ten uyumumuz sevgimiz birbirimizle olan sohbetimiz 10/10 du. Sevisme oldu sadece öyle birleşme falan istedi ama kabul etmedim sonra bir anda bana olan ilgisini çekti ve ben neden böylesin neden benimle doğru dürüst konuşmuyorsun artık dedigimde ayrilmak istediğini söyledi hayatında olumsuzluk ve stres istemiyormuş kafası kaldirmiyormus ne oluyor anlamıyorum bu yüzden 1 aydir düşünüp duruyorum ve hastalandım çok kötü ve yarım kalmış hissediyorum. Sizce neden böyle oldu bir de ben bununla buluşmak istesem özlediğimi soylesem kabul eder mi yoksa istemez mi çok özledim 😓😓😓😓
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kullanmak istemiş ama sen belirli seviyeden sonrasına izin vermeyince daha fazla uğraşamam diyip gitmiş yani senin hayrına olmuş aslında.
Ahımı almış mıdır
Zannetmem, çünkü senin yaptığın da zaten dini açıdan yanlış yani dinen ahımı aldı mı dersen zaten dini olarak yanlış bir şeyden dolayı alacağını zannetmem.
Hayır dini açıdan zaten ben de yanlış yaptım evet ikimiz bu yanlışı yaptık ama sevgi konusunda bana verdiği umutlar konusunda aşk üzerine kandırıp kanıma girmesiyle beni bu şeylere alet etmesinden alır mı ahımı
Ve beni istediğini alamayınca yansıttığı duygular ve özlemiyle ortada birakmasindan
Bilemem, zaman gösterir.
Seni cinsellik için istiyormuş boş ver özleme Geri dönerse de affetme
Nasıl aşık edebilirim ben ondan haberi olmadan uzun süre platoniktim bir de 🥺🥺🥺
yanlış anlama ama ya trollsün ya da kendine saygın yok.
Saçmalamış istediğini alamayınca kaçmış gel mik de bakalim nasil gelir
Barışmak istesem kaçar mı yine benden erkek aklını pek bilmiyorum nasıl bir tepki verir 🥺🥺🥺
Istedigini alir öyle kaçar gibi
Onu kendime aşık etme yolum var mi
Gel dm
Dm gelemiyorum instaniz var mi
archerphotographer
Archerphotograph
Gel
Beklyrm
Instagram attım gel archerphotograph
Çünkü istediğini alamamis istediğini alsa yinede kullanırdi seni bende sizin icin iyi oldu işi gücü cinsellikmis
Ya lütfen demeyin öyle içim çok kötü oluyor ağlamaktan çok yoruldum ben 😢 gel barışalım desem ne olur ki
Birgun kandirir kullanir kapisinda köpek olursun seçim senin
Allahindan bulsun ya gerçekten çok haklısın
Ne yazikki
Bazı kızlar gerçekler ortada olduğu halde bile göremiyor
Bazı insanlar 🥹 görüyorum ama görmek istemiyorum aşkın büyüsü bu sanırım
Kişiyi seviyor olmamız onu doğru insan yapmaz
Evet ama nasıl sevgimi yenebilirim sizce ;(
Sevdiğiniz şeyden uzaklaşarak bu süreç zorlu geçer ama netice verir, onda kalıcı olmanız çok daha Zorlu ve kötü sonuçlara sebebiyet verir
Erkekler hep aynı adım gibi eminim ki o kişi donecek ama böyle dönen birini bence sen artık isteme her şey iyi giderken böyle birinden ne gelir ki
Hayatımda olumsuz bisey istemiyorum derken ne demek istedi ama kavga mı ediyordunuz sık sık sana olumsuz diyor ozaman bu kişi orasını anlamadım
Ben bana biraz ilgi gösterir misin diyordum gün içinde hiç yazmamaya başladı 3 mesaj bile atmiyordu ne günaydın ne iyi geceler buna sitem ettiğim için... Bir dedim iki dedim üç dedim artık inadı tutmuş yine de kabul etmemek için olumsuzluk istemiyorum stres baskı istemiyorum dedi ve bıraktı
Ama ben onun haberi olmadan uzun süre platoniktim kendisine böyle yaparsam beni tamamen bırakmaz mi 🥺