bitti dedirtecek noktaya getiren adam mı suçsuzdur?
terkeden mi?
neden her seferinde terkedene suçlu muamelesi yapılır ki?
terkeden mi?
neden her seferinde terkedene suçlu muamelesi yapılır ki?
Haklıyı hak belirler.
Bitti dedirtecek noktaya nelerin getirdiği önemli burada.
Ama tek kriter de bu değil.
Adam sağlam içiyordur. Kafayı buluyordur. Bile bile çıkmışsındır onla. Sonra ama çok içki içiyor, sarhoş oluyor, ana bacı dalıp küfür ediyor deme hakkın yoktur.
Yada sigara içiyordur, bilerek çıkarsın, sonradan küllük öper gibi hissdiyorum. Hiç sigara içtikten sonra nefesini temizlemiyor vs... deme hakkın yoktur.
Yada çapkındır. Bir gün o kızla bir gün bu kızladır. Öyle biriyle çıkmayı kabul etmişsen ve de onla bunla gezdi diye zırlıyorsan, suçu erkeğin üstüne atamazsın.
Terk eden genelde bile bile olmayacak kişilerle çıkıp, sonra da "değişmedi" diye yarı yolda bırakan olduğu için suçludur.
Bayan açısından olay daha kötü. Eğer erkek bayan için "değişirse" bayanın ilgisi kaçıyor. Bu sefer de "karaktersizdi" diyip bırakıyor bayanlar.
O yüzden "genelde" bırakan suçludur. Genel geçer olarak. Bırakanın haklı sebepleri olması gerekir. Aldatma vs... gibi.
dediklerine katılıyorum.
ama bazen zamanın getirdiği meselelerdeki tavrı sabırla karşılamak güç oluyor.
tanıdığım bildiğim adam başka.bugünkü adam başka demek çok acı...
Ya adam iki yüzlüymüş yada sen baktığını anlamlandıramıyormuşsun.
Şimdi kim haklı nereden bileyim?
Geçenlerde bir bayan beni gözünde büyüt büyüt büyüt... Yahu bende sıradan biriyim işte diyorum, anlamıyor. Aradan 2-3 ay geçti, sen çok güçlü gözüküyorsun ama değilmişsin diyor bana.
Yani güçlü olduğum alanlar var, (ilim, bilgisayar, teknoloji) zayıf olduğum noktalar var (zaaflarımızı yazmak iyi fikir değil). Baştan beri söylüyorum ben zaten bunu, o yine istediğine inandı. Suç şimdi bende mi?
haklısın çok doğru...
Bir üçüncü kişiye ''bitti'' diyin.. O zaman gerçekten bitiyor.
öyle mi dersin? belkide kabullenince biter. peki ne zaman geçer acısı...
Terkeden suçludur.
Çünkü ne olursa olsun seven insan ne kadar ilişkide ki olumsuzluklardan dolayı bitirmek istese de bitirmek için bir daha adım atamaz ..
Bir aşk hoşçakala sığdırılmamalı ..
Emeğin var anıların var hayallerin var .. Aşk varsa eğer bütün olumsuzluklara göz yumabilirsin. Ama sevgin aşkın azaldıysa işte o zaman ilişkide ki olumsuzluklar gözüne batmaya başlar sonra bitirirsin .. Suçlu sevgisi aşkı azalan aşkı hoşçakala sığdırandır ..
karşı taraftan düzeltmeye yönelik hiçbir çaba yoksa "istediğin gibi olsun" cevabı geliyorsa...
Terk edenin sebebi olmasa terk etmez normalde. Bunda da en büyük pay terk edilenindir. Ama tabii istisnalar da vardır mutlaka.
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar