Beni hamile bırakan sevgilimden ayrıldım?

21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 3 senedir hayatımda onu tanıdığım gün keşke amansız bir hastalığa yakalansaydim da onu tanimasaydim. Kendisi 24 yaşında ve galerici kronun teki 5 metre sakalı var. Onu görenler bana kızıyor tüm çevrem bana çok güzelsin fıstık gibisin bu gorille nasıl baktın büyü mü yaptı sana diyor. Kendisinden 1 ay önce hamile kaldım bebeği aldırdım. Bütün herseylerimi millete anlatmış. Bu kişinin bir de 14 yaşında bir kız kardeşi var. Ayrıldığımız gece ona dedimki bana yaşattıklarinin aynısını ilerde kız kardeşin yasiycak aynı senin gibi bir oküzun teki onun hayatına giricek ona hergun çakicak. Şimdiden hazırlıklı ol. İnsan yaşattığıni yaşamadan ölmez hayatımı mahvettin senin yüzünden annem beni taniyamiyor artık senin yüzünden bebeğimi aldırdım. Senden nefret ediyorum dedim. Çok büyük kavga ettik kız kardeşim hakkında doğru konuş Küçücük kızdan ne istiyorsun dedi bende dünki çocuktum sen beni kandırdın hayatımı mahvettin dedim ve ayrıldım ondan nefret ediyorum bebeğimi aldırmam iicn beni zorladı kaç kere birkaç ay önce trafik kazası yaptık aşka olan inancım kalmadı tekrar birini sevebilir miyim?
Beni hamile bırakan sevgilimden ayrıldım?