• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkek numaradan ağlayabilir mi sizceP

çileklisakızzz
çileklisakızzz Takip Et
Xper 5 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sevgilim beni aldattı. Sonra karşımda hüngür hüngür ağladı af diledi. Sizce bi erkek numaradan ağlayabilir mi yoksa gerçekten seviyor mudur?
Bir erkek numaradan ağlayabilir mi sizceP
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• asetikasit
    asetikasit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

ilişkinizi bilmediğim için pek yorum yapmak doğru olmaz.aranızdaki muhabbet davranışlar ne ölçüde bilemem.yani daha önce de seni üzdüğünde kırdığında ağladı mı onu bilmiyorum mesela.

ama bildiğim tek şey var bir erkek kolay kolay ağlamaz öyle.seni seviyor gibi gözüküyor çünkü zaten sevmese niye ağlasın af dilesin senin için.amacına ulaşmış olur ayrılır gidersiniz.

ama erkek milletidir doğasında vardır,gözü dışarıdadır.dünyanın en güzel kadınıyla beraber olsun isterse,hala diğer kadınlara bakar,gözü kayar.

Her ilişki 2.ci bir şansı hak ediyor bence.

''Çünkü Aşk kolay elde edilebilen birşey değil,fedakarlığı hak eder.''

ben böyle düşünüyorum umarım sizin için en iyisi olur.İyi günler

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kurtbey
    kurtbey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Ben olsam bende ağlarım senin gibi bir kızı kaybetmemek için.

1
    0 Yorumla
  • sonmusyıldız
    sonmusyıldız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

canım öncelikle geçmiş olsun. nekadar çok üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. insanoğlundan herşey beklenir karşında ne numaralar çevirir anlamazsın. onu seviyorsan vazgeçemiyorsan önce ondan ayrıl gerçekten değil ama. onu terkettiğini söyle bakalım peşinden ne kadar koşacak ya da seni geri kazanmak için neler yapacak. onu böyle ölçebilirsin. sonuca göre kararını verirsin.

0
    0 Yorumla
  • nidanyal
    nidanyal Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl

Timsah gözyaşlarıdır aynen dğru sylemişler diper kız bırakınca zoruna gitmiştir o gelmiştir aklına bence af etme huylu huyundan vazgeçmez hiçbirzaman sonra yine yaptığında afffemeseydin ozaman diyecek sana suçlu duruma sen düşecen senis evse aldatmazdı ağlayıpta sevdiğini göstermeye çalşıyor çok saçma aklından geçiridkleri vardır o an kesin

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

56

Cevap

142

Cevap

• Venqeance
    Venqeance Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

Hayatta Kımsesı Kalmamıssa..Sadece Sen varsan..Onun Hayatı onun Ömrü isen..sen agladıgında aglıyorsa..sen uzuldugunde Hıckıra hıckıra aglıyorsa..sana Gercekten asık ıse..sen onun cennetıysenn..gıdecegınde cehhenem olur hayatı..bunu bılır..Sana onun baktıgı gıbı kımse bakamayacagından korkarr..senı uzeceklerınden..sana kıyacaklarından..kullanacaklarından korkar..dısardakı ınsanlardan korkar..onun gozu senden baskasını gormuyorsaa.yanında cırılcıplak bırıde olsa bakmıyor bı mana cıkmıyorsa..Evet aglar gunlercee..Boyle bır ınsansa..sana huzur guven verıyorsa sen uzdukce o uzulmuyorsa...o senı uzmuyorsa...ayagına Dıken batmasın sakın..Dunyaları yıkar senın ıcın Aglayan bır ınsan..

2
    2 Yorumla
    • atalentelive
      atalentelive
      +1 yıl

:( bu ne :( varmı bu kişiyi bulan :( kötü oldum ya EN iyi cevap seçilmelisin bence +1..

