Cok iyi bir insan olmasina ragmen hdp li olmasini bir turlu hsazmedemedigim icin ayrildim. Kan bagindan dolayi ona oy veriyom diyor. Pkk yi desteklemiyorum diyor. Ama pkk yi savunuyor. Kurtlerin bugune gelmesini sagladi diyor. Diger taraftan pkk li olanin Allah belasini versin diyor. Sinirlendim ayrildim. Siyasi gorus yuzunden ayrilmak dogru mu sizce?
Cevabın nedir?
Madem adamın dünya görüşünü bu kadar kendine zıt görüyordun neden bir ilişkiye başladın. Şu an ayrılman saçma. Sonuçta %10 gibi bir seçim barajını aştılar ve tabii ki haklarıdır TBMM de parti olarak temsil edilmek ve taleplerini dile getirmek. Sen bir ülkede azınlık olsan zaman içerisinde bir takım kazanımlar elde etsen ve meclise girmeyi hak etsen ve bu yüzden o ülkenin kurucu unsuru olan sevgilin seni terk etse hoş olur mu yani. HDP yi HDP ye oy verenleri sevmeye bilirsiniz ama Burada sorun HDP lilerde ya da HDP ye oy verenlerde değil , asıl kızmanız gereken kişi ve parti Kürt seçmenlerin %10-15 lik oyu için 13 yıldır Kürtkere taviz veren adeta semirten Habur şovları düzenleten askeri kışlaya kapatan ve pasifize eden iktidar partisi AKP dir. Şu an Kürtler AKP ye başkaldırıp HDP ye oy verdiler diye Kürtlere kızmak bana saçma geliyor. ben de Kürt olsam oyumu HDP ye verirdim. Ve şu da varki bence Kürtlerin oylarını HDP ye vermeleri başlarındaki ağa, şıh, şeyh üçlüsüne ve AKP ye başkaldırıdır ve onurlu bir davranıştır. Dikkatinizi çekiyorum bu Türkiye Cumhuriyetine başkaldırı değildir. Ağa , şıh, şeyh üçlüsüne başkalıdırıdır. bölgede bulunmuş bölge insanını tanıyan orada illerin basıl yürüdüğünğ bilen biri olarak diyebilirimki. Bu ağa , şeyh. şıh üçlüsü Kürdü koyun gibi güder. Sırtından geçinir ve canını okur. Kürt dağa çıkar çünkü dağa çıkmK onun için ağadan kurtulmak hatta ağanın üzerinde bir statüye sahip olmak demektir o artık halkının kurtuluş savaşçısıdır neyse karşısında bizim Mehmetçiği bulur savaşırlar birbirlerini öldürürler aslında her iki taraftanda ölen memleketin en saf ve en gariban çocuklarıdır. Bu arada ne olur bilirmisin bölgede devletin otoritesi sarsılır ve o ağalar, şıhlar, şeyhler bizim politikacılarla be üst düzey bürokratlarla el ele verip devlet otoritesinin olmadığı bölgede her tğrlğ yasa dışı pis işi yaparak kısa zmanda zengin olurlar. Siz bunca yıl neden barış olmadı sanıyorsunuz kan ile beslenen canavarları var bu ülkenin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim biz kurtuluş savaşını yaparken Sevr antlaşmasında söyle yaziodu. Doğuda iki yeni devlet kurulacak tabi bunlar kürdistan ve Ermenistan dır türklerde bunu kabul etmeyip anadolunun türk yurdu olduğunu savunmuştur ve hem kürtlerle bende ermenilerle savaşmıştır biz İngiltereye savaşırken. Onlar bize yardim edeceğine itilaf devletlerine yardim etmiştir simdi diolarki biz size yardım ettik hadi tamam ettiniz varsayiyorum hangi haktan mahrum kaldinizda PKK yi kurdunuz doğuda kurtce dersi bile görüyorlar hic birşey yapmiyoruz doğu onların yurdu gibi oldu resmen ama bunlar ne yapio yol kesip kimlik kontoroli yapıp ulan g*vat sen kimsin l*n iste bu yüzden kürtler sevilmio yoksa başımızın üstlerinde yerleri var.
