❗️Birini unutmak için başkasıyla sevgili olmak yanlış mı?

❗️Birini unutmak için başkasıyla sevgili olmak yanlış mı?

Nereden bakarsak bakalım yanlış!
Daha çabuk unutmak için yapılır genelde bu.
Ve basamak için kullanılır.
Öncelikle en büyüğü kendine yapmış oluyorsun, sonra hayatına aldığın kişiye yapıyorsun.
En güzeli acını doya doya yaşa sindir yoket. Ki bir daha karşına çıkmasın.
Başkasıyla birlikte olduğunda kısmen halının altına atmış oluyorsun üzüntülerini.
Aynı durumu yaşadım neyazıkki. Eski sevgilini hala unutamadığın halde başka sevgililer yapmak yanlış evet ama başkalarıyla sevgil olmadan eski sevgilimizi nasıl unutabilirizki? İlk başlarda yeni sevgiliniz için ilişkiniz biraz toxic olsada ilersinde yeni sevgiliye bağlanmaya başladığınızda eski sevgilinizi unutmaya başladığınızı fark edeceksiniz. Bu yüzden bence bu eski sevgilisini seven ama unutmaya çalışan bir insanın yapması gereken bir davranış. Ama hala daha eski sevgilinizi arzuluyorsanız ve sırf onu kıskandırmak için bu kişiyle sevgili olucaksanız lütfen olmayın.
Elbette çok yanlış bir şey. Sonuçta karşındaki insanı kullanıyorsun aklındaki kişiyi unutmak için. Bu çok bencilce. Hem de karşındaki kişiyi boş yere umutlandıracaksın belki de olmayacak bir şey için. Kul hakkına da girer.
Bunun yanlış olduğunu diyorlar. Ben de öyle düşünüyorum ama bazı ilişkilerin geri dönüşü olmaz. Önüne bakman gerekir. Bu gibi durumlarda ne yapmalı? Onu bilmiyorum.
Cevap
53Cevap
Evet yanlış. Şahsen ben yapamam. Bir defteri kapatmadan başka defter açılmaz. Bir hikaye bitmeden devamını başkasıyla getirmeye çalışmak aşırı saçma. Kimi kandırmış oluyorsun misal kendini mi yoksa karşındakini mi¿ Unutamıyorsan birini hala içinde ona karşı bir şeyler vardır, bu duygu nefret bile olsa, ki aşktan daha kuvvetlidir. Her şey bitmeli. Tüm bağlar kopmalı.
Yapan kendine yapıyor
Bana doğru gelmiyor. Zamana bıraksan zaten unutursun bunun için bir başkasını kullanmak karaktersizlik.
En yanlış haraketlerden biri yaranı sarmak için başkasını kullanmak gibi onu enayi yerine koymak gibi bir şey bence.
Birisini unutmak için bir başkasına ihtiyaç duymam..
Evet yanlıştır tabi ki de. çünkü birisi ile sevgili olunca zaten eski sevgili unutulmaz. kişi unutmak istiyorsa zamana bırakmalıdır ve unutana kadar da kimse ile sevgili olmamalıdır. zaten unutmak istemediği için başkası ile sevgili oluyor çünkü unutamamaktan korkuyor. ben yapmazdım kendi kabuğuma çekilir unutana kadar başka şeyler ile ilgilenirdim
Çivi çiviyi söker mantığı aslında doğru olarak görünse de hiç alakası yok.
Eskiyi hatırlamak kaçınılmaz olacak.
Herşeyin karşılaştırmaya başlarsınız.
Gittiğiniz yer , yediğiniz yemek, dinlediğiniz şarkı.
her şey yeni ile karşılaştırılır.
Tabi buna insanlarında ikna etmemiz gerek.
Biz böyle gorsekte herkes bizim gibi düşünmeye bilir.
Birini unutmak için başka biriyle olacak takati nasıl buluyor millet.. Yürümeye mecali olmaz insanın..
Olabilir, neden olmasın. İnsanın hayatına birisi girer birisi çıkar. Ama mutlaka birisini bulmalıyım şeklinde değil de spontane gelişmesine izin vermeniz gerekiyor. Belki aradığın mutluluk da yeni gelendedir kim bilir. @Pikauv
Yanlış değil ama sırf birini unutmak için başkasını ve kendini kandırmak yanlıştır... Sizin canınız acıyor diye bir başkasının canını yakamazsınız
Sırf onu unutmak için başkasıyla olmak yanlış evet ama unutma evresindeyken başkasıyla tanışıp onunla demeye çalışmak bence yanlış değil hatta doğru bi yöntem çivi çiviyi söker.
Benim yapabileceğim bir şey değil.
Unutmak için kimseye ihtiyaç duymadım bu zamana kadar.
Ve yanlış buluyorum bu durumu.
Kimseyi yarabandı olarak kullanamam.
Kimse kimseyi kullanma hakkını kendinde bulamaz. Bu nedenle insanları yara bandı gibi kullanmak çok hoş bir davranış değil o yüzden bu bana yanlış geliyor.
Kesinlikle yanlış zaten hemen biri ile görüsüyorsa zaten sevmemiştim kadın olsun erkek olsun aynı şey gecerli. unutmadan başkası ile olmayın sonra pişman olursunuz.
Yanlış tabi ki. Sırf başkasını unutmak için veya kıskandırmak için bir başkasını kullanmaya, duyguları ile oynamaya kimsenin hakkı yok.
Başka birinin açtığı yarayı başkasına yara açarak kapatmaya çalışmak acizlikten başka bir şey değildir
Eğer ki unutmak için kendine zaman tanimazsan gün gelir yine aklına gelir canın yanar aklın ona gider onu ararsın onunla olmak istersin vs vs..
Tabi ki de yanlış kimse kimsenin kuklası, yara bandı değildir. Kendi kendinize unutun baskalarina yara acmayin
Sadece avuntu sağlar ama o ilişkinin bir ciddiyeti olmaz kanaatindeyim. Sağlıklı bir ilişki isteniyorsa önce unutmak için zaman tanınmalı
Yanlış tabi. Kimse kimsenin yara bandı değildir. Yaranız iyileşince çıkarıp çöpe atamazsınız.
Fotoğrafa bakınca sevgile değilde sx parneri yapmış gibisiniz 😂
Kimse sizin yara bandınız değil böyle bencillikler yaparak asla mutlu olamazsınız
Elbette yanlış! İnsanın kendine yaptığı bir saygısızlık olarak görüyorum.
Ya yeni kişi de seni aldatırsa o zaman üçüncüyü mü arayacaksın?
Bence yanlış diğer kızında duyguları var sonuçta peçete değil neticede
sevgili olmak seğil de başkasıyla konuşmak iyi gelir bence
Soru detayı seks yaparak unutmak olmalıydı fotoğrafa bakarsak
Tabiki de evet. Kimsenin hayatıyla oynamaya kimsenin hakkı yok
Yanlis karşı tarafa haksizlik olur ama çivi çiviyi sökermis. Bastan takilalim oylesine dersin fazla ciddi olmaz
Birini unutmak adına yeni bir ilişkiye başlamak doğru gelmiyor bana.
Zamanın ne getireceği belli olmaz insana. Yanlış ya da doğru desek de büyük konuşmuş oluruz.
Ne güzel sarılmışlar bende istiyorum benim de bundanım olsun 😁
Yanlış tabi ama şu zamanda birini unutmakda çok kolay artık.
Öyle oluyor çabuk unutuluyor o yüzden çabuk alışıyor insanlar birbirine ve çabuk harcanıyor duygular ilişkiler. Kaybetme korkusu yaşamayan ve yaşatmayan bir dönemin içindeyiz sanki. İnsanın kıymeti azaldı bence
Ben kendimi bildim bileli çabuk vazgeçerim insanlar önceden yedeği yok ve zor bulurum aklıyla eldekinden olmak istemiyordu. Öyle bilinen kıymet hiç kıymetli değil. Bence böyle çok iyi oldu herkesin alternatifi var artık. Herkes ona göre yerini bilir.
