AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
mecburen affedeceksin ama bi daha olursa asıl o zaman sen ağla
erkekler kolay kolay ağlamazağlıyorsa da vardır bi sebebei yabana atma
sevse aldatmazdı
demek ki sakızın çilek tadı henüz geçmemiş
bir iki daha emikler seni sonra bırakır
timsah goz yaslaridir onlar ,erkeklerin gozyasina inanmam,kendilerine de :))
Seven insan boyuna posuna bakmadan hüngür hüngür ağlayabilir hatta arkadaşlarını onu acile kaldırır sakinleştirici yaptırır yaşanmıştır
aynen sana katılıyorum ama erkeklerde aldatmak engellenemez bir duygu ben bi kızı çok seviyodum ayrıldık hyatımda sadece o kız için ağladım ben hatta arkadaşım hastaneye kaldrdı sakinleştirici falan onu hala çok seviyorum 2 sene geçmesine rağmen :(
Sen ayrılmışsın ben o çizgiye geldim hatta inanmamıştım hastanede olduğuna.Ama teknoloji sağolsun beni görüntülü aradılar son çevirdiği no benim olduğu için ve kolunda serum hastane yatağında bayağı kötü bir haldeydi.Kalp spazmı geçirmiş.
Seven erkek ağlar, sevdiğini kaybedincede ağlar. Sonuçta insanız ancak ağlamak sonuçları değiştirmez.
Aldatmadan kasıt ne duygusal aldatma ise affetme cinsel aldatma ise affet.
seven aldatmaz la sevenler ağlar aynı türk toplumundan çıkmış. nasıl bir ironi önce bunu sor derim.
olabilir.. onlar da insan.. fazla ötekileştirmemek gerek.. uzaydan gelmediler sonuçta..
bence ağlamak erdemdir, bir erkek ağlıyorsa o gerçekten duygu yüklü biri demektir ve onun peşinden gidilir...
bi insan numaradan herseyi yapar..seni gerçekten aldatan biri numaradan aglayamazmı?seven aldatırmı?esas soru şu sen ne yapacaksın şimdi?
ağlayabilir ve bunu ilk kez yapmamıştır, onlar böyledir
bir erkek deyip genellemeyelim sevgilim belkide normal bir erkek değildir
Üzüntüsünden veya duygusallıktan ağlamayacağı kesin,Ama kendisi için önemli olan her hangi bir konu da hırs yapar sinirinden ağlarsa bilemem ''Örnek Askerde haksız yere yediği bir tokat''
gururu kırıldığı için egosu zedelendiği için erkek duygusal bir canlı değildir bana göre
Numaradan ağlayabilir aldattıysa 10 numara ağlamış.
ağlaması yaptığı şeyi değiştirmez ki. sonuç olaraks eni aldattı. dönüp ona bakmaman gerekir.
Seni rahibe sanıp günah çıkarmış sanırım sande affettin mi ?
walla aynı sey benimde basıma gelmişti.. emin değildim sewiyodu ama beni
Ağlayabilirmi kısmını geç seven erkek aldatırmı o kısme gel.
ERkekler çok sindi canlılardır muhtemelen birşeyi planlayıp yapmıştır altından birşey çıkar şüpheci ol aldanma zamana bırak su akara yolunu bulur
Gerçekten sevse aldatmaz inanma kişiliğini ayaklarının altına almasıda onursuzca bir hareket inanma bence
kişiliğini biliyorsun. zor durumda kaldığında ne gibi tepkiler sinsilikler yada masumıyetlere burunur bunu sen bıleceksın
ya ağlayan erkekler pek ilgimi çekmiyormuş bir ay önce fark ettim :(( ama numaradan pek ağlanabileceğini sanmıyorum..
Erkek kolay kolay ağlamaz. İçinde sana karşı bir şeyler var ise ancak ağlayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum heryere beni affet falan yazmış. çok içten ağladı ne bileym.
Dürüst olmak gerekirse bi b...k yemiştir yemesine ama bunu senin fark edeceğini yada anlık birşey ne olacak ki ben zaten hatunumu seviyorum demiştir kendi kendine. Yani bir anlık gaflet işte. ama bu sana olan sevgisini değiştirmez. seni kaybedeceği hiç aklına gelmemiştir. ama bununla yüzleştiğinde gerçekten acı çekmiştir. bir daha yapmaz. çünkü dersini almıştır.
aslında erkekler en duygusal kadından daha duygusaldır ama belli edemezler doğaları gereği canları yanınca gercekten derınden yanmıştır ağlarlarsada bu yuzdendir
her insanda teatral yetenek olabilir. kendimden örnek vereyim, şuanda ağlarım istesem...
ağlar .. adam seviyorsa seni neden aldatsın... şimdi affedersen ilerde sen üzülürsün...