Yorumla
    • Venqeance
      Venqeance
      +1 yıl

teşekkürr edrm atalente! aşk bır kere yasanır Bır kısıyle yasanır..onuda omure bedel degerı olmalı..ben boyleyım.boyle dusunuyorum..malesef kı hemcıns olan erkekler yuzune kurunun yanında yasta yanıyor.

Yorumla
  • essarrengiz
    essarrengiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 55%
    +1 yıl

bir erkek gerçekten ağlamaz ağlayan numaradan ağlar hem burada ağlanacak bir şey yok cenaze yok kayıp yok acı yok yas yok seni aldattığı için ağlayan erkek zaten erkek değildir sevgilisinin yada eşinin karşısında ağlayan erkekten fayda gelmez erkek ağlasada kimse görmeden ağlar..

0
    2 Yorumla
    • wolfrider
      wolfrider
      +1 yıl

ne kadar saçma bir düşünce ağlamak la erkekliğin ne alakası var ? sana etek giy denmiyor ki erkek adam etek giysin.bu duygudur.Ağlamak sizce nedir.insanlar neden ağlar.yada senin dediğin gibi sorayım neden bir erkek başkasının yanında ağlamamalı ? neden ağlasa erkek olamaz ?

Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Ağlamanın delikanlılıkla raconla bi ilgisi yok. Bi insanın en masum en içten en doğal hali bence.. Ağlamak insanın doğasında vardır.

Yorumla
  • Vlkn123
    Vlkn123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Bence gerçekten seviyo genelde bu tip durumlarda Gelen Gideni Aratır vakası çıkar ortaya aldattığı kişi kendisine uygun değildir ilk başlarda öyle sanmıştır ama daha sonra gerçeğin farkına varmış olmalı aynı şeyin azcık farklısı benmde başıma geldi .s ama emin ol senin istediğin kişi olacaktır artık bir şans tanımalısın bir şansı hakeder herkes ;)

0
    2 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Haklısın. Teşekkürler :)

Yorumla
    • Vlkn123
      Vlkn123
      +1 yıl

Rica Ederim :)

Yorumla
  • ApranaxPh
    ApranaxPh Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 42%
    +1 yıl

Gerçekten hata yapmış, hatasını anlamış, bundan çok pişman olabilir. Fakat bu bir olasılık, hiçbir zaman %100 emin olamazsın...

Ama ben sana %100 emin olacağın bir şey söyleyeyim, bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur derler ;) İşte bu her zaman tutar ;)

2
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.

gerçekten ağlayıp ağlamadığını senden başka çözücek kişi yok burda

çünkü bizim karşımızda ağlamadı senin karşında ağladı

hangi kararı verirsen ver ama gözün onun üzerinde olsun gerekirse takip et veya ettir

deneyebilirsinde onu bir başka kız ile bakalım oltaya takılacakmı?

1
    0 Yorumla
  • kemgözler
    kemgözler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

ağlar hemde öyle bir ağlar ki. eski sevgilim benden habersiz face açtı da arkadaşım bizi ayırmaya çalışıyor o yptı dedi arkadlarını falan aradı. annemin önünde bile ağladı yalvardı. sonra sanal alemde beni aldatınca herşeyi itiraf etti. yine ağladı affet diye ama nafile :D

Duygusallıktan geliyormuş kendisi söyledi valla :D

1
    0 Yorumla
  • shakarmahmut
    shakarmahmut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

İnsanlar her zaman arayış içindedir bu da yeni kişilerle arkadaşlık etme ihtiyacı doğurur. Ama aradığını bulamayınca eski arkadaşına yöneliyor hata yaptığını anlıyor. Seninki de böyle bir durum oldu heralde pişman oldu büyük bir ihtimal seni seviyordur ama aklına yatmayan kısımlar olabilir yeni arayışlar içine girebilir gene belki bu birazda senin elinde... Benim düşüncelerim böyle kararı sen ver

0
    0 Yorumla
  • SezginErcan
    SezginErcan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

İnsanların ağlayabilmesi son derece normal bir şey ama bir erkek kız arkadaşı için aşkından ölüp ağlamaz. Öyle bir şey yapmışsa şayet o erkek, tamamen bir yalandan ibaret. Timsah gözyaşları anlayacağın. Öylelerinden uzak durursan iyi edersin. Bak ben öyleyim mesela..

0
    0 Yorumla
  • Eyyildiz
    Eyyildiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Numaradan ağlayamaz , erkek çok zor ağlar , eğer gerçekten ağlıyorsa , köşeye sıkışmış ve çok samimi demektir . Ona inanabilirsin , ama tabiki yarın benzer hataları tekrar yapmayacağı anlamına gelmez . Nitekim ben bu hareketinden sana delice aşık olduğunu düşünüyorum . Gerisi senin değerlendirmene kalmış .

0
    0 Yorumla
  • OkanElmali
    OkanElmali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Erkeklerin Numaradan Ağlıcağını Sanmıyorum Kolay Kolay Ağlayamazlar Ağlıyorlarsa Bir Sebebi Vardır Elbet Seninde Dediğin Gibi Sevdiğindendir .. Ama Şöyle Bir İhtimalde Var Bi İliski Birkere Aldatılma Olduysa Onun Telafisi Yoktur Af Etsen Onu Yapan İnsan Bir Daha Tekrarlar Ve Dönüp Dolasip Yine Bu Sonuca Gelirsiniz Er Yada Gec ..

0
    0 Yorumla
  • becks
    becks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

Burada yazan yaş aralığı doğruysa, normaldir. Kanı kaynıyor, yeni arayışlar içinde ama gözünde sen farklısın; onun için ayrısın... Diğerleri ise günübirlik ilişki. Benim görüşüm... Erkeğim ordan biliyorum. :)

0
    4 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

İnan o da aynısını söyledi :)

Yorumla
    • becks
      becks
      +1 yıl

Erkekleri af edersin "sümük" gibi hemen bir kenarı atmayın öyle yargılamadan, bak böylelikle o sana daha da çok bağlanıcak şimdi... ( Ufak bir tüyo: Şuan kozlar elinde, buradaki hemcinslerim yadırgayabilir ama bence biraz burnunu sürtsün, hemen affetme. :) )

Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Öyle yapıyorum ben de. Bi anlaşma yaptık kendine güvendirene kadar affetmiycem dedim. Benim için tabularını yıkmaya başladı bakalım blöf mü yapıyo görücez :)

Yorumla
    • becks
      becks
      +1 yıl

Güzel...

Yorumla
  • gokhantopal
    gokhantopal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

aldatmak bir fiildir.Sonuna mek mak astarı geldiği için değil,bir fikre ve uygulamaya dayandığı içindir.Bana kalırsa affıda yoktur,olmamalıdır.Ağlamak da bir fiildir.Sonuna mek mak geldiği için değil,belirli bir duygunun dışa vurumu temeli olduğu içindir.Sevmek de bir fiildir.Ancak o diğerlerinden farklıdır ve onda telafi yoktur.Aşk;kusursuzu gerektirir.

1
    0 Yorumla
  • empayirrrrrrrr18
    empayirrrrrrrr18 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

bir erkek ağladysa hafife alma gerçkten bir erkek olarak söylüyorm bazen sevgiline ne kadar aşıkda olsan onu ne kadr çok sevsende gözün başkasna kayablir ben şuna inanmıyorm yok grçkten seven başkasna bakmaz böyle bir şey kesnlikle yoktur ama başkasna bakıyor diye seni grçkten sevmiyor anlamına gelmez ama aldatma evet biraz ileri gitmş

0
    0 Yorumla
  • xmenasik
    xmenasik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl

tribünlere oynuyor kızım geç geç yol ver gitsin kanma bu numaralara ben bitip ayrılınıp sonra ömürrrr boyu mutlu gidip sonu güzel olan bir birliktelik görmedim. hepsi bir yerde taşa tosluyor sonra birbirine giriyor herkes...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ağlayan erkek hımmmm aldatıp pişman olan erkek bidaa hımmm arkadaşlar aldatmış sevmiyor vs diye asıp kesmeyin bazen insanlar 20 saniyelik deli cesaretiyle bişiler yaparlar sonra pişman olurlar bi erkek onuru olan bi erkek kız arkadaşının yanında ağlamaz bu gelmiş pişmanım demiş af dilemiş ve üstüne ağlamış annem benim kıyamam seviyor kız seni her ilişki 2. bi şansı hakeder ver bence lütfen.

1
    0 Yorumla
  • taşkağıtmakas
    taşkağıtmakas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

istediğine ulaşmak için ağlamıştır belkide...

neden arama, aldattıysa hatırlamayı unut.

seven biri, kızları eğlenilecek/evlenilecek olarak ayırmaz ayrıca sevse aldatmaz.

düşündüğüne değmez.

1
    1 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Benimle evlenmek istediğini söylüyo. 5 aydır birlikteyz :/

Yorumla
  • onepointzero
    onepointzero Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

seni seviyordur..yaptıktan sonra pişman oluyoruz genellikle fakat genede engel olamıyoruz kendimize...ama şunuda söyleyeyim seni ne kadar severse sevsin sen affettiğin sürece gene aldatır...çünkü karşındaki tek eşli birisi değil..sende bu şekilde onu kolay kolay kabul edemessin. güven yıkılır bi kere.

0
    0 Yorumla
  • merttoni
    merttoni Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Aldattigini nerden ogrendin? Cinsellik yasamiyorsaniz ve seni cinsel anlamda aldatmissa belki hos gorulebilir. Ancak bazi paylasimlariniz varsa;yoksa bile cinsel yoldan degilde duygusal yoldan seni aldattiysa, bu ihanet affedilmez...

0
    0 Yorumla
  • rohirrim
    rohirrim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

kıçına tekmeyi koyy! benm erkek arkadaşımda aldatmaya yeltenirken yakalanmıştı. hüngür hüngür ağlayıp hastanelik olmuştu yakalanınca. bin pişmanım o zaman vazgeçtim ayrılıktan...

1
    0 Yorumla
  • Deimos
    Deimos Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

timsahta ağlıyor. aldatmış bide üstüne senin haberin olmuş. napsın eldeki bulgurdan olmamak için ağlar tabi

1
    2 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Erkeğin de ağladığına inanmayacaksak :)

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

inan o zaman :) yapcak bişi yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Taaa kalktı 1000 km uzaktan geldi... Ağladı yalvardı hediyeler aldı tersledim hep peşimden koştu... ben de mal gibi affettim meğer bana yalvarıp ağlarken başka kızla konuşuyomuş... Ben affetmiştim sonra öğrendim bunu. Neyse sen sakın affetme bunların soyu sopu yalan erkekelre güven olmaz bir de 1 kere yapan hep yapar bunu unutma.

0
    0 Yorumla
  • eun_chae
    eun_chae Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

onu yapmadan önce düşüncekti. aldatan birinden her boku beklerim timsah gözyaşı olmadığını nerden bilelim ?

1
    1 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Ben psikoloji dersi gördüm ve anlarım numaradan ağlamadı ama ne niyetle ağladığını inan ben de anlayamadım ondan sordum.

Yorumla
  • kadir0144
    kadir0144 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

inan bana gerçekten seni seviyodur aşkta azda olsa tutku lazımdır erkeğin ne yapmak istediğini bilmek gerekir mesela seviyosan ona bunu çok belli etme inan bana gerçekten onu kendine aşık edersin ki zaten karşında ağlayıp af dilediyse inan bana gerçekten seviyodur biz erkekler boş yere ağlamayız :)

0
    0 Yorumla
  • klncd
    klncd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

kesin numaradan ağladı bak seni gerçekten sevseydi aldatma gereği duymazdı onda aradığı heycanı bulamadı ve sana geri döndü 1 kere aldatan bi daha aldatr yani güvenme

0
    0 Yorumla
  • küçükdağlarıntanrısı
    küçükdağlarıntanrısı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

bırak ağlasın susarsa senindir diyim mi nediyim.belki basuru vardır,ondan ağlamıştır.yada belki pişman olmuştur,alakasız tabi pişmanlık..bence kesin basur.