10 Yorumla
+1 yılAfedersin ama bence yaptığın çok ayıp. İlk başta gerçekten seviyosan siyaseti siktirediceksin. Bende Kürdüm. Yeri geldiği zaman it gibi kürtleri savunan yeri geldiğinde kızarım. Ama AKP liyim. Yanii siyaset ten dolayı bunu yapman çok saçma. Onun bunu yapması, ona oy vermesi çok normal. Sizler hiçbir zaman bilmiceksiniz ama Kürtler zamanında çok çekti ve hala da hemen hemen öyle. Tek istedikleri herkesin huzur içinde yaşaması. şu an HDP başa geçse sadece Kürtlerin işine yarar. CHP ve MHP geçse Türklerin işine yarar. Ama AKP sayesinde her ikisi hemen hemen rahat yaşıyo/yaşıyordu diyebilirim. Kürt bir babanın ve Türk annenin çocuğu olarak söylüyorum şu an senin yaptığın çok ayıp çok kötü. Bence gidip ondan yaptıklarından dolayı özür dilemelisin :)
00 Yorumla
+1 yılgörüşünde diretmiyosa sana aşılamıyosa o kadar sorun olmamalı ya. benim eski sevgilim banada aşılamaya çalısıyodu çekip deagle ı vurcaktım kafadan yeminlen zor tuttum kendimi
21 Yorumla
Soran+1 yılO hic sevmez siyaset konusmayi ben zorla soylettirdim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. kan bağı için oy vermek saçma. pkk konusunda haklı. silahla devlete baş kaldırdıkları için bugünlere geldiler. Aleviler olarak elimize silah alıp vatanımıza bayrağımıza silah doğrultmadığımız için hala hakkımız verilmiyor.
110 Yorumla
+1 yılBunu siyasi bir mesele olarak görme. İnsanlar öyle gördüğü için gelindi buralara. Bu siyaset üstü bir vatan, millet, din, bayrak meselesi. Kürtlere cephe alma sakın yalnız bu yaptığını da iç dünyanda dahi eleştiriye kapat bence
22 Yorumla
Soran+1 yılYani iyi mi yaptim. Hazmedemiyorum ac aydir ogrendigimden beri
- +1 yıl
Şüphe bile etme. İyi ettin. Bunu yapmasan ne olmasını bekliyordun? Kürtlüğü umrunda olmasa eyvallah da pkkyı içten içe destekleyen bir adamla ömür geçirmeyi hazmedemezdin. Çocukların da o fıtrat üzere yetişirdi. Boşver. Nice mehmedcikler gitti bu uğurda. Ne ocaklar yandı, buna da vatan sağolsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtlerin bukadar sımarmasının sebebi tayyiptir türkle kürt eşit olsun diye
haddinden fazla eşitlik verdi
Sonra ihaneti yed i
umarım ders almışındır erdogan
https://i.hizliresim.com/GYX5ar.jpg32 Yorumla
Soran+1 yılAynen her kelimene katiliyorum
Çok doğru yapmışın öncelikle bunu yaptığına göre türksün heralde valla helal olsun sana her türk kızı senin gibi olamıyor sırf sevgilisi kürt diye apocu olan türk kızlarını bilirim sevgilin pkk yı savunuyorsa hdpye oy veriyorsa yüksek bir olasılıkla oda pkk lıdır iyi yapmışın eğer yapmasaydın öbür dünyada şehitlerimizin yüzüne nasıl bakabilirdin keşke her kızda senin gibi biraz milletine değerlerine ırkına şehidine sahip çıkabilse
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Ülkücü hareket milleyetci hareket bu kızın heykelını dıkın
Arkadandayım yoldaş
ya da arkayı boşver yanındayım108 Yorumla- +1 yıl
@FreeMasöR aynen bende görmüştüm.
+1 yılBence siyasi görüş yüzünden ayrılmak doğru olmamakla beraber terörist bir hareketi destekleyen bir partiyi desteklemekte bence pek siyaset olmuyor. Ben senin yerinde olsaydım ilk olarak açıklamaya çalışırdım ki muhtemelen işe yaramayacaktır, yani eğer hdpyi desteklemiyorsan ve destekleyenlere karşıysan ayrıl derim.
