Asıl bundan sonra zora soktun bu ilişkiyi. Poposunu bir hayli havaya kaldırmışsın, ipleri eline vermişsin, bu adam şimdi seni parmağında oynatır haberin yok. Hepsinden ziyade alkol alıp aramışsın ta ben erkek olsam alkol kullanan bir kızla ciddi olamazdım neyse..
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğim gibi yeni bir insan değil 11 aydır hayatımda birbirimizi çok iyi tanıyoruz öyle bir olasılık bile yok konuşuyoruz zaten şimdi teşekkürler genede
Şu sn konuşuyorsun ama aklında ne geçtiğini bilmiyorsun belki bu yazdıklarımdan ötürü konuşuyor senle, yani Tamam bu kızı parmağımda oynatırım düşüncesi vardır. Neyse umarım şımarmaz sen haklı çıkarsın çünkü ben 6,5 yıllık ilişkimden ayrıldım geçen yaz ve onu bu süreç içinde hiç tanıyamadığımı bana farklı bir kişilik oynadığını gördüm endişem bu yüzden, Hayırlı olsun hakkınızda
mesaj çok iyi terslemicegine eminim adamsa ayrılık sebebinizi okudum aşşagıda bence şu an ona boşluktan dönüyorsun gerçek sevgi monoton olmazkii hayatına başka heycanlar ve renkler kat boşver
Gayet güzel olmuş, içinizi dökmüşsünüz, muhtemelen yakın zamana dönüş yapacaktır, o an açmamadı iyi olmuş ama bahaneyle söylemek istediklerinizi söylemişsiniz, dil olarak da ikna edici ve yumuşak bence olumsuz bişi yok
Ayrılma sebebimde aldatma, ihanet gibi bir durum yoksa barışırdım. He öyle bir durum varsa gene barışırdım ama bu sefer burnundan getirip tekrar terk ederdim. Ben de böyle manyak biriyim işte :d
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok tabiki be biz ayrıyken çok fırsat geçti elime ben dokunmadım ondan başkasına :D
Demek istediğim ayrılık sebebinizdi. Ayrıyken yaptıkların değil. Bu arada gerçekten tebrik ederim cesaretini. Türk kadınını aya yollasalar ilk adımı aydan beklermiş diye bir laf var. Bu lafı çürütmüşsün taktir ettim :)
Adamın ne hissettiğini, düşündüğünü bilmeden ne diyelim şimdi biz. Şunu diyebilirim son cümle devrik olmuş panpası :/ " bizi kaybetmeyi istemicek kadar çok değer veriyorum sana " olmalıydı T_T
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorun edeceğini sanmıyorum böyle bir mesajı siz alsanız napardınız? Yani yalan söyleyebilirdim açmamış çünkü önemli bişey yok derdim ben açık olmayı seçtim oyunların arjasına saklanmak istemedim
benim 1.5 yıllık ilişkim 3 ay önce falan bitti o şu an böyle bir mesaj atsa bana tenezzül edip cevap bile vermem :) Ne düşündüğünü bilemezsin ya da ne hissettiğini... En iyi varsayımı yapacak olan, onu en iyi tanıyan yine sensin.
En İyi Cevaplar