2,5 yillik sevgilim beni engelleyip eski sevgilisine gitti?

Hersey güzel gidiyordu ta ki beni kisitlamaya baslamasi, herseyime karisiyor du ve cok agressif oldugunda bana siddet bile uyguluyodu ve ben artik bunu kaldira miyodum. Bir kac kere ondan ayrilmak istedim ama hic birzaman ayrilamadim cunki izin vermedi hep arkamdan geldi ve affetim.. son 1 ay baya kavgalar ettik ama hep yine bir birimize dönduk. Onunla özel anilarimiz vardi ve her kavgamiz barismayla bitiyordu. Beni hep sevdigini gösterdi bana sözler verdi, beni ailesiyle tanistirdi ailesiyle iyi bir baglantim vardi. Benimle herseyini paylasirdi. Onun göz yaslarini hep sildim hep destek ciktim hep yanindaydim, hafta da 5 kere bile görusurduk. Benim le evlenme planlarini bile yapardi. Ama bir kac gün once yine ayni olaydan bir kavga miz cikti ve bu sefer bana cok sert cikti ve kötu laflar etti ve onu hemen engellemistim bazi kavga larda bir birimizi engellerdik yani yeni bir sey degildi ama bu sefer bir birimize hakaretler ettik. Pisman olup Aksam engellimi kaldirdim ve ekledim bana defol git sen engellemeyi bilirsin dedi.. ve beni her yerden engelledi heryerden aradim mesaj attim evisine kadar gittim annesiyle konustum ama hic birsey yaramadi.. Tam bir gün sonra gece yarisi telefon geldi ve actim benden ayrilmak istedigini ve bu iliski artik yürümedigini söyledi ve onu artik rahat birakmami. Cevapim ona neden boyle konusuyosun cok pismanim yapmicam lutfen askimiza 2,5 senemize sans ver dedim. Onun cevapi hayir artik olmaz ben baskasini seviyorum oldu.. bende ozaman benden ayrilmak istiyorsan bunlari yüzume soyle dedim. Gecenin 2 si kapima geldi ve bitti ben baskasini seviyorum dedi. Ben de hic birsey demeden gittim ama icimde bir sey onun arkasindan gitmemi soyledi ve yaptim ve o anda arabasinda eski sevgilisini gördum ve kizla kavgaya girdim beni itti ve gitti. o kizla sadece bir kac ay cikmisti.. ve onun hakinda onu sadece kullandigini ve o kiz onu herzaman ne yaparsa yapsin arkasindan geldigini soylemisti. Aradan 1 gün gecti ne mesaj ne birsey ne yapicagimi bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum.. gercekten bunlar yalanmiydi? Geri dönsun ve pisman olsun istiyorum Ve intikami nasil alirim onlardan.. ne yapmaya calisiyor..
2,5 yillik sevgilim beni engelleyip eski sevgilisine gitti?