aşk acısını başka biriyle sevgili olarak unutulurmu?
başkasının sevgisi ya da duygularını kendi durumunu düzeltmek için kullanmak çıkarcılıktır ama eğer çok daralıp sıkışıyorsan birilerine mesaj atıp sohbet edip dertleşe bilir konuşa bilirsin erkek ya da bayan ama en iyi bir kızı bir erkek anlar tabi senin gibi aşk acısı çekmiş biri
ama ona dedim birlikte unuturuz dedi
başka biriyle sevgili olarak aşk acısını unutmaya çalışırsan sevgili olduğun kişiyi sadece aşk acısını unutmak için kullanırsın o kişide hakkını sana helal etmezse o zaman büyük günaha girersin veya ahı kalır o zaman da bu sözü unutma alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
seni kullanıp bir kenara atacak sende belki o arada eskisini unutur yenisini hatırlarsın bu böyle tekrar eder
Eger o sevgili oldugun kisiyi seviyosan evet unutulur. kimse vazgecilmez degildir. aklında onu fazla büyütüp kezban triplerine grip bhennn onsuzz yapamammm amaaaaa dersen kaybedersin. * et bosver. yeni birini bul gecer 👍
Bence unutulmaz bosuna baskasina aci cektirirsin :((
Ama ask oyle soylendigi kadar kolay unutulan bisey değil asik oldugun kisi tam unuttum derken geri donerse nolacak belki şu an sinirlisin ve kesinlikle hayir derim dersin ama gerceklesince demek oyle kolay olmayacaktir bu yuzden yeni cikacagin kisiyle onun arasinda kalirsin ve daha zor bir durum olur
hayır dedem ewt derim
ama o geri gelemz noktayı koydum
Cevap
9Cevap
Unutamazsın. Sadece yaranın üstünü kapatırsın. Yara bandı misali. Ama ilaç olamaz asla. Geçmez yani dostum.
Seninle ilgilenen ve seninde ilgileneceğin birisi ile olabilir
ilğileniyor
Böyle bişey mümkün mü?
Onun adı Aşk olmaz hem.
Aşık insan başka bir ilişkiyi düşünmez öyle hemen
İlla sevgili olması gerekmiyor konuşacak birilerini bulunca bile unutulur
Niye baskasinin acisini masum birinden cikarir ki bir insan adamin sucu ne
Adamda sorunlu ozaman kendini kullandirmak istiyor istiyorsa ver istedigini ona
Olmaz genellikle kaşar kızlar bu yolu seçer. Hem kendine hem karşısındakine yapar. Eski sevgilimden biliyorum
öyle saçma sey mi olur acıyı unutmak için başkasının duygularıyla oynanmz
mesela bana seni bırakmıycam dedi bende oda böyle demişti dedim sonra ben bırakmam ddi
ewt artık erkeklere güvenmiyordum o benim ilkimdi aslında ben bıraktım onu
ewt öyle
denemen gerek bende de var aynı durum ama emin ol başkasıyla konuşmak insana huzur verio
Unutulmaz, sakın ola öyle bir aptallık etmeyin.
Mantıklı kişiyse evet
ilgi duydugn birisiyse olabilir
çivi çiviyi söksede çivinin izi kalır D:
ewet ve beraber yapabiliriz
unutulur en ıyı unutma yontemı
hayır unutmadan kesinlikle olmaz daha kötü olur
Hayır unutulmaz
Sanmiyorum
Çivi çiviyi sökmez
Unutulmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?