Eski sevgilim yüzünden psikolojim bozuldu

eski sevgilim bana çok kazık attı tam 6 yıl sevdim onun sevmediğini bile bile sevdim ve 6 yıl boyunca hiç bi erkekle çıkmadım onu bekledim sonnda bna döndü ama en yakın arkdsmla kazık attı ikisindende darbe yedm tek onlar değil dier arkdslarmla arkmdan çok iş çevrmsler hepşni çıkarken öğrendm ve o dakika bitti bu olaydan sonra kimseye ama hiç kimseye güvenim kalmadı şu an bi sevgilim var ona bile güvenemiyorum bisy diyo aklımdan acaba yalan mı söylüyo diyorum her lafından anlam çıkarmya başladm eskiden böyle değildm bnları yaşdktan snra böyle oldu.. artık kaybetmekten o kadr çok korkuyorum ki en ufak tartışmada ayrılcaz sanıyorum ve hep alttan alıyorum oda bunu bildiği için rahat davranio ..nolur dalga geçmeyin kolay şeyler yaşamadım ayrıldıqmzda resmen yemekten içmekten kesiliyorum ağlamaya başlıyorum yaptıqm hiçbisyden zewk alamıyorum 1 dk olsun aklımdan çıkmıyo çünküü çabuk bağlanıyorum kör kütük aşık oluyorm..sevdm mi tam severm kolay unutamam şu an çıktqmida seviyorum ama dedqm gbi kimseye güvenim yok ve eski sevgilm yüzünden kaybetmektn korktqm içnde tartşmlarda hep alttan alıyorm oda bunun içn çok rht davranio..eskiden böyle değildm hayt doluydm artk yaşama sevnçmi kaybettm bazen ölmek içn dualar ediyorm tek sorunm bunlrda değil..napçam ben ? kime nasıl güvenicem? karşıma hep sewqmi kullanmak isteyenler çıkıyo artık bunlardan bunaldm..nolur dalga geçmyn değişmek istiyorum ne yapmam lazm bağlanma sorunum var
Eski sevgilim yüzünden psikolojim bozuldu