eline birşey geçmez.
Askerdeki sevdiğim benden ayrıldı
eline birşey geçmez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde bütün mehmetçilerin çoğunda nişanlılık söz konusudur. Biri ona y*vşarsa askerliği yakar , ona y*vşayanı s*ker öldürürüm. Şimdi kimi kız var kızoğlan kız var , dikkate bak dostum askerdesin nişanlısın , seviyor ve seviliyorsun ama kızın gözü sende yavşayanlara bozucu laf falan söylüyor. O kız oğlan kızdır helal süt emmiştir , Fakat kız var bir de ilk başta bir elektrik nişana kadar yol aman bunun gelceği yok yaa göz tabi ki dışarıda y*rrağın biri y*vşıyor , sabah hemen ilk seni arar , naptın ne ettin nası gideyi oh oh iyi iyi ben senden ayrılacam sebep falan iken filan filan iken falan , başka kepçüğün y*rrağına kapılıp katıldım hade görüşürüz . nişanda taktığınız bilezikleri afiyetle yiyecem. Beni bir daha arama hade hoşçakal işte o sütü bozuk kızdır. DOST ARTIK DOĞAÇLAMA KENDİ KAFANDA SENARYONU YAZ ÇİZ . YALNIZ TÜRKLÜKTE KUTSAL VATAN GÖREVİNİ SATIP ASKERLİĞİ KARI KIZ UĞRUNA SATIP KAÇIP GİDEN ERİN NAMUSU BOZULMUŞ ŞEREFİ HAYSİYETİ KALMAMIŞ DEMEKTİR. GAFLETE GELME O SAÇINI SALLASA ELLİSİ İSE SENDE DAŞŞAĞI SALLASAN TELLİSİ GELİR SANA HAA BU ARADA SEN ONU KAYIP ETMİYORSUN O SENİ KAYIP EDİYOR , AİLENİ ARAR DERSİN BÖYLE BÖYLE NİŞAN HEDİYELERİNİ ALIN KURUŞU KURUŞUNA AİLEVİ OLARAK GENELDEN SELAMI SABAHI KESİN KUYRUK TUTUŞUNCA DAŞŞAĞININ DİBİNDE BİTERLER MERAK ETME ...
Askerdeyken kafa çok değişik olabiliyor. Hiç uzatma. Aramayacağını söyle, bir şeye ihtiyacı olunca seni arayabileceğini söyle. Bu konuları da askerden dönünce konuşuruz de. Dahada rahatsız etme.bırak kendi haline. bunda yanlış bir şey arama sakın.. anlayış göster.
Psikolojisi iyi değildir.
Yani hiçbir problem yokken böyle bir şey dediyse, kafası karışmıştır. Ya başkası girmiştir aklına, ya da senin ona uygun olmadıgını düşünüyordur, ya da bilmiyorum.
Erkeklerin askerdeki bu bozulan psikolojiyle sevgililerini bir kalemde silip atmalarini zaten hic anlamis degilim :))
Cevap
11Cevap
Bilmiyorum da sürekli seni düşünüyor merak etme çok iyi anlıyorum sevgilini. Sakın zaafa düşüp bırakma umudunu kesme, yaptığı gayet doğal bir de artık facebook bile kullanılıyor askerde çekindiğin resimleri, eyer bildirimlerini falan gördüyse ben burada onu düşünüyorum gece gündüz onun umrunda değil geziyo tozuyo düşüncesine kapılmış olabilir.
belki tehlikeli bir şey yapıyodur dağ falan çıkarlarsa bişey falan olur senden ayrılmak ister yani anlatabildim mi bilmem hani bişey mişey olur arkasında iz bırakmamak istemiştir bende askere gidersem hayatta sevgili bırakmam arkamda.
sen nerden biliyosun çıkmayacağını yav o sana söylermi dağ çıkıcam diye bak biraz düşün bide yukarda ne yazdım yav ben olsam askere gitmeden ayrılırdım aslında sonrada mis gibi ne olursa olsun askerde yani dimi he bide şöyle bi olay var hani ayrılmadınız askerde ölse sen acı cekersin ondan sonra hep özlersin ağlarsın hayatın boka döner o yüzden kmseyle evlenemezsin o yuzden tabi ayrılır yani sende düşün biraz baska erkekmi yok evlenme en iyisi bu dünyada yalnız ölücez evlndigin ksyle degil
Adamın psikolojisi biraz bozulmuştur, şimdi ayrılmazsam bu zülbiye kesin beni aldatır diye düşünüp ayrılmak istemiştir. Bilirsin kızlar askere gideni pek beklemeyi sevmezler, aşkın peşinde koşarlar <3
flo yaşamış gibi konuştu:(
peki:/
offfff acaba benimkide askere gidince ayrılmak ister mi:'( istemez insallah cunki ben gidene dur diyemiyorum:(
aynı şey arkadaşlarımın başına geldi şeytan mı giriyo askerdeki kişilerin aklına bilmiyorum yaa :/
askerden geldimi tekrar bi görüş konuş derim ben.
Başkası çelmiş aklını.Senide yedekte tututyormuş.Ama daha fazla ciddiyete düşmeden yol vermiş.
askerde değişik bi piskoloji var zamna bırak peşini bırakma
demekki seni sevmiyordu ondan yaptı başka açıklamsı varmı
boşver yeni birisini bulursun zaten askerden sevgili olmaz demişler
çünkü kızlar nişanlıları sevgilileri askere gidince rahat durmuyorlar
ölürsem üzülmesin demistir.
askerden dönsün düzelir.
adam dokanmadan yapamıyorsa demek:/
güven vermemişsin >8
Askerin psikoLojisi bozuktur olabilir.
Asker psikolojisinde olabiliyor bunlar.
Ranzadan düşmüştür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?