O yüzden değil bence eskiden teknoloji yoktu eskiden gönülde sevda tek duruyordu gönüller bu kadar laçka değildi. Şimdi insanlar çok seviyorum diyip sırt çeviriyor. Hani seviyordun iyi gün kötü gün zor gün falan ne oldu bunlar hepsi lafta. Yanındaki biraz zora düşünce ilk tekmeyi ordan yiyor başkasından değil. Sevgilerin kıymeti kalmadı bence.
Eskiden kıymet mi vardı 🤔 mecburi hizmetti o 😂 Eskiden teknoloji yoktu her şey gizli yapılıyordu şu an sadece su yüzüne çıktı değişen bir şey yok. İlişkileri mecburiyetten yaşıyorlardı sevgi mevgi şu andan farkı yok. Şu an koşullar terk etmeye müsait o mecburiyetlik kalktı sadece olay taamamen bu gerisi aşk sevgi masalları sadece güzelleme.
Şimdi herkes bir köşede sevişiyor mahremiyet mi var sence gerçekten. Güzel oldu bizim açımızdan ama 😁 bu konuda biraz cinsiyetçi yaklaşım gibi oldu kusura bakma işin esprisi tabi ki. Mecburi hizmet yokluk olsa da yine de tadı vardı benim çocukluğumda bile mektuplaşmanın tadı var şimdi görüntülü birşeyler var falan filan. Fazla özgürlük ve fazla hıza yenil düştü insanoğlu bunlar daha iyi günler
Uzmanlar çivi çiviyi söker diyorlar ama hemen sıcağı sıcağına hareket etmemek şartıyla l
Zaten bir ilişki bitmiş ise dönüp ardına bakmaz ki insan yeni ufuklara yelken açar
Evet yanlış. Sırf kendim için neden başkasının duygularıyla oynayayım ki.
Son derece yanlış, çivi çiviyi sökmez, kişinin daha çok kafası karışır
Yanlış unutamıyorsun gider özür diler affetmeyin beklersin
Yanlış o düşünüp başkasıyla oluyorsun ona ihanet ediyorsun
Yanlış yani onu sevmiyor kullanıyor ise karşı da ki kişinin duygularıyla oynamanın lüzumu yok
Birini yara bandı olarak kullanmak doğru olmadığı için, evet yanlış.
Yanlış kardeşim sonra unutamıyorsunuz sevgili olduğunuz kisiyide üzüyorsunuz yazık günah değil mi
Son derece yanlış. Diğer bulduğun kişi de bir insan sonuçta onun da duyguları var.
evet yanlış,
her durumda çivi çiviyi sökmez.
Çok iğrenç bir durum maalesef ben bunu denedim. Aklımdaki kişiyi düşünerek başkasının elini tutmak ÇOOK BÜYÜK KUL HAKKI. Ve mide bulandırıcı yapmayın!
Bence yanlış başkasını hayal ederek karşımızdaki kişinin duygularıyla oynamak çok kötü olur ben asla yapmam ne olursa olsun ya karşımdaki kişi gerçekten bana karşı duygu beslerse ozaman çok kötü durum
Birini unutmadan başka bi ilişkiyi düşünüyorsan ya da birini zaten unutacak bişey olmamış kendin öyle sanmışsın
Sigara gibidir. Sağlıklı değil ama insanoğlu tarafından tercih edilebiliyor... Karşı tarafın hakkına girmek demek...
Doğru yerde doğru zamanda ise evet. Ama onun duygularıyla oynayıp tekrar eski sevgiliye dönecekse hayır.
başkasını bu açıdan kullanmayı düşünmek bile mide bulandırıcı
Evet yanlış hata kötülük
En büyük yanlış biri için başkasının hayatıyla oynanmaz yazık günah saygısızlık
İki tarafta birini unutmak için birlikte oluyorsa bence değil cndn
karaktersizlik der geçerim insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok bencillik
Baska nasil unutcan hatta fazlasını yasican ki unut
Cok yanlis ama o anki psikolojiyle yapilmasi muhtemel olay.
bazen eskıler civi civiyi söker derlerdi
çok ama çok yanlış
Eh tartışılır tabi😶🌫️
Hayır başka yolu yok çünkü
bence değil çivi çiviyi söker
Bu bir çeşit yarabandı kullanmak gibi oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?