Eski sevgilim beni umursamiyor?

1 buçuk yıllık ayril barışli kavgalı küfürlü iliskimi 12 haziranda tamamen bitirdim. Neyse 1 haftaya yakın o benim yazmanı beklemiş ogrendigime gore bende onun ama yazan olmadı tabi. Sonra gmail adresinin şifresi bendeydi giriyim dedim bir baktım kapattigimiz butun sosyal medya hesaplarını geri açmış kızları eklemiş şok oldum mk. Neyse bende instagram açtım sadece bide bu siteyi :( bana whatsap durumlarından durmadan laf sokuyor sevmeyen siktirsin gitsin yazmış ti bende dayanamadım yazdım düzgün konuw diye sanane falan dedi ayak altında dolaşma karışma gorursen tanıma dedi kalbini kirmiyim daha fazla sus dedi daha yazmadım evimin alt tarafındaki markette çalışıyor gittim geçen kasada tekti hemen başka kıza bırakıp gitti görmüyor resmen beni instagram da engellemiş bide numarami silmiyor hep takip ediyor biliyorum ama yabanciymisiz gibi davranıyor artık niye böyle sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hesaplarını açtığı ilk gün dedim maşallah herseyini açıp karı kizi eklemissin yolun açık olsun bilmem ne yazdım baya saydirdim arkadaşlar seviyorum ya hataları çok var ben anlasin diye ayrıldım o baya özgürken mutluyum diyor herkese beni sildi resmen o kadar anıyı boşuna mi yaşadım ben onunla :+
Eski sevgilim beni umursamiyor?