3 yıllık nişanlımdan ayrıldım... ve şimdi... Lütfen bakın

arkdasşar cogunuz bılırsınız bılmeyen ler ıcın... benım 3 yılık cok ciddi bir ilişkim vardı karı koca gibiydik hatta ev tutmuştu kendısı unıv orencısı 2.5 yıldırda beraber yasıyorduk cok sevıoduk her seyını bana verdi bakireliğini bile... bende hep sahip çıktım ama her kez gıbı tartışmalarımız oluyordu... ama 2 gun ayrı kalsak cok ozlerdık bırbırımızı... her neyse... bu yaz ailesiin yanına gitti 3 ay staj yaptı hemde tatil ailesinin yanında ve geldiğinde bitirelim dedi ve bitirdi... halbukı gelmeden 1.5 ay once babasıyla olan bır problemden dolayı ben bitirmek ıstedım... bırakma benı dıe agladıı... ve hemen barıştık onu asla bırakamayacağımı ilk defa ona söledım o gun... ve gelince kendisi bitirdi şok oldum... ayrılalı 2 ayı gectı ilk zamanlar evın onune gıderdım beraber yasadıgımız benı görünce camı kapar perdelerı kapardı hattını falandeıstırmıstı anlamıodum o böle yaptıkça ben daha da uzerıne gıdıodum ... kucuk bır çocuk gıbı bıraktı benıı ağlamaktan gözlerım görmez oldu artık beyın saglıgım bozuldu.. ve ben hiç pes etmedim 2 aydır peşindeydim.. son 20 gundur yenı numarasını verdi bana arada bi görüşüyoruz... ama kesınlıkle benımle dusunmuor bırdaha öyle diyor ayrılma sebebımızde cok yorulmuş cok yıpranmış.. BU ! ve yine pes etmeden pesınden gıttım.. bazen zorla bazen onun ıstegıyle gorustuk... ama bırakamadım... gecen hafta bana kahvaltıya idelim sinemaya gidelim dedi... gittik kafamızı dağıttık ama yıne vurguluyor... ben sana dönmem diyor...gecmısın hatrına bende senle bısıler arada paylaşmak ısterım gorusuruz dıo... aşk bu kadar kolaymı bıter... hadi bitti diyelim benım ne yapmam lazım... akıl verin bana lütfen... gerçekten sevıyorum... cevremdekı ınsanlar cok sasırdı senı nasıl bırakır ya dıo cok sevıodu senı dıo.. .gercektend de oyleydı ıntıhar bıle etmıstı benım ıcın cok sevıyordu... arkadaşlar mantıklı fıkırler verın lütfen... ne yapsam nasıl davransam her seyı eskıye cevırebılrım... senı sevmıyorum senı özlemiyorum dıyor... ama sınemaya da geldı benle kafam cok karışık...
3 yıllık nişanlımdan ayrıldım... ve şimdi... Lütfen bakın