0
    0 Yorumla
  • minicik
    minicik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl

karısı,çocuğu,annesi,babası için ağlar ama sevgili için kolay kolay ağlamaz yani bu işin önem sırası var bence ,belkide yaptığı şey için vicdan azabı çekiyordur... kimbilir?

0
    3 Yorumla
    • mstii
      mstii
      +1 yıl

yanılıyorsunnnnnn katılmıyorum

Yorumla
    • minicik
      minicik
      +1 yıl

istisnaları boşver

Yorumla
    • mstii
      mstii
      +1 yıl

şimdi oldu

Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Her insan aglar. Erkek de bir insandır. Aglaması normal.

Ama aldatan bir erkege sevgilim diyorsan senden bir sorun vardır. Aldatan erkek veya kız basittir.

0
    0 Yorumla
  • kabusaltay
    kabusaltay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Eğer karşında ağladı ise bil ki seni deli gibi seviyordur. Ama aldatmışsa iş değişir. Hani olur da bunu ikinci kez tekrarlarsa o numara yaptığının göstergesidir. Ancak bir daha yapmazsa o zaman bil ki sevgilin gerçekten pişman olmuştur ve seni çok seviyordur.

0
    0 Yorumla
  • Öksökö
    Öksökö Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkek öyle hüngür hüngür ağlıyorsa yalandır. Kanma. Hatta bir kızın karşısında da ağlamaz erkek.

Bir kere ağladım yalnız değilken. Rakı masasındaydım. İki damla yaş düştü gözümden. Bu da böyle bir anımdır.

0
    0 Yorumla
  • yıldız91
    yıldız91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

aldattığı kız tekmeyi vurmuştur senden teselli istiyodur ulan varya sakın aldanma sende vur gitsin!

1
    2 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

onu fake hesaptan işlettim aldatma bu şekilde oldu yani :) keşke sorunun başında bunu da yazsaydm.

Yorumla
    • yıldız91
      yıldız91
      +1 yıl

olsun canım başkası olsaydı knşucaktı belkide seni onun için terkedicekti ki böyle şeyler çok bırak ya

Yorumla
  • carizmatic_34
    carizmatic_34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Alayan kişinin karakterini bilmediğimiz için birşey söylemek zor... Ne erkekler var gay olabilen.. bu yüzden ben bir şey söylemek istemiyorum kişi hakkında bilgi edinmeden..

0
    0 Yorumla
  • rapisa
    rapisa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 38%
    +1 yıl

diyelimki" gerçekten ağlıyor "olması seni aldattığı gerçeğini değiştireceği ihtimalinin var olduğu hayaline kapılıp teselli için mi sormuştun

1
    2 Yorumla
    • heyecanuzmanı
      heyecanuzmanı
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • candyterry
      candyterry
      +1 yıl

o artı benimdi :) aldanma yani

Yorumla
  • elbisem
    elbisem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

aglar timsah gözyasları bence uzak dur ,tekrar asla güvenemezsin psikolojin bozulur ve 2.sansı verme ,yüz bulur

1
    0 Yorumla
  • -Disco-
    -Disco- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Hiç bir erkek numaradan ağlayamaz. Ya çok üzülmüştür cidden, ya da birazdan çok pis bir şekilde incitecektir seni..

0
    2 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Annemle de konuştu af diledi..

Yorumla
    • -Disco-
      -Disco-
      +1 yıl

iyi.

Yorumla
  • ezdin
    ezdin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

Aldatma yada isteme konusu yönünden seviyor ve kaybetmek istemiyor ama akıbeti gittikçe sonuç alamayacağı bir yöne gidiyorsa istediği yani artık çaresiz ise ağlar, kaçacak, sıvışacak, kıvıracak durumu yoksa ve kaybedecekse ağlar.

