Boşanma aşamasındayım. Duygusal boşluğumu nasıl atlatabilirim?
Cevabın nedir?
Bende duygusal boşluktayım kitapta aşk konusu geçse bile boğazım düğümleniyor kitap okuyamıyorum, film izleyemiyorum sevgililer görünce midem bulanıyor resmen. Arkadaşlarımla buluşuyorum can sıkıntısından boğulacak gibi oluyorum. Hiçbir halt iyi gelmiyor ya zaman sadece. Üzülmen gerekiyorsa üzülecek zamanla toparlayacaksın. Bende aynı şekilde. Ama sana spor yapmanı öneriyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekildeyim arkadaşlarımın hepsi evli ve çocuklu ne zaman birlikte olsam aynı şeyleri yaşıyorum
Soran+1 yılTek annem var ama o da iyi durumda değil benden beter bir psikolojide
En İyi Cevaplar
Tek başınıza bunu atlatmanız zor gibi. Ailenizden yardım alın. Her şey sizin elinizde sele kapılıp boğulmakta, daha güçlü kulaç atarak karaya çıkmakta size bağlı. Buralardan bu tip sitelerden size fayda gelmez. Bunu hiç bir zaman unutmayın.
Karşı cinse duygusal boşlukta olduğunuz kozunu asla vermeyin hayatınızın hatalarıyla yüzleşmeye başlarsınız. Allah yardımcınız olsun..01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
+1 yılBir kağıda bu güne kadar yaptığın ve hatırladıkça sana güç ve enerji veren anılarını yaz. Sonra da kendinden nefret edene kadar hatalı olduğunu ve ne kadar geri zekalı bir insan olduğunu kendi kendine tekrarla. Bu belki 1 hafta belkide 1 gün sürebilir bu senin durumuna bağlı. Kendinden nefret ettikten sonra bir kaç kere o yazdıklarını oku. Duygusal şok seni rahatlatacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol
- +1 yıl
Rica ederim ama birden çok yüklenme kendine yavaş yavaş ilerle.
kendınıze hobı edının veya bır kursa falan gıdın.. ıyı gelecektır.. tecrube ıle sabıtdır.. yalnız kalmamaya gayret edın..
16 Yorumla
Soran+1 yılHobi edindim ama ara vermek zorunda kaldım hep yalnız kalmak zorundayım:(
Soran+1 yılNeredeyse hepsi dostlukta sınıfta kaldılar
- +1 yıl
desenıze sıfırdan baslıyoruz herseye.. emın olun oylesı cok daha guzel.. kesınlıkle sıze deger katamyacak ınsanlardan uzak durun.. yenı hayatınızda o kısılere yer vermeyın.. hatta selam bıle!
nacızane tavsıyem bır gıdın tatıl yapın ufaktan sonra gırısın ıslere.. donup gerıyede bakmayın sakın..
Soran+1 yılKararlı ve dikim çok şükür başımı eyecek bir şey yapmadım teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
70Cevap
Umarım bu zorlu dönemi pek yakında mutlu bir şekilde atlatırsın. Yorumları okudum az biraz. Ayrılık sebebine değinmişsin. Zor olsa gerek. Bir iş bulabilirsen iyi olur. Böylece maddi özgürlük edinmiş olursun ve daha kolay sosyalleşirsin. Madem ailen sana manevi olarak destek olmuyor, sen kazan hayatını. Umarım başarılı olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
ah be güzel kardeşim keşke olmasaydı ama yapacak birşey yok :( Otur güzelce zikir çek kalpler ancak allahı anmakla rahata ererler :)
24 Yorumla
Soran+1 yılÇekiyom zaten yapacak bişey kaderimizde bu varmış allah Burdan sonra iyiliklerle karşılaştırsın inşallah
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılya onu bunu vsss gibi şeyleri bırakın ya ellerini semaya kaldır allaha dua et senin için hayırlısını iste güzel kardeşim böle şeyleri bırakın ya
20 Yorumlabende boşanma aşamasındayım birbirimizi severek ayrılıyoruz öyleki tuhaf bir olay
ben kendimde şunu gördüm bu iş aile ile olmuyor çünkü mevcut durumuna ailen üzülüyor oluyo birde dertleşmek için acılarını paylaşırsan hem kendinin hemde ailenin acısını artırmış olursun
ama bir dert ortagın varsa aynı eşşekten düşen (yani ben :) )
atlatmak daha kolay oluyor karşı cinse daha faydalı ama hemcinsinde olabilir.
