Ağır konuştum, haklıyım ama seviyorum da karışık olaylar var. geri döner mi?

4 ay sevgili olduk ama bu dört ay içerisinde çok sey yaşadık. ben bakireydim ve ilk onunla olarak bir hata yaptım. ama bana güller alıp şiirler yamaya devam etti. kadını olarak görüyordu beni ve değer veriyordu. son zamanlara doğru değişmeye başladı. sanırım ben ilişkiyi çok ciddiye alıyordum. ben ailemin seçtiği biriyle evlenicem sen de benim son kız arkadaşım olacaksın diye itirafta bulundu. daha önce ama gitme diye yalvardı, kabullenemedi gitmemi , ben de kaldım. değişmeye başlayınca tam sınav öncesi gülerek kendini beğenmişçesine laflarda bulunup benden ayrıldı. yalvarır gibi konuştum agladm bana acımasızca beni ikna etmeye çalışma en nefret ettiğim şeydir dedi. gulerek. daha sonra kabullendm ayrlmayı. beni aradı iki gun üst üste nasıl oldugumu sordu. sonraki gün ona yazdm telefnda konuştuk ağladm. benim için çok değerlisin uzulmeni ağlamanı istemiorum dedi bana. o gece ölmek istedim. ondan iki gün sonra da ağır konuştum baya. ama küfür etmedim. bunun üzerine daha arayıp sormam dedi. hala deli gibi seviyorum onu ne yapmalıyım. yardım edin?
Ağır konuştum, haklıyım ama seviyorum da karışık olaylar var. geri döner mi?