10 YorumlaNasil sacmaliktir bu irayi desteklese gikin cikmaz ama pkkli diye sorun cikiyor kardesim acik soyliyim o adam sirf seni kaybetmemek icin ben pkkliyim demis sevhisinden ideolojisini cignemis kisisel gorusu bu bisi diyemem insanin oncelikleri vardir ama acik soyluyorum pkk kurtleri politiklestirdi gelin bir diyabakira batmana kahvede oturan amca sana meclis kulislerindeki gibi siyaset yapar buda hak aramada bir halki pasifize etmek isteyenlere karsi en etkili silahtir. kalkip yorumlarda bebek katili falan yazmaya kalkmayin bence yandas medyanin eliyle kimin terorist kimin devletini seven oldugunu turk halki olarak gezide gordunuz.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun eğer seni bu görüşe dayatmıyorsa saygı duyman lazım tabi onunda sana ssaygısı olması lazım. Bence
42 Yorumla
Soran+1 yılDayatmadii. Ama ben hazmedemiyorum
- +1 yıl
Diyecek bişey yok. Umarım hakkında hayırlısı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmisin... bende kurtdum mardinliym ve asla hdp lilerle pkk yla kan bagim yok aslada o vicdansiz kurt dusmani hdp yide savunmam...
52 Yorumla
Soran+1 yılBen kürt dusmani degilim. Pkk yi hazmedemiyorum. Hdp nin kürt halkini dusundugunude sanmiyirum. Hepsu ermeni oyunu
Cevap sahibi+1 yılzaten akilli bir insan bunlari gorur daha dun hdp 1kurtdu oldurmedimi sirf musluman oldgu icin pkk ciktgindan beri devletten cok pkk kendi insanlarini vurdu suanda yaptiklari siyaste bille hepsi kurtlerin lehine ben turiyemi seviyorm ay yildizli bayramgimi seviyirm istiklal marsimda seviyorm isllh bende dogdgm bu vatan icin olmek nasip olur onlar gitsinler kurdistana
Siyasi görüş yüzünden ayrılmak doğru değil. PKK'yı savunan görüşten ayrılmak doğru.
60 Yorumla
+1 yılbence dogru yapmissin ardina bile bakma hemde vatanina ihanet edenden adam olmaz
50 Yorumlasiyasi görüş sebebiyle ayrılmak doğru değil ama gerizekalı olduğu için ayrılmışsın bence doğruda etmişsin tebrik ederim, sağı solu belli değilmiş ib. nin...
10 Yorumlagayet doğru yapmışsın açık açık pkk hayranı
onbinlerce askerimizi şehit eden masum insanların kanına giren kadın bebek demeden öldüren bir örgütü savunmanın en küçük bir savunması olamaz30 YorumlaBu siyasi görüş değil ki
Bu karakter ihanet din vatan meselesi
Adam hain mis iyiki ayrildin80 Yorumla
+1 yılSiyasi gorus iliskiyi etkilememeli oyle sacmalikmi olur cok yanlis yapmissin akp haric diger tum partilerde akp ye hirsiz dikdator halkini soyan yolsuzluk yapan diye tabir edio nefret ediyor ozaman akpliler de akplilerle evlensin sevgili olsun baskalariyla konusmasin boyle sacmalikmi olur biz millet olarak kendi icimizde kavga etmeye ayrişmaya kutuplasmaya yer ariyoruz boyle olmaz. herkezin fikri dusuncesi kendine sana saygisi sevgisi varsa bu herseyden once gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılPkk farkli bir olay ama. kan var can var isin icinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ne ahmak insanlarsiniz ! Hayatta sevgiden daha muhim olan ne varki bu sadece bir siyaset yonetim bicimine dair fikir siyasetciler sizi birbirine dusuruyor sonrafa yollarina bakip gidiyorlar... zaten hep bu kit dusunceler yuzundnn ulkece bu haldeyiz kendinizi bir sorgulasaniza artk bu hicbir yarari olmayan sacmasapan sadece ofke doguran fikirlerinizden yuklerinizden kurtulun... hayat cok kisa be!!!
10 Yorumla
+1 yılGayet doğru bir karar vermişsin. Pkklı demiyırum diye ama pkklı bir partiye oy veriyor bu nasıl bir çelişkidir sence? ayrılmakta iyi yapmışsın tebrik ederm.
Bu vatan hainleri kanı bozuklarla birlikte olma.20 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın onların hepsini Allah ıslah etsin geberesiceler.
20 Yorumla
+1 yılAyrilmasan bile ileride cocuklarin olunca ne olacakti arada kalirlardi.
10 Yorumlasiyasi görüşten dolayı değil de
pkk yı desteklediği için ayrılman doğru60 YorumlaGerçekten pkklıysa iyi yapmışsın helal olsun sana. Senin şu yaptığını herkes yapamaz. Böyle insalar gördükçe Türklüğümden gurur duyuyorum.