kendine bir dert ortagı bul derim ya da paran varsa psikolojik tedavi01 Yorumla
Soran+1 yılEvet insan ailesine anlatsa daha çok üzülcek anlatamıyor ben ilaç kullandım yan etkisi varmış çenesi düşüyomuş insanın önüme gelene anlattım bu da kötü bişey ama o sıkıntıları atlattım çok şükür sadece duygu açlığı var ailem donuk insanlardır ailemle gideremiyorum sevgilide istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
kendini salmamakla başlayabilirsin, güzel düşün güzel olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılErkeklerle samimi olmuyorum neler yaşanabileceğini kestirdiğim için hiç kimseyle görüşmedim şimdi çok şükür toparladım kendimi o konuda ama bir boşluk oluyor insanın içinde
+1 yılSeni anlayan
ve seni dinleyebilecek
bir arkadas edinmen
yani degisik konularda sohbet etmenin sana faydasi olacaktir
kitap okuyabilirsin
imkan varsa tatile cikabilirsin10 Yorumla
+1 yılbu aşamada kim ne derse kim ne söylerse söylesin, hiçbişey duyamaz göremez ve algılayamazsın... sadece biran önce bitsede kurtulsam modunda olucaksındır. yavaş yavaş toparlarsın kendini... sadece oralini motivasyonunu yüksek tutmaya çalış.
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok laf söyleyen var ki hele ailemin psikolojisi benimkinden daha bozuk bana ilk zamanlar çok yüklendiler bitsin istiyor insan ama yapılan şeyler insanlığa sığmayacak şeyler bunun nedenini de öğrenmek istiyor sonuçta eşekbaşı yok burada
- +1 yıl
eşekbaşı pardon?
Soran+1 yılBenim o beni insan yerine koyup boşanma sebebini dahi söylemeye tenezzül etmediler insana asıl en çok bu koyuyor
- +1 yıl
Sebebini hakim sorduğunda hakimle birlikte öğreniceksiniz öylemi?
bu nasıl bir adalet? nasıl bir insanlık?
Soran+1 yılAdalet sistemimizde malum çok kolaylıkla hakim ayarlabilirler umarım hakimde adildir
Soran+1 yılİnsanlıkları konusunda yorum yapmıcam allaha havale ettim
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Zaman sadece ve duyguların ile yüzleşmek Başka erkeklere gitmeyin boşlukta iken Geçtiğinde sevmiyorsanız O ilişkiden çıkmak isticeksiniz
Zaman kafanızı dinleyin mümkünse çevrenizden uzaklaşın00 YorumlaPsikolojin bozulmus yipranmis normal bir durum en samimi dost veya ablan kardesin sakin yanlis adim atma
02 Yorumla
Soran+1 yılSamimi Dost abla kardeş hiç birisi yok ki:( o kadar yalnız kaldım ki
+1 yılBosanmayin ya barisin eger ortada affedilemeyecek birsey yoksa
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşandığım insan beni istemiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sitede bu soru sorulur mu? Şimdi bütün kahraman erkekler kendilerini feda etmek için yazacaklar.. Tabii bunu çaktırmamak için önce başka şeyler önerecekler... Sen bunu bilerek sormadın umarım? ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkedemediysen söyleyim gizliden sordum
Cevap sahibi+1 yılÖzele yaz diyen itler var... Burası yalnız kaldım yazılacak yer değil... Kurtlarla dolu..
şu an sadece potansiyel olarak atlattığını düşünebilirsin şimdilik sadece sonrası acı ve hüsran olacak
00 Yorumlazamanla atlatılacak bir şey bir anda atlatamazsın kendine bazı uğraşlar bul kac yıllık evliydiniz
08 Yorumla- +1 yıl
"Neden ayrılmışlar" onu da sorar mısın lütfen. O da önemli. :)
Soran+1 yılYıl bile olmadı ki
Soran+1 yılSorunların ne olduğunu bilmiyorum ama ailesi istemiyordu sanırım hiç kimse muhatap almadı ki bişey söyleyen de yok sadece defalarca evden kovuldum
Soran+1 yılBende istemiyorum bu saatten sonra ama aldatılmak kaldırılmak dalga geçilmek çok yıpratıcıymış çok zormuş insan umudunu güvenini düzenini huzurunu kaybediyormuş
+1 yılSizin vermiş olduğunuz bir kararmı? neden kurtarmayı düşünmüyorsunuz mesela.. ?
00 YorumlaHayatınızın hergününü son günümüşünüz gibi yaşayın birgün haklı çıkacaksınız
- Steve Jobs00 Yorumlahiç böle beğeni almak için falan yazmayın sonucu belli soru belli. ablacım kafan uydumu ver gitsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe salakça bir cevaptı ne demek istedin sen
Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Bu aşamada internete takilmamanizi öneririm. Bu bosluktan dolayi hatali kararlar verebilirsiniz.
26 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
avcilar var diye uyariyormus gibi yapip avlamaya kalkmak... sandigin kadar zekice bir hamle degil.
- +1 yıl
allah askina, 50 yasinda bir insanin sosyal medyada takilmasi yeterince tuhaf zaten.
+1 yılBu sorundaki amac ne aday mi bakiyorsun xper mi kasiyorsun :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapabileceğimi araştırıyorum
- +1 yıl
Duygusal bosluk icin bir iliski lazim ama bence :)
- +1 yıl
Peki ozel olmazsa ayrilma sebebiniz nedir?
Soran+1 yılEğer ilişki isteydim burada olmazdım istemiyorum
- +1 yıl
Bende sana iliskiden bahsetmiyorum sadece para icin kaliyorsan is bul en azindan maasini alana kadar falan idare et diye teklif ediyorum
+1 yılpsikoloji 3. sınıf öğrencisiyim. yaşım sizden küçük. yardımcı olmak isterim elden geldiğince.
hem benim için bir tecrübe olur hem sizin işinize yarar00 Yorumla
+1 yılSeni her şekilde dinleyecek bir arkadaş bulmalısın. Çünkü içindekileri dökmek isteyeceksin. Ama bu arkadaşın seni anlayabilecek birisi olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun işlerinize yoğunlaşıne eğer çalışıyorsanız tabiki
010 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyorum işsizim hayatım alt üst oldu:(
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılÇocuk yok allahtan ama ortada bırakılan ben varım
Soran+1 yılİnsanı duygusal ve psikolojik açıdan yıkan bir şey inşallah herkes hakkettiğini bulsun...
Soran+1 yılHakketmiyorum demiyorum allah böyle takdir etmiş demek yaşanması gerekiyormuş herkes hakkettiğini bulsun derken yaptıkları ne onun yanına kar kalsın ne de artık acı çekeyim artık hayatım düzene girsin istiyorum
+1 yılBen duygusal olarak sorun yaşadığımda yüzmeye gidiyorum
00 Yorumlaİki yıl önce boşanmış biri olarak duygusal boşluk yaşadığımda en iyi çözüm yalnız kalmak :))
08 Yorumla
Soran+1 yılKendimi abur cubura ve film izlemeye verdim yeterince yalnızım
Soran+1 yılİşim yok ki işim olsa belki daha kolay atlatırdım
Soran+1 yılBoşanma aşamasındayım
Soran+1 yılBen nedenini bilmiyorum malesef bizi insan yerine koymadılar muhatap olmadılar bilemiyoruz senin neden peki
+1 yılBoşlugu doldurmaya çalışmazsan sorun olmaz bol bol dua et
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen çok çaresizliğe düşüyorum ama tek derman rabbim sanırım
- +1 yıl
Evet tek derman onda
Duygusal boşluğunu dolduracaz derler, başka yerini doldururlar. İnanma.
00 YorumlaDertleşebileceğin birisini bul sonra kafanı topla ve kendine gel
06 Yorumla
Soran+1 yılBulabilsem
Soran+1 yılGerçek dostları gördüm yoklar
Soran+1 yılBeni sevdiğini hiç sanmıyorum
Allah yardimcin olsun neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
Boşanmana sebebiyet veren etkenleri aklından hiç çıkartma en güzel böyle duygusala baglamasın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvden kovuldum aldatıldım akıldan çıkacak gibi değil ki
Soran+1 yılKurtulduğum için içim huzurluyum ama kaldırılmış dalga geçilmiş ve aldatılmanın verdiği acı bazen dayanılmaz oluyor
+1 yılBuradaki insanlarla sohbet edebilirsin ama derdini tam açacak birisini istiyorsan özele de gelebilirsin sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibiyim. sormak istediğim soruyu sormuşsun. zaman herşeyin ilacı. ucunda ölüm yok. böyle düşün. belki işe yarar :\ gelecekle ilgili karamsar olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım büyük geçmiş olsun diyeyim.
zordur Allah yardımcın olsun.
ayrılık kaçınılmaz mıydı?013 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemiyor kesin ve net sebebini ise biz bilmiyoruz bizimle muhatap olmak istemiyor ailesi ve kendisi
Cevap sahibi+1 yılaile müdahale ediyor muydu evliliğinize bacım.
kayınvaliden nasıl biri idi?
Soran+1 yılKayınvalideyi çok tanımıyorum benide çok fazla muhatap almadılar evlilik süresince
Cevap sahibi+1 yılHiç mi evine gelmedi, görüşülmedi?
Kocan muhatap almayacaksa neden evlendi mübarek ya.
Soran+1 yılAsla muhatap olmadı anneside kendiside
Cevap sahibi+1 yılneden evlendin sana ilgi göstermeyene?
Soran+1 yılEvlenmeden önce böylemiydi ki?
Soran+1 yılGözlerimin içine bakıyordu hep
Cevap sahibi+1 yılannesi etkisine almış mıdır diye soruyorum nasıldı diye kadını.
Soran+1 yılTek annesi olsa iyiydi annesi abisi kız arkadaşı bunlar benim bildiklerim o da adam olup karısına sahip çıksaymış adam değilmiş
Cevap sahibi+1 yılneden seni istemediler be bacım?
Soran+1 yılBizde bir bilsek ama nifak sokan bir sürü insan vardı birtek onu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılbacım orda mısın özele gel yazayım.
+1 yılYorumları oku fakat yanlış adım atma. Öncelikle psikolojik danışmanlık hizmeti almanda fayda var. Sonrasında zaten doktor sana ne yapman gerektiği hakkında bilgi verecektir.
00 YorumlaBaşka biriyle yatarak atlatamayacağını garanti ederim.
00 YorumlaVaktini değerlendir, spora başla bir dans kursuna kaydol, kitap oku bir sürü seçenek var
00 Yorumlabenle birlikte ol çok mutlu ederim seni özelden mesaj at
00 YorumlaEvliliginj kurtarma sansin yoksa konusacak birini bul kafan dagilir
00 YorumlaBu dağ ne karlar gördü ablası takma kafana derdi veren dermanı da verir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah abisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsohbet edebilirsin insan gibi insanlarla tanımadığın kişilerle duygularını paylaşabilir yanında destek olabilir bu şekilde yalnız kalmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinternetten hiç tanımadığın biriyle dertleşebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sonra?
Cevap sahibi+1 yılsonrasına ipotek koyamayız. pazarlıklı olmadan bir başlangıç yapılabilir.
Cevap sahibi+1 yılevet?
+1 yılkeyif aldıgın ya da alıcağın biriyle birlikte olarak
00 YorumlaPsikolojik destek almanız durumu kolay kabullenip bu süreci daha rahat atlatmanıza yardımcı olabilir
00 YorumlaBiraz zor olur atman ama kafani dagitacak seylerle mesgul ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldilediign zaman yazarsın konusur dertlesiriz ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka birinin. kollarinda arama. aman. diyeyim bu duyguyu,
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanın ilk aklına gelen bu oluyor. Bende istemiyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılDertlescek birini bul yardimci olacak
+1 yılAllah yardımcın olsun bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılkendini yipratma ileriye dönük hedeflerin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılİleriye dönük hedeflerim her zaman vardır şimdi kendine başka yollarda çizdim umarım çizdiğim yolda başarılı olurum ama yinede duygusal boşluğu doldurmaz
- +1 yıl
fazla vakit gecirmeden yeni bir hayat arkadasina sans ver tek basina zor olur
Soran+1 yılO da sanki kapıda bekliyo nerden bulcam doğru düzgün birini
- +1 yıl
ayni sorun bendede var dorusu düzgünü kalmdi haklisin
+1 yılKur'an oku
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyosun unuttum okumayı öğrensem iyi olur
+1 yılCocuk varsa çocuğunla ilgilen ise yariyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok
istersen konuşabiliriz seni dinlerim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek seferlik seks yap rahatlatamana bak
10 Yorumlanası bişey istediğine bağlı :D
00 Yorumla
+1 yılAilenizin desteği önemli bence
00 Yorumla
+1 yılBir ömür bedenin suistimal edilecek.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Seni çok sevip aşık olan biriyle birlikte olur musun?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Cevap; olursun. O yüzden herkes seni "çok sevecek" anlatabildim mi?
Soran+1 yılAnladım uyarın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu sarmalın içine girince bu söylediklerim aklına bile gelmeyecek. Her seferinde bu gerçekten seviyor diyeceksin.
Soran+1 yılEvlendiğim insan içinde aynı şeyi düşünmüştüm beni bu duruma düşüren insanın allah yanına kar bırakmasın onu allaha havale ediyorum
- +1 yıl
Seni anlıyorum
Aslinda sana yardmci olabilirm
02 Yorumla
Soran+1 yılNasılmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yenı bosandım senı cok ıyı anlıyorummm
00 Yorumlaİyi bir sırdaşa ihtiyacın var (Adayım)
00 Yorumlazorluğunuzu boşanmış biri olarak biliyorum.
00 YorumlaBenimle atlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDuygusal derken sevgi askmo
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ne yaparsan yap atamıyor insan
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanma aşamasındayım. Duygusal boşluğumu nasıl atlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler