Sevgilim bir anda ayrıldı, sizce döner mi?

Merhaba.. sevgilimle dun kavga ettik ama cok buyuk degildi kavgamiz yakin zamanlarda anneannesi oldu cok seviyordu anneannesini o yuzden hep bir gergindi 2 3 gundur ufak ufak tartisiyorduk ama cokk guzel giden 1.5 yillik iliskimiz vardi 2 3 defa 2 gunluk ayrilip barismistik. anne annesi oldugu icin koye gitmisti bugun dondu hadi goruselim dedim isim var soyledi ne isin var dedim kavga cikti ama sabah gunaydin askimla falan konusuyorduk ve bana artik bazi seylerden rahatsiz oldugunu soyledi yani iliskimiz ona rahatsiz geliyormus herseyine karisiyormusum canim cok yandi hic boyle laflar soylememisti bende dayanamadim agzimdan cikani soyledim yani delirdim nasil bite bilir cok guzel gidiyordu ailesiyle tanisdirmisdi evlilik hakkinda dusunuyorduk ama yorulmus ve ayrildi benden. ve benim soyledigim laflardan otru artik hic geri donusu olmadigini da soyledi bekleme dedi ve gitti. aklim almiyor insan nasil bir gunde boyle dusunur canim cok yaniyor her dakika hatiralar geciyor gozumun onunde olmek daha kolay bence en cokta birdaha olmuyacagimizi soylemesi yakti canimi. ama hala umudum var boyle bitemez cok farkliydik biz. sizce geri donermi ya ne yapmaliyim su an olmek istiyorum

Sevgilim bir anda ayrıldı, sizce döner mi?