Eski sevgilim umursamaz biri?

Başkasını bırakıp bana geldi ilk sevgilimdi, bakirdim o daha önce yapmıştı yediremedim ilişki sırasında sürekli ayrıl barış oldu haliyle bunaldı, bizde beraber oluyorduk gebe kaldı aldırdık, çok pişman oldum Tevbe ettim o da etti bir müddet sonra başka birileri ile yattığını duydum şaka amaçlı söylediiğini söyledi birçok ortama girmiş telefonda başka birilerinin fotoğraf ve videoları vardı biriyle bisiklete binip video çekmişti önünde ben uzaktım o sıralar ilgiye ihtiyacı olduğunu söyledi dayanamadım dövdüm. Yazın memleketine gitti orada eski bir dostu ile yakınlaşmişlar ara vermek istedi kabullenemedim annem kızı sormuş soruşturmuş birçok kötü şey duyunca üzerine kavga ettiler terketti. Halihazırda olan varmişki sevgilisi olduğunu duydum aylarca peşinden gittim polise şikayet etti, en son aradığımda yeni sevgilisini telefona verip bana küfretti 7 ay oldu terkedildim 4 aydır sesini duymadım ben bu kızın ileride pişman olacağını düşünüyorum. Ve ortada kalacağına hickimsenin böyle biriyle evleneceğine inanmıyorum sizce yanlışmıyım yani geçmişini saklayabilirmi sizce ortaya çıkmaz mı?

Evde kaldı at gibi giden it gibi döner
Evlenip mutlu olacak yaptıkları kâr kalacak
Evlense bile geçmişi muhakkak ortaya çıkar kimse kaldıramaz ayrılır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kınamayın lütfen ama ne yaparsa yapsın o kız benim için çok önemli ve özel unutamıyorum çok seviyorum geri dönermi bir şekilde?
Eski sevgilim umursamaz biri?