Erkek adam ağlamaz,acı yok rocky.Sevgilinde iyi tiyatrocuymuş.Bir piyes hazırlayayım ona
sevse aldatmazdı, ağlayarak bir kez daha seni aldatmayı düşündüğü çok açık, düşme bu tuzaklara
Gururu kırılmıştır, çok emek verip aldığı oyuncağına zarar gelmiştir.
Ne yani gerçekten ağlamasını ihanetin bedeli olarak kabulmu ediceksin?
canım nolcak evlimisiniz sanki vurkaç bir gecelik kaçamak her erkek yapar bunu bende yapıyorum ve suçluluk hissetmiyorumm o bir ihtiyaç
erkeklerin ağlamasına inanma özür diler karsında ağlar gene aynı hatayı yapar gene özür diler ağlar gene yapar ben bizzat yasadım...
gerçekten ağlayabilir, numaradan da ağlayabilir, bunun erkeklikle alakası yok iyi rol yapabiliyorsa ağlar tabi kişiyle alakalı
tikandigimiz yerde ağlıyoruz kizlar... bize sakin guvenmeyin o aglamayan erkeklerden bulursaniz onu alin :)
pişman olmuş olabilir, sanırım hata yaptığını düşündü o yaşlarda her şeyi o anda anlayamayabiliyor insan.
Belliki çok pısman olmus buda erkekler aglamaz sarkısının aslını yansıtmadıgı anlamına gelır
seni hiç ağlatmıycam <8
Normalinde çok gamsız duygusuz biri ilk tanıştığımızda da söyledi hatta bunu. Şaşırdım açıkçası.
<9 cımcınım...
kaybetmek istemiyordur seni. ha bu seni bir daha aldatmayacağı anlamına gelmez ama kesinikle seni kaybetmek istemediğine emin olabilirsin. en azında henüz...
erkek ağlarsa bi sebebi vardır emin ol. numaradan ağlamaz..
Numaradan da olabilir gerçektende.Bunu sen anlarsın ancak.
Ağlar, hemde on numara artistler ağlar..:) Ama sevgisine birşey diyemem:)
canım mantıklı düşün lütfen çocuk seni aldatmış. emin ol affedersen tekrarlanıcaktır...
Şimdiki ergenler sahte sahte ağlıyabiliyor pek güvenme
bı kızın karşısında hüngür hüngür ağlayan erkek, erkek değildir.kalıbına tüküreyim onun
nasıl bir aldatma kaşar bir kızla zevk ise affedebilirsin yok biriyle sevgili falan ne bileyim cinsel olarak takılmıyorsa affetme
:D onu ben işlettim ve söyledim oyunuma geldin dedim. ama gerçekten biri yazsa buluşacaktın dedim.
palan yapsaydın buluşalım diye falan buluşmada da seni görseydi tokatı basıp gideydin keşke :)
Bir erkek bu sebepten ağlamamalı, erkeklik bu kadar ucuz olmamalı..
aldattıysa gözyaşları istanbul boğazı kadar olsa yine de sallama. ayrıl gitsin
bir erkek zor ağlar diye düşünüyorum sahte değildir ama aldatmanın affı olmaz bi kere aldatan bir daha yapar
katılıyorummmm
mersii
:) erkek tabıkı aglar ama oyle bı konu ıcın asla aglamaz onuda soylıyım sana yok aldattı yok af falan hıkayedır :ÇD
ağlayabilen erkek aldatamaz.çünkü ağlamak duyguyla alakalı bir şeydir. duygusal olan bir insan da aldatmaz
pismandir
her şeye rağmen affetmek istiyorsan bu senin elinde. ben kimseyi aldatmadım mesela.aldatanı da kesinlikle affetmem.
Erkekler ağlamaz derler ya bazen çok ağlamak istiyorum ama ağlıyamıyorum yani yalandan hiç ağlıyamam eğer ağlıyorsa gerçekten pişmandır
Seninki ağladıysa ne güzel sevin benimki ititaf bile etmiyo
erkek dediğinde bi insan sen neden ağlarsan oda o yuzden ağlar emin ol...
Aldatmanın affı olur mu? O kişiliksiz ağladığını unutup seni tekrar aldatır.
pişman olmuş olabilir. ama numaradan aglama olasılığı fazla yüksek:)
seni sevdigi için aglıyorsa nye aldatıyor.. o gözyaşları timsahın bile olmaz bebeğim ya...
erkek ağlıyorsa karşıdaki 375 kere düşünsün
kesin timsah gözyaşları
saçma soruların basit, kısa cevapları olur. bu saçmanın ki 'insan olduğu için' olacak mesela.
her canli zaman zaman ihtiyac duyar ve bu ozelliini kullanir ...seviyodur belki,belkide timsahtır.