6 yıllık ilişkim bitti ve hiçbir şey hissetmiyorum sizce normal mi? Acısı çıkar mı sonradan?

Arkadaşlar 6 yıllık ilişkimi 15 gun once bitirdim. Sebebi şu sevgilime sabah Günaydın diye mesaj attım cevap yazmadı. Aradan baya gecti heralde çalışıyor dedim. Ama baktm yazmıyor tekrar mesaj attim. Dönmüyor. Sonra internete girmiş mi diye baktım instagramda bir fotoda etiketlenmiş. Kafedeki iş arkadaşları falan kahvalti yapiyolar. Kız arkadaşları da var. Elinde sigara. Aradım sordum napıyosun diye çalışıyorm dedi niye cevap yazmıyorsun dedim çalışıyorum dedi sinirlerim zıpladı sigara icmeye milletle kahvalti yapıp resim cekinmeye vaktin var bana cevap yzmaya mı yok dedm gözümü açar açmaz sanamı mesaj atcam baska isim eglencem olamazmı dedi ne diyosun be sen ben senin sevgilinsem ilk bana mesaj atcan tabi ne halt yemeye sevgiliyiz ozaman dedim ordan girdi sacma sapan konulara mutlu degilim dedi sonra seviyo muyum sevmiyormuyum bilmiyorum dedi bende iyi ayrılalım ozaman dedim bu kez seviyorum dedi ozaman niye boyle yapıyorsun dedim seviyorum ama mutlu değilim aptalmısın kızım gerizekalimisin bilmem ne hakaret etti ve bende iyice çıldırdım kufrettm ve suratına kapattım 15 dakka sonra aradı acmadım mesaj atti bilmiyorum belki senin gibi kalmak doğrusu belki benim gibi değişmek hayalimdi senle evlenmek ama olmuyo bizden işte problem belki de bende ama olmuyo umarim bir sekilde mutlu edebilirsin kendini dedi bende beni merak etme bitti işte mutlu değilmişsin ayrıldık neden ariyosun dedim sen mutluysan devam edelim dedi bende o iş geçti istemiyorum seni bidaha sakın beni arama dedim. Çok acı çekerim sanıyodum ama hiçbir şey hissetmiyorum 15 gun oldu ama acı yok sizce normal mi? Acısı çıkarmı sonradan? Ve sizce doğrumuydu yaptığım?
6 yıllık ilişkim bitti ve hiçbir şey hissetmiyorum sizce normal mi? Acısı çıkar mı sonradan?