30 Yorumlayazık, oyle bır ulkemız varkı ınsanlar sıyası gorus yuzunden sevdıgınden ayrılıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmışsın köpekler ile işin olmasın hdp li ler haindir kalleştir
30 YorumlaAdamsinn adammmmmm. Her zaman söylerim etek giyen adamlarda var diye
30 YorumlaDogru degil tabi ki. Bir insanı severken siyasi görüşünden degil ahlakindan, vicdanindan etkilenir baglanirsin. Bu ne ya her onune gelen siyasi nedenlerden ötürü ilişkisini bitiriyor. Aynı şeyi savunmayin ne olacak ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisini yapmisin pkk bu gunlere gelmemizi sagladi diyebiliyorsa pkk yi destekliyordur seni tebrik ediyorum sehitlere saygin varmis ulkeye saygin varmis 👏👏👏
20 YorumlaHdpye oy veren biriyle sevgiliyi bırak selam bile vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı bir duruş sergilemişsin. Türkiye Türklerindir.
40 YorumlaSiyasetçiler kazanıyo siz kaybedin nasıl bir mantık ya
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Siyasi gorus iliskikerde skinti cikartabilir. Seni rahatsiz ettiyse ilerdede ederdi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisini yapmışsın kardeşim teröristlerden uzak dur.
20 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın, inan ilerde çok pişman olacaktın, böylesi daha hayırlısı senin için
10 YorumlaAferin 10 numara yapmişin onları kanında var bakma seni uyutmuş leylalra gelmeyin
20 Yorumla
+1 yılDogru degil aferin pisman olucaksin ama asla barismicak senle
31 Yorumla- +1 yıl
afferim sevgili günah dicene pişman oldun diyorsun
Ne komünizm ne faşizm yaşasın erotizm ne kürdü ne türkü insan oğlu gibi yaşayın yeter.
30 Yorumlahayat senin karar senin tekrar gitdesem gidicekmisin ki
00 Yorumla
+1 yılDüpedüz Saçmalık. Sizin İlişkiniz Olmamış Yapamamışlar. Defolu Bıldıgın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO partiye oy veren kişinin iyi olma ihtimali savunulamaz bile en güzelini yapmışın.
10 YorumlaAferin o senden iyisine layık ti zaten
70 YorumlaBoşver ya.
Salla gitsin:)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürt değilim ama yüksek müsadenle mantığını skebilir miyim?
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Salla ya böle magandaları nerde buluyonuz
20 Yorumla
+1 yılIyi yapmışsın. Hdp+kürt = vatan haini pkk
30 Yorumlaiyi yapmışsın.. çocuk senin gibi birinden kurtulmuşş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar ırkçı faşist bir insansın sen insanları kökenine diline dinine göremi ayırıyorsun ayıp ayıp ayrıca siyasetten dolayıda ayırdıysan gerçekten ayıplıyorum seni
22 Yorumla
Soran+1 yılKanima dokundu
+1 yılHelal olsun, sana, sen, nesin
25 Yorumla
Soran+1 yılMilliyetci
- +1 yıl
Kime, oy, verdin
Soran+1 yılMilliyetci kime verirse ona
- +1 yıl
Parti söyle
- +1 yıl
Özeldende, yazabilirsin
+1 yılPkkya destek veriyorsa iyi yaptın
30 Yorumla
+1 yılHelal kardeş en doğrusunu yaptın sen.
20 Yorumla
+1 yılKürt olmasi sorun degilde iste hdp li olmasi...
30 Yorumla
+1 yılDoğru yaptın sen Türksün.
20 Yorumla
+1 yılHdpye oy veren chpli arkadaşımla iliskiyi kestim
20 Yorumlaİyi yapmışın hatanın neresinden dönersen kardır...
10 Yorumlasiz türkler neden takdınız bu kürtlere kürtler ne yaptı ki size
11 Yorumla
Soran+1 yılAskerimizi ogretmenimizi oldurduler. Elektrigi suyu kacak kullanip herseyden faydalanip nankorluk ettiler
Anlasamiyorsan napcan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyasi görüşler farklı olunca olmuyor yürümüyor ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyaset değil de Fenerbahçe için ayrilirdim ben :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın.
50 Yorumla Doğru buluyorum.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut.. unut.. unut.. unut.. unut.. unut. unut
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siyasi gorus degil teror iyi yapmissin
20 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri