua ederim tamam cennete giderim diye düşünüyo böyle olur mu?
Bende çok günah işledim ama şu dünyada o kadar çok insan geldi geçti ki aralarında o kadar çok fazla ağır günah işleyenler vardı ki Allah onları dahi affetmiş ya da affetmek istemiş fakat onlar istememiş. Bizzat firavun buna delildir.
Eğer pişmanisen bir daha yapmiycaksan allah affedici ve merhametlidir tövbe edebilirsin tekar hata yaparsan ve tövbe edersen bu alışkanlık olur anlamı kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
abdest alıp dua ettikten sonra tövbe et günahlarını temizle yaradan bağışlayıcıdır
Sanane? Sana özel hayatında işlediği günahları anlatmak zorunda değil. Zaten işlediğin günahı anlatmakta günahtır kardeşim gördüysen bu mesajı bu arkadaşın mesajını sil cevap verme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tövbe et ve bir daha tekrarlama
Evet Allah affeder
Allahu Teala hata yapanların en hayırlısı tövbe edenlerdir diye buyurmuştur
Allah'ın kapıları her zaman açık yeter ki Allah'a sığın
Sağol canım
Yorumlardakiler cok sacmalamis
Evet 😞
Ay bunlara uzulme hepsi abaza.. bu durum senle Allah'ın arasında Allah'a sığın inan zamanla hem mental olarak hem aklına gelicek her türlü olarak toparlanirsin
Tm canım çok teşekkür ederim
bu ne la her bo.. ku ye sonra allahın kapıları açık!! hristiyan mı biz herşeyi yapıp günah çıkarcaz?
yeminle bizim dinimizde böyle bir af yok valla cehennemde çatır çatır yanarsınız böyle düşünürseniz..
Peki ne yapacak yaptığı günahlara devam mı edecek?
ya günahlara devam etmesin de. bu yanlış anlaşılıyo millet sonra ben ne yapsam allah afeder diye, mesela sen bu kıza allah affeder , kapısı açık dedin ya,, lan ben yaptım sonra dua ettim, allahtan af diledim af etti diye düşünüyo, ee bunu bi daha yap sam hatta azıtsam çok daha fazlasını yapsam allah yine affedecek diye düşünüyo, sonra yine yapıyo yine yalvarmı, dua felan yine affettirdiğni düşünüyo böyle po.. rno ya kadar gidiyolar. ee böyle bişiy olabilir mi?
Ben o niyetle demedim kardes pisman olduğunu yazmis ona göre konuştum tekrar yanlisa gitsin diye de demedim Allah'a sığın dedim
Ne var la bunda
ama ben böyle denilen hemen hemen bütün kızlarda allah hep affeder şeklinde düşünüldüğünü gördüm yaparım yaparım af dilerim, dua ederim tamam cennete giderim diye düşünüyo böyle olur mu?
@VuR-KaN Allah'ın hukmu olan şeylere karışma bence...
Kim cennetlik kim cehenneme gidecek yalnızca o bilir
İzle bu videoyu.
Kısa bir şey mutlaka izle ve dinle...
Teşekkür ederim 🥲
Bende çok günah işledim ama şu dünyada o kadar çok insan geldi geçti ki aralarında o kadar çok fazla ağır günah işleyenler vardı ki Allah onları dahi affetmiş ya da affetmek istemiş fakat onlar istememiş. Bizzat firavun buna delildir.
Peki sağol
Allah bütün günahları affeder yeter ki pişmanlıkla tövbe edin ve tekrara düşmeyin. Kul hakkı müstesna.
Kabul olmaz sende tövbe de etsen devam edersin zaten bi anlamı kalmaz, boş ver hayata bi kere geliyor insan yaşa awk
Allah kul hakkı hariç tüm günahları affeder. Yeter ki pişman ol tövbe et. Üzme kendini bu kadar
Eğer pişmanisen bir daha yapmiycaksan allah affedici ve merhametlidir tövbe edebilirsin tekar hata yaparsan ve tövbe edersen bu alışkanlık olur anlamı kalmaz
abdest alıp dua ettikten sonra tövbe et günahlarını temizle yaradan bağışlayıcıdır
Çok yüklenme kendine insan öldürmedin ya bir daha yapmazsin
Allah çok affedicidir. tövbe et ama gerçek tövbe. birdaha yapma yani. Rabbim belki affeder.
Sevaba bile girmişindir. :)
Kullar mi bilecek tovbenin kabul olup olmadığını
:) hangimiz günahka değilizki
Bi bize denk gelmiyonuz😅
detay ver neler yaptın açık konuş?
Sanane?
Sana özel hayatında işlediği günahları anlatmak zorunda değil. Zaten işlediğin günahı anlatmakta günahtır kardeşim gördüysen bu mesajı bu arkadaşın mesajını sil cevap verme.
Cidden ya sanane iğrenç abazasin
@Berthem sizenee madem günah işlemiş anlatsın niye boş yapıyo. anlatmış zaten.
Anlatmak zorunda değil
Allaha sor biz ne bilelim
Sanalda zina nasil oluyo ya
Sence
Nde falan mi attin ya da sesli mi
Görüntülü
Görüntüler onda durmuyosa sıkıntı yapma bu kadar herkes hata yapar hatani anlamissin sonucta pişmansin
Onda duruyor
Yüzün gözükmüyordur umarim
Yok.
Iyi bari sildir o zaman aklin kalmasin
Tm canım teşekkür ederim
Olur olur tekrar yapma ama
Zina ederken mi edeceksin tövbeyi
Ya bırak be
Olur
İyi halt yediniz
Tam ne yaptın anlatsana
Tovbenı kabul ettırelım gel gunah cıkar benımle