Kızlar, sevdigim ÖldÜ nasil dayanicam?

Merhaba, 3 sene once biriyle tanistim, çok sevdim onu (sevgili degildik), ilk askimdi maalesef bir sure sonra bana yalan soyledigini ve baska kizlarla çiktigini itiraf etti benimle konustugu ilk zamanlarde beni sevdigini soyluyordu, bana yalan soylemek istemiyormusmus falan o yuzden itiraf etmis bende tamam bosver geride kaldi artik dedim hersey iyi gidiyordu ama sonra yeni seyler ogrendim, benimle kafa buluyordu, ciddi degildi, mesajlarima cevap vermiyordu neyse detaylari geçiyorum, 3 senedir konusmuyoruz. ilk aylarda bayagi bir agladim, çok mutsuzdum ama artik alistim, arada aklima geliyor ama sevmiyorum ve uç senedir bir daha karsima çikmadi.. Neyse soruma geleyim.. 1 hafta once arkadasi bana onun Öldugunu soyledi, intahar etmis neden diye sordugumda "sevdigi yuzunden, ailesi, uyusturucu" dedi. Demek ki bir kizi sevmis o da.. uyusturucu almasi da beni kahretti.. olum haberini duydugum andan beri agliyorum, asmis kendini. internetde gordum.. asili halini :'( facebook hesabina bakip duruyorum, yemiyorum, içmiyorum, facesinde sarki soyledigi bir video var onu dinleyip duruyorum. Nasil dayanicam bilmiyroum, çok sevdim ben on ve artik hissettigim "o sey" ask degilse bile karnimin ortasinda bir tas var sanki orda duruyor, resimlerine bakinca bogazim dugumleniyor, canim aciyor.. ilk askim ne de olsa.. Ölumune nasil alisirim?
Kızlar, sevdigim ÖldÜ nasil dayanicam?