0
    0 Yorumla
  • idare_eder
    idare_eder Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

İLişkide ağlayan erkeği ben hemcinsim olarak sevimiyorum siz nasıl seviyorsunuz yahu ? Bu onu sevdiğinin gözünde aciz duruma düşürür ...

Erkek Mizaç Olarak ağlamamalı bence duruşu dik olmalı ...Ağlıyosa da odasında ağlasın kimse görmesin ...

0
    0 Yorumla
  • bysabot
    bysabot Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 31%
    +1 yıl

erkek adam aglamaz..o haltı yemeden sonucu belli bişey.kadının kurşunu gözyaşı derler ya ;onunki o mantık

0
    0 Yorumla
  • hijack
    hijack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Erkek adam ağlamaz gibi şey yok öncelikle insan olduğumuz ve duygularımız varolduğu için ağlarız,Ama bir erkek Bir annesini birde köpeğini kaybettiği zaman ağlar gerisi sadece yalandan ağlar.

0
    0 Yorumla
  • suskun_deli
    suskun_deli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Bir defa aldattıysa ikincisini yapması birincisinden daha kolay olur, ona bir daha güvenemezsin, gözyaşlarına kanma , çok gördük ağlayanları...

0
    0 Yorumla
  • BayCingılbört
    BayCingılbört Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Erkekler bu yüzden aglamaz,kendince bi oyun sergilemiş, izleyicinin tepkisinin ne olacagını merak ediyo sadece, alkışı verirsen, farklı konularda yeniden sahne alır ;)

0
    0 Yorumla
  • hayatıms
    hayatıms Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

isterse gebersin umrumda olmaz o saatten sonra isterse hiç susmadan ağlasın bitmiştir ama bilmyrm inanıp inanmamak sana kalmış

0
    0 Yorumla
  • ricky54321
    ricky54321 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 50%
    +1 yıl

Ağlama en son silahtır. Eğer daha önce hiç duygusala bağladığını görmediysen rol yapmıştır.

Ajanslara hemen resmini gönder youncu filan olsun.

0
    0 Yorumla
  • cems34
    cems34 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 83%
    +1 yıl

Aldattığını kabul eden bir erkek , kafaca da erkekse ağlamaz ve kendine daha acı verecek olan seçeneğe yönelir. Yani sevdiği halde ayrılır ve gider.

0
    0 Yorumla
  • veritasvosliberabit
    veritasvosliberabit Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

numaradan ağlayabiliyorsa mükemmel bir oyuncudur :) ama şu bir gerçekki aldatma aldatılma hadisesi çiftleri elinde sonunda ayırır devam etmek gereksiz yaşadığım için biliyorum :)

0
    0 Yorumla
  • SiriSevecen
    SiriSevecen Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Bir erkek gururunu yere serip ağlıyorsa çok büyük hata yaptığının göstergesidir. Yaptığından çok pişman olmuştur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevmeseydi ağlamazdı işine gelirdi bu iş onun öyle değil mi ? Bugüne kadar benim için aglayan adamların hepsi yalvardılar hiç birinin sahteliğinden şüphelenmedm onu terket sana günlerce yalvarıyosa seni seviyodur

0
    1 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Haklısın tatlım. ben de senin gibi düşünüyorum.

Yorumla
  • austi
    austi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 31%
    +1 yıl

numara yapmıyacak insan yoktur bu karakter meselesi, hata yapömış olabilir ama erkekler bu konuda daha az numaracdır ,ağlamışsa ağlamıştır

0
    0 Yorumla
  • Elaa35
    Elaa35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Yıllar öncesinden örnek veriyorum.

Beni aldatan kişi de ağlamıştı yanımda ama inan bu hiç bir şeyin göstergesi değil. Kısa bi süre sonra birini bulur hatta bahsettiğim çocuk gibi evlenir de çocuk bile yapar.

