Daha önce bir sorumda durumumu yazmıştım. Aynı ortamda yaklaşık birbuçuk iki seneye yakın bir zaman hoşlandığım kıza bir türlü açılamadım. Hoşlandığını düşünüp sorular sordum kendime sürekli her şeyi farklı yorumladım. Ama tam açılmak istediğimde sıradan biri gibi davranıyordu. Uzun bir süre böyle geçtikten sonra onun ilişkisi olduğunu öğrendim. İki aydır biliyorum, üstüne gitmiyorum belli etmiyorum artık. Ama ister istemez aklıma geliyo ve de başka bir insanı seversem hala onu hatırlar mıyım diye enidşe ediyorum. Size böyle bir durum oldu mu yani unutamayacağınızı düşündüğünüz her şeyiyle siz uygun bir insandan ayrılıp ya da kavuşamayıp başka birini sevince unutabildiniz mi onu yoksa hala aklınızda kalan bir aşk var mı? Ben o daha fazla aklımda kalsın istemiyorum çünkü.
Cevabın nedir?
Tanımadığınız birine "Aşık olmak"
Lütfen abi böyle şeyler yapmayın. Sadece hoşlanırsın. 2 sene beklemişsin. Açılmak denen şeyde takılı kalmışsın. Karşı cinsle bir yere gidip çay içmek, sinemaya gitmek vb. şeyleri yapmak için çıkmanıza gerek yok. Hem bu sürede kendini karşı tarafa tanıtmış olursun zamanı gelincede açılımını yaparsın. Belkide hiç sevmiyeceğin bir özelliği vardır.
2. si belkide kız senden hoşlanmıştı ama senden bir şey görmeyince doğal olarak yönünü başkasına cevirmiş.
Sırf onu unutmak için biriyle çıkmak mevzusuna gelince.
Hayata bir pencereden bakma. Dışarı cık bir sürü insan var ve hepsi birbirinden farklı. Git tanış, konuş Ondan sonra aşık ol.
En önemlisi onu unutmak için kullandığın kişiye yazık...04 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir niyetim ama ne yapacağımı bilemedim nasıl davranacaığımı bilemedim işte başlarda beni üzen de bu oldu zaten biraz
Soran+1 yılbazen unutur gibi oluyorum hep öyle olucak sanıyorum ama ara sıra aklıma gelmesi daha kötü oluyo yani bir boşluk olunca hemen o aklıma geliyo ya da hatırlatıcı bişey olunca tabi bir anda olmadığı için bunlar bir anda da unutmam kolay değil farklı insanlardan fikir alıyorum işte ama konuyu aklıma getirdikçe sanki daha çok aklıma geliyo napıcam bilemedim :(
biçok şeyi onla yaşamak, paylaşmak istemiştim ama olmadı işte
En İyi Cevaplar
bir şey yaşamadan sadece platonik olmuş, takıntı yapılacak bir durum değil, yeni kişilerle tanış aklına bile gelmez
05 Yorumla
Soran+1 yılplatonik ama bayağ uzun sürdü sadece kendi içimde değil belli de etmiştim o da beni seviyodur sanmıştım
Soran+1 yılevet bayağ üzülmüştüm evde içki içen insan değildim ben onun yüzünden acımı unutmak için içmeye başladım ama çözüm değil tabi yeni şeylerle uğraşmak lazım içkiyi içince geçmiyo bişey. bilmiyorum tam bu yaşlarda güzel şeyler yaşamam lazım ama mutlu olmayı geçtim üzüntü yaşıyorum bi de başka bi insana da bağlanmaktan korkuyourm artık öyle başlarım devam ederse eder etmesse üstelemem gibi geliyo bağlanmak isterim ama beni de sevdiğinden emin olmam lazım onun
Soran+1 yılevet kullanılmak değil de üzüntü yaşıyo genelde bağlanan taraf onun durumuna göre bağlanırım belki yani beni seven insan da aynı şeyleri düşünürse bana karşı. yoksa sorular sorararak bişeyler çıkartmaya çalışmak yoruyo insanı
+1 yılevet oldu işte o dedim hayatımın erkeği her şeyle dört dörtlüktü gözümde ilk görüşde içime kör ateş düştü ama olmadı işte bazı şeyler koydu önümüze işini bahane etti ve gitti..Kendimden geçtim o gidince ne deseydi kabul ettim hayır gitme diyemedim hoş desemde ne olacaktı ki kafaya koymuş adam...Sonra biriyle tanıştım sevgisi cezbetti beni tamam kurtarıcım geldi dedim bana onu unutturacak kişi fakat 6 aydır beraberiz bazen aklıma o geliyor hala en ufak onu hatırlatan bir şeyde kendimi tutamıyorum ağlıyorum iyi mi ettim böyle tabi kıde değil hazır olmadığım bir ilişkiye başlamak yapacağım en kötü şeydi...Kısaca sen şen ol birini aklından ve kalbinden çıkarmadan başkasını hayatına dahil etme!
08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke hiç olmasaydı offf :( insanlara mutlu görünmek kolay ama içinden ne hissettiğin önemli sadece keşke hiç tanımasaydım diyorum şu anda sürekli de yas tutmak da istemiyorum nasıl olucak bilmiyorum ya :(
- +1 yıl
yanlız kalmamaya dikkat et başka şeylerle uğraş ama aşık olmakla uğraşma sakın hata yaparsın...
Soran+1 yılaşık olmakla değil unutmakla uğraşıyorum. bazen gülümsemesi, yüzü falan canlı gibi gözümün önüne geliyo sonra kurduğum hayelleri hatırlıyorum daha önce dalıp gidiyodum öyle sıradan basit ama beni mutlu edecek hayaller kuruyodum biyerde oturmak konuşmak bile bana mutluluk verir diye düşünüyodum şimdi düşünmek istemiyorum ama gerçeğin farkına varmak, kabullenmek biraz zor oluyo işte.
- +1 yıl
aynen benim sendromumdasın şimdi:) hayal kurmak unutamamadın en büyük düşmanı aman haa uzak dur hayallerden ama bak sıradaki olayı söyleyeyim bu sefer bilinç altındaki görüntüler rüya olarak sana geri dönüyor yani istesen o kadar görmezsin ;)))
Soran+1 yılofff çözüm söylemen lazım o zaman :( ben istemiyorum ki daha ne kadar devam edicek bu durum bir de dengesizlik oluştu yani bir gün diyorumki yaa nolucak önemsemiyorum artık bitek omu var ama ertesi günü aniden aklıma gelebiliyo daha kötüsü hala görüyorum onu aynı yerdeyiz. ilk önce eski halime döniyim istiyorum ama bazen de acaba olur mu diye bişey hala düşündürüyo beni ama azalıyo eskiye göre yavaş yavaş geçicek mi acaba yoksa tam unuttum derken üzülmeye mi devam edicem böyle :(
- +1 yıl
Kelin ilacı olsa başına sürer değil mi ama:)))yaşadıklarımız hemen hemen aynı fakat unutmak için çabalıyorum hala olumsuzlukları düşünerek uzaklaşmaya çalışıorum ondan ''ONUNLA OLSAM MUTLU OLMAZDIM'' diye şerde ki hayrı görmeye çalışıyorum yani:)
Soran+1 yılhiç düşünmemek belki de en iyisi farklı, yeni şeylerle uğraşmak yeni insanlar tanımak bişeylerle meşgul olmak lazım belki de, en kötü şey de kararsızlık tabi acaba olur mu olmaz mı diye düşünmek çünkü ne kadar bitti herşey dese de insan o insan geri geldiği zaman kabul etmeye hazır oluyo mantıken bitiriyo ama içinden öyle gelmiyo işte her zaman. zamanın kendi akışına bırkamak lazım galiba bazı şeyleri...
- +1 yıl
Büyük konuşmayayaım ama çıkıp gelse asla kabul etmem çünkü ben onu çektiğim acılarla sindirmişimdir.Belki de şu anda olan sevgi değil kuyruk acısıdır bilemem ki;))Sonuçda zor olan şey hiç unutulmaz en çok acıyı o verir en iyisi takma hayatını yaşa benim gibi ;)))):D
Başka bir insanın hayatınıza girmesi aşk acısını unutturmuyor. Sadece onun bıraktığı boşluğu tamamlıyor. Eğer gerçekten sevdiysen ne yaparsan yap unutamıyorsun. Bir laf vardı gelen gideni aratır diye. Bu çok doğru bir söz. Gidenin yerini asla gelen doldurmuyor, dolduramıyor. Hayatına yeni giren biriyle belki biraz olsun unutmaya çalışırsın. Ama onun bir hareketi, başkasının kokusu sana onu hatırlatır. Tekrar başa dönersin, tam acım bitti derken aynı acıları defalarca tekrar çekersin. Bu yüzden ne yaparsan yap, başka bir insanın hayatına girmesi aşk acısını unutturmuyor. Ama biz unuttuğumuzu sanıyoruz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
6Cevap
Eğer aklında biri varsa onu unutmak için bir başkasıyla ilişkiye girersen büyük hata yaparsın.Çünkü hayatına alacağın insana da yazık.Eğer gerçekten sevilmeye değer bir insansa bile onu hiç bi zaman hakkıyla sevemezsin.Kıza yazık olur kendini de kandırmış olursun.Bırak aşk acısını yaşa,durumu zamana bırak.Zamanla ondan vazgeçeceksin zaten...
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey düşünmüyorum zaten ya ama gönlüm kayarsa da birine kendimi kapatmak istemem sürekli yasını tutmak istemem çünkü ne zaman geçicek bilmiyorum
- +1 yıl
Tabiki gönlün birine kayarsa zaten bu bir fırsattır ve fırsatları değerlendir.Kendini o kişiye bağlı hissetme.O senin hiç bir şeyin değil ama sanırım ona ihanet ediyor gibi hissetmekten korkuyosun.Seni anlıyorum.Sevgilim beni bir başkasıyla aldatıp onunla nişanlandığında ben hala karşıma çıkanlara şans vermiyordum.Çünkü onu aldatıyo gibi hissedecektim ve ben hala onu bekliyordum.Ama bu bir hataymış sen de aynı hataya düşme lütfen...
Soran+1 yılöyle yaparım ama içimden gelmesi önemli hala görüyorum onu gerçekten bir başkasını sevebilmem lazım yani
Soran+1 yılartık yalnızken de mutlu olmasını bilmek lazım sanırım olursa olur olmassa olmaz ama işte hayal kırıklığı olmasından korkuyorum galiba bidaha
- +1 yıl
Evet bak bu konuda çok haklısın.Yalnızken de mutlu olmayı bilmelisin.Ben sevdiğim insan üzerine hayaller kurarak yaşadım.Her hayalimin baş rolünde o vardı.Onu düşünmeden hiç bir şey yapmazdım.Sonra bir gün çekti gitti ben tökezledim.Ona öyle alışmışımki.Her şeyi onunla yapmaya alışmışım.Çok zorlandım toparlanamadım.Aradan 5 sene geçti daha 1-2 senedir kendi kıymetimi biliyorum.Artık kendimden daha fazla hiç kimseye zaman ayırmıyorum.Önse sevdiğim değil önce ben diyorum artık...
+1 yılGecmisin yukunu omuzlarinda tasidigin surece yeni ve saglikli bir iliskin olmaz.Civi civiyi soker derler ama ben buna katilmiyorum, bir sure sonra kendini kotu hissetmeye baslarsin ve mutlu hissetmezsin. Senin durumu kabullenip hayatina devam etmen ve kendi basina mutlu olman gerek.Bunu yaptiginda zaten diger herseyin onemsizlestigini , baskalariyla iliskiye cok net bir sekilde acik hissettigini gorursun.
07 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir anlamda ben de öyle düşünüyorum o nasıl hiç beklemediğim bir anda aklıma girip beni değiştirdiyse yalandan da olsa mutluluk verdiyse bundan sonra da arayış içinde olmadığım bir zamanda biri çıkacaksa çıksın isterim yoksa bi başlıyım da belki unuturum demek belki üzüntüme karşımdakini de ortak etmek olucak. ama inanın hissedemiyorum şu anda ve de başka bir insana karşı aynı şeyler içimden gelmeyecekmiş gibi geliyo hep yanımda olsun farklı sürprizler yapiyim mutlu ediyim istiyodum :(
- +1 yıl
Hayat boyle, bazen seviliriz sevemeyiz, bazen de severiz sevilmeyiz.Hem sevip hem sevildiginde bunlarin anlamsizlastigini gorursun.Su anda fazlaca olayin icindesin.Bu konuya odaklanman seni sadece daha fazla yoracak.Onune bakman gerekli, kabul etmek zor olsa bile bazen sevilmeyiz ve buna saygi gostermeliyiz.
Soran+1 yılharketlerinden şüpheleniyodum ama net değildi belki de onun da kafası karışıktı ya da emin değildi kendinden o durum bana da yansıda ve hoşlanmama rağmen yanından kaçar bir duruma geldim sonra biraz zaman geçince aradan daha net belli ettim ama o zaman içinde başka birini bulmuştu haberim yoktu benim de bundan biraz da kendime kızdım bu yüzden daha açık olsaydım diye. bu konuyu düşündükçe de bazen moralim bozuluyo. tam unuttum diyorum ama gördüğüm zaman tuhaf oluyorum ne zaman geçicek bu durum :
- +1 yıl
Dikkatini baska bir seye gercekten vermeyi basrdiginda eskisi kadar sik dusunmezsin, zamanla da acisi hafifleyip gecer..Bikac ay iste en fazla..
Soran+1 yıl2 ay oldu zaten ama aynı ortamdayız pıtır ya inşalla geçer
sen aşk acısı yaşadın mı hiç ?- +1 yıl
Yasadim elbette.
Soran+1 yılbilmiyorum bayağ ağır oldu bu ya umarım doğru insan çıkınca ondan başkasını düşünmeyiz
yök yaaa unutturmaz hafiflettirir ama sonra nolur o kişide hayatından çıktığında hem öncekinin aşk acisini hemde suankinin boşluk acisini çekersin sonra vur kendini yerden yere çek acını tamamen sapasağlam ayağa kalk ondan sonra bi ilişkin olsun çooook aşıksan derin izler bıraktıysa unutabilmen için onu harbiden sollucak sanada harbiden ondan daha yoğun duygular hissettircek biri olması lazım buda gelip geçici değil genel geçer olmalı
09 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur ya zaten onu unutmak için bişeye başlamak istemiyorum acısını da yaşamak lazım bir süredir de ara sıra yaşıyorum zaten hafifleme aşamasında
Soran+1 yılgezmedik ki zaten yazım ya açılamadım daha başka bir sevgilisi olduğunu öğrendim ama aklıma geliyo işte ara sıra gene bir de aynı ortamdayız
Soran+1 yıl:( evet onunla gezmesem de biçok yere gittiğimde hep yanımda o da olsun istedim bu zamanda kaldımı böyle diyebilirsiniz ama var işte. kaç kere rüyamda gördüm onu hep sürprizler yapmak mutlu etmek istiyodum umutlanmıştım da böyle olması kötü oldu o başka biriyle mutlu bin tane soru sordum kendime ama hafifletmedi işte insan başka şeyler arıyo mutsuz olunca arayış içine giriyo dengesi bozuluyo bir daha öyle sevemeyecekmişim gibi geliyo düşündükçe daha kötü oluyo.
- +1 yıl
oyle dusundugunde sunu dusun bu sıtede bı suru ınsan senın durumuna dusmustur eger hıçbırımız bırılerını unutamasaydık suan onların yanındaydık.ıste zaten ınsanın canını yakanda hayaller sen onun ustune hayaller kuruyosun o baskasının ustune senın hayallerını baskasıyla bıle yasayamıyodur belkı sen onun ıçın planlar yaparken onun planında dahı olmamıssın..bunu ogrenmek ınsanın kalbını cok acıtır
Soran+1 yılevet işte insan kendini tuhaf hissediyo niye boşuna düşündüm bunları diyo alacağım dersi aldım ama en kısa sürede atlatmak ve aklıma gelmemesini istiyorum
Soran+1 yılsaol
Unutturmaz. Daha da çok hatırlatır sana onu. O olsa şöyle yapardı o olsa şunu derdi gibilerinden. Bence kafanı dinlemelisin. Kendine zaman ayırıp içindeki yaraları iyleştirmeye çalışmalısın. Bi başkasını hayatına alırsan bu ilişki en fazla 1 hafta sürer. Sonra kaldığın yerden devam edersin bi müddet üstüne sünger çektiğin acılarına..
05 Yorumla
Soran+1 yılaynı anda anda iki kişi sevilemez ders oldu bana
Soran+1 yılsevmek istiyorum beğendiğim insanlar var ama çok sıradan olacak gibi geliyo normal şeyler hani teklif etsem kabul etse bi anda başlasa bi anda biter gibi geliyo ama o bi anda başlayamakcatı aylarca uğraştım belli etmek için hep izledim onu ama bi yerden sonra da çıkmaza giriyo sanırım olmuyo karşılıklı olacaksa olsun isterim ama o da olmuyo işte her zaman
Soran+1 yılbence de yoksa aşk maşk kimseyi düşünmiyim diyorum zaten hiç beklemedğin anlarda oluyo bazı şeyler ama sıkıntı veriyo işte zaman zaman yoksa düşünmiycem zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutturmasa da azaltır, 'acısa da öldürmez' kıvamına getirir; eğer reel acı çekme sebepleri varsa. ha, seninki gibi platonik durumlarda bu tamamen kişinin ruhsal durumuna bağlıdır: gerçek bir ilişki yaşadığın ilk anda kafandan silip atabilirsin de, mutsuz olduğun her an onun hayalini geri çağırıp içinde canlı tutabilirsin de. ama benim görüşüm, ikinci ihtimali yaşamaya başladığı fark edersen ya ilişkini bitir ya da bir uzmanla görüş derim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. önce unutmaya karar vermiştim kendi kendime..onu hatırlatacak hiçbir şey yapmıyordum. sonra başka biriyle beraber oldum..zamanla kalbimden silindi.sanırım önemli olan bunu istemek.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet ara sıra aklım boş kalınca bişeylerle uğraşmadığım zamanlarda aklıma geliyo. yoksa onun kişiliğinden şüphe etmiyodum olsa devam ederdi diye düşünüyodum beni üzen de bu zaten niye daha farklı belli edemedim dedim kendime neden geç kaldım en azından sorular sormazdım kendime. şimdi başka bir insanda onu aramak istemiyorum onu hatırlatmaması ama iyi huylu bana uygun olması gerekir diye düşünüyorm. yoksa yeniden onu aramaktan endişe ederim.
Soran+1 yılzaten hep bu tavsiyeyi yaparlar yani daha öğrencisin kendini kaptırma gez dolaş farklı kızlarla takıl eğlen falan diye. kendini kaptırmak sadece üzüntü verir diyolar. ama bana göre değil gibi de geliyo iş olsun diye birileriyle bişeyler yaşamak. yoksa ben de böyle boş yere ümitlenmek istemezdim kimse için o beni ne kadar üzdüğünün farklında bile değil ama şimdiki sevgililer öyle mi takıl gez bırak sıkılınca bu mantık var offf kafam karışık :(
Soran+1 yıl: ) inşallah öyle olur saol iyi dileklerin için, hayatın ne göstereceği belli değil işte belki başka bir insana kaptırınca kendimi gene üzülücem belli olmaz ama insan o riske rağmen sevmek istiyo işte yoksa gelip geçici boş yersiz ilişkilerin hiçbiri gerçekten sevip sevilmenin yerini tutmuyo bence. tek tesellim somut bişey yaşamadık beni sevdiğini duymadım hiç yine de ilk başta unutabilmek sonra normal hayatımdan mutlu olmak eskisi gibi sonra da çıkarsa karşıma iyi biriyle sonsuza kadar devam...
başka biri eğer gerçekten seversen o hoşlandığın kız bi ani olarak kalır yani aklına gelir ama acıtmaz batmaz çünkü başkasından hoşlanıyosun ama sevmediğin bi kız çıkarsann geçici unutursun sonunda yine dönüp dolaşıp o kız gelir aklına
03 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle olsun istiyorum nasıl bu insan aklımdayken başka birini düşünmüyorsam hayatıma biri girince de bunu düşünmek istemiyorum. onun için belki de unutmak için sevmemeli önce iyice aklımdan çıkarmalıyım ama başka biri olmadan da bir de onu aynı ortamda gördükçe unutmama gibi de geliyo bilemiyorum ikilemdiyim şu anda :(
Soran+1 yılsaol umarım öyle olur
+1 yılElinden gelen bir şey yoksa denemelisin bence. "Zaman alışmayı öğretir, unutmayı asla" diye bir söz var ama sanırım aranızda bir şey yaşanmadığına göre atlatırsın diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEğer diğer kişiye karakter ve dış görünüş olarak benziyorsa ve ondan daha insancıl davranıyorsa unutturabilir.
00 YorumlaHayır unutturmaz aksine o kişiyi kıyaslamaya baslarsın o zamanda ne kadar çok pozitif yonu oldugunu anlarsın sevdiginin :)
14 Yorumla
Soran+1 yılofff ya sen de mi :( ya bişey yaşamadık ki tam tanımıyorum sadece açılamamıştım ona
Soran+1 yılbiliyorum da ayırdığım da yok ki zaten iki sene onu düşünmekten başka bişey düşünemedim mutlu oliyim istiyorum ama zorlamayla da olmuyo işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılne başkasıyla çıkmak ne gecelere akmak ne kafa dağatmak hiç birşey unutturamaz.. bunu ancak kafanda olmıçak die bitirip artık ümidini kesip zamana bırakıçaksın .. diğer çözüm yolları bahane .. herşey zamanla biter merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur bilmiyorum ama görüyorum sürekli bir de öyle bir durum var arasıra da aklıma gelmese düşünmiycem kendimi şarkılara falan vurmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsıkma canını 45- 50 senelık evlılıkler bıtıyor sevgı unutuluyo bızlerın kı hıcbısey ...
eğer başka birisini seversen aklında kalmaz inan. aklında başkası varken sevemezsin zaten. bunu başardıysan onu hatırlamazsın bile...
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyle olur buket abla. ikilemdeyim işte başkası olmasan unutamam onu diyorum bazen bazen de diyorum ki başkasını sokarsam hayatıma ya gene aklıma gelirse diyorum. içimde kalan ukde olsun istemiyorum. sevmek ve sevilmek isterim sadece
Soran+1 yılbence de ama aşk acısı yaşamayan yoktur heralde bu bana bir ders oldu ama bundan sonra durum nasıl olacak ne yapmalıyım pek bilemiyorum sanki ne yapsam bişeyler yanlış gitti çünkü
+1 yılartık alışırsınız o duyguya bi müddet sonra sizi gerçekten seven biri olursa unutabilirisiniz tabiki
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur saol
belli bir süre geçmesi lazım yoksa kıyaslamalar başlar buda seni daha çok eski sevgilene bağlar
00 YorumlaAşk acısını unutmak zaman ile ilgilidir zamana bıraktın mı unutursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. unutturmaz sadece azaltır
00 Yorumla
+1 yılYara bandı olur en fazla
00 Yorumlaçok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılsen deme abi abi :( herkes farklı bişey söylüyo kafam daha çok karıştı akışına bırakıp hiçbişey düşünmemek galiba en iyisi
Soran+1 yılhayallerin gerçek olsa belki aynı şekilde istemeyeceksin monotonlaşacak belki ama olmayınca da bişeyler eksik kalmış gibi geliyo keşke olsaydı demekten kendini alamıyo insan. herşeyin değeri kaybedince ya da sahip olamayınca mı anlaşılır ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutturmadı
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başka bir insanın hayatınıza girmesi aşk acısını unutturur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler