Evli sevgilim beni hamile bırakıp ayrıldı?

23 yaşındayım. Hostesim. 2 senedir beraber olduğum adam da 28 yaşında. 3 yaşında oğlu var. Ben tek yaşıyorum. Karısıyla kavga edip benim evimde kalıyordu çoğu zaman. Çoğu TC erkeği gibi her haltı yiyip namuslu ve ailesine uygun bir kadınla evlenen bir adam. Benimle yemediği halt kalmadı beni hamile bıraktı 1 ay 15 günlük hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğinde aldırıcaksın diye baskı yaptı yetmedi tokat attı birbirimize girdik benim evimde bana hamile halimle vurdu Allah onun belasını versin bitirdi beni adımı şerefimi herşeyimi bitirdi millet bana o... pu diye geziyor onun yüzünden beni bitirdi karnımdaki çocuğu aldırmayı sırf o şerefsizin kanından birini dünyaya getirmemek için düşünüyorum yoksa anne olup bir çocuğa bakmak isterim anne olmak en büyük hayalim ve bakarım da maddi durumum iyi çünkü. Soru başlığına sevgilim yazdım çünkü bi zamanlar sevgilimdi maalesef nefret ediyorum artık ondan beni bitirdi. O 3 yaşındaki cocukta benim karnındaki onun çocuğu değil mi aynı şey o çocuk neyse benim karnımdaki de o. Beni rahat gördü eline avucuna alamayacağini anladı o yüzden karısını boşayıp benimle evlenmedi. Ona dün telefon açıp bı ton küfür ettim. Bana verdiğin geceleri ne çabuk unuttun dedi. Bende senin gibi karaktersize vermişim herkese veririm ben bu saatten sonra senin gibisine vermişim uzak dur artık benden dedim. Şimdi bu çocukla kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Evli sevgilim beni hamile bırakıp ayrıldı?