1
    0 Yorumla
  • ozkanya
    ozkanya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

Erker numaradan ağlamaz kadın gibi sulu gözlü değildir. Erkek ağlarsa yürekten ağlar. Belki seni kaybettiğini sanmanın hüznüdür onu ağlatan, belki de kendi hatasının pişmalığıdır. Sorarsan bence seviyordur ona bir şans daha ver derim

0
    0 Yorumla
  • madamx
    madamx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

bütün erkekler aynı mı ya?ben de rastladım öyle salya sümük ağlıyodu.bi de diyoki bayılacam şimdi ağlamaktan :DD koptum ya

0
    0 Yorumla
  • cırcır
    cırcır Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

buyuk ihtimal seni ugruna aldattigi hatun fena seyler yapmis ondan agliyordur.

cani yanmis ahaha

:D

0
    0 Yorumla
  • defneysraa
    defneysraa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Çocuk seni aldatmış sevse zaten aldatmaz, Oyuncu erkekler nasıl ağlıyor tiyatrocular ? Herkes yalandan kolayca ağlayabilir kanma.

1
    0 Yorumla
  • byseco
    byseco Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

seni aldatmışsa zatan kişiliksizdir... kişiliksiz bir insandan da herşey beklenir.. Timsah gözyaşları olduğunu düşünüyorum...

2
    0 Yorumla
  • Saçmalamakmaktı
    Saçmalamakmaktı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Kızım o seni aldattı sevseydi aldatmaazdı mantıklı ol

1
    0 Yorumla
  • Afrolevent
    Afrolevent Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Erkeğiz kolay kolay aglamamayız seni seviyo hala :) kim ne derse desin

0
    2 Yorumla
    • çileklisakızzz
      çileklisakızzz
      +1 yıl

Herkes ayrı telden çalıyo :)

Yorumla
    • Afrolevent
      Afrolevent
      +1 yıl

Hislerin duyguların ne diyor sen buna önem ver

Yorumla
  • Crixus07
    Crixus07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadinlarinlarin numaradan aglamasi normal sonucta kadin..Ama erkek aglarsa is degisir.Cunku erkek aglamayi zayiflik olarak gorur.Yani istesede numaradan aglayamaz.Tabi eger erkekse...

0
    0 Yorumla
  • Gülciiin1
    Gülciiin1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sevdiği için ağlar. Demek ki pişman numaradan neden ağlasın ki? aldatmışta ayan beyan ortada sevmese biri gider biri gelir derdi. Seviyorsan affet ama biraz çektir ki bir daha cesaret edemesin.

0
    0 Yorumla
  • nicolasss
    nicolasss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

psikolojisi bozuk..bukadar bozuk..seninle bir ilgisi yok ;) siz yalandan ağlarsınız , erkekler psikolojisi bozuk oldukları için,güçsüz hissettikleri için..;)

1
    0 Yorumla
  • sariiayca
    sariiayca Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Erkekler ölü taklidi bile yaparlar istediklerini elde etmek için :)

2
    0 Yorumla
  • pcodeaxonos
    pcodeaxonos Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

soru neden "erkek"le başlar? harbiden bu kadar basit nasıl olursunuz anlamıyorum... astrolojinin gelmiş gelecek tüm insanları 12gruba ayırmasından daha yüzeysel bi soru.

cevap: insan neden ağlarsa erkek ondan ağlar.

0
    1 Yorumla
    • sochar
      sochar
      +1 yıl

abi sen heryerde bu nicki mi kullanıyon yav :D

Yorumla
  • Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek numaradan ağlayabilir mi sizceP
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ağlayan erkekten olur mu? 16 cevap verildi
Sizce bir erkek böyle ağlar mı? 5 cevap verildi
Ağlayan erkek ckiciliği? 5 cevap verildi
Reddedildigi icin ağlayan erkek itici mi? 5 cevap verildi
Ağlayan erkek seviyo mudur? 10 cevap verildi
Erkeklerde ağlamaz mı? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