Yarım kalmış bir aşk var! Sizce giden geri gelir mi?

Bunda 7 ay önce 27 yaşında bir çocukla tanıştım arkadaşımdan bana ulaştı sonra duygularını belli etti beni gerçekten çok beğendiğini çok ağır başlı olduğumu gibi vs... Bende ona duygularımı belli ettim mantıklı şeyler konuşuyordu mesela ciddi ilişkiye hemen başlarmısın bir ilişkide beklentin nedir gibi ardından kahve içmek istediğini söyledi sonra buluştuk her şey normal geçti güldük eğlendik birbirimizi tanıdık bundan 2 hafta sonra mesajlaşmalar, azaldı konuşma tarzı sonra bende ona neden böyle davranıyorsun bir sorun mu var? bir şey mi yaptım? istemeden diye sorduğumda hayır bir sorun yok dedi ardından bir ilişki istiyormusun diye sordu bende evet seninle neden olmasın sadece ilişki değil her şey dedim çünkü artık onu kabul etmiştim ama benim düşüncelerim ile senin düşüncelerin uyuşmuyor dedi bende mesela dedim o da aramızda konuşurken bir muhabbete örnek verdi evet haklısın bunu dedikten sonra arkadaş kalalım dedim güldüm o da tamam dedi benim onun için değerli olduğunu söyledi ve konuşmayı bitirdik ardından 1 gün hemen sonra kendisi bana yazdı bir konu hakkında kendiyle alakalı önceden ona belirttiğim bir fikri hatırlamadığı için bende ona söyledim düşünücem dedi bende düşün dedim güldüm konuşma bitti ardından 1 ay sonra benim belirttiğim fikri uyguladığını gördüm tabi o hiç buralı olmadı ve benim göreceğimde biliyordu zaten mutlu oldum neyse fikirleri değişir belki pişman olur yazar diye bekledim ama yazmadı takipten çıkardım numarasını sildim tam 7 ay oldu hiç konuşmadık düşünüyorum ki içimde bir umut var ama sanki onunla yarım kalan bir şeyler var bilemiyorum bu duygu karmaşasından çıkmak istiyorum artık sizce gelir mi? Giden geri gelir mi arkadaşlar?

Yarım kalmış bir aşk var! Sizce giden geri gelir mi?