Askerdeki sevgilimden ayrıldım :(

biz birbirimizi çok seviyordukk bende çok kıskanç bir kızımdır bu yüzden hep g.. kalktıı askeri gittigineden beride sürekli aramız kötüydü acemiligi hiç ilgi alaka yoktuu sürekli sorun yaşadık tamam bn susuym diyorum kendi bana inat eski facesini açtıı istemedigimi biliyor o facede ben ekli bile degilim :( ilşkisi yok yazıoo fotografları var ben çok kıskancım çekemiyorum kapatmasını istedim sana inat yapıyorum dioo ben bir kere yapma dedigi bşyi yapmıştım o yzden :( bn tm bidaha yapmıycm dedim yani yine kendi bneden intikam almaya çalışıo bna dedi o facede hiç kız yok dedi o gece sen sadece bana bak bana güven dedi tamam deidm ertesi gün duydumi facesinde bir kaç tane kız varmış şok oldmm yalan söledi resmen o kızların niyeti nedir onlar ne konuşuyolar facede nebileyim :( aradım dedim ben kaldıramııyorm artık kıskançlıkla biryere varamıycam sende inadınla varamazsın yalan söledin artık sana güvenmiyorum dedim bitsin dedim kapattım :( geri kaç defa aradı meşgule attım psikolojikmen çok kötüyüm aylardır böyleyim onun yüzü gözümn önüne geliyor içim gidiyor yaşadıklarımız aklımdn çıkmıyor napcm bn ya :(
Askerdeki sevgilimden ayrıldım :(