Sevgilim birden ayrıldı, döner mi?

Yaklaşık beş ay önce sevgilim beni birden terk etti. Birşeyler canını sıkıyordu, mutsuz gibiydi ama konunun benimle alakalı olmadığını düşünüyordum. Aradan bir hafta geçmeden konuşmamız gerekiyor, buluşalım demesinin üzerine, benim aramamla, benimle telefonda ayrıldı. Telefonda artık bana karşı bir şey hissetmediğini söyleyip ayrılmak istediğini belirttikten sonra, daha önce, yoğun mutsuzluk yaşadığı için, psikolojik yardım aldığını ekledi. Bu, aslında konunun benimle alakalı olmadığı tezini benim için daha da güçlendirdi. Ve hala da öyle düşünüyorum. Benim "seni sevmiyorum" diyen birisi için, kendime olan saygımdan dolayı, yapabileceğim bir şey olmadığından, konuşmamız kısa sürdü ve kapattık. Sonra ona, onunla tekrar yüz yüze konuşmak istediğimi yazdım. Fakat reddetti ve kararının kesin olduğunu belirtti. Ben aslında onu geri kazanmak için ve ikna etmek için buluşmak istemediğimi belirtip söylemek istediklerimi artık kısa bir mesaj da yazdım. Mesajın sonuna "bir hafta içerisinde insanların duyguları birden yok olmaz, oluyorsa zaten hiç sevmemişdir" yazmıştım. Bunun üzerine sadece o cümleye cevap verdi. Gerçekten sevmiş olduğunu ve bu konuyla ilgili çok yanıldıgımı yazıp, üzerine beni hem whatsapp den hem numaramı hem sosyal medya hesabımı blokladı. Arada başka birisi yoktu bu konu da eminim. Ama artık biriyle görüşüyormuş... Hala canım çok yanıyor, ona karşı bu kadar yoğun duygular beslediğimi, ayrılana kadar bilmiyordum. Gerçekten sevmediği icin ayrıldığına inanamıyorum, belki de inanmak istemiyorum. Ama bir insan birini hayatından sonsuza kadar çıkarmak istiyora, niye bu kadar özel bir şey paylaşır anlamıyorum. Neyse işte soru yukarda, dönme ihtimali var mı , varsa ne kadar yüksek?

Sevgilim birden ayrıldı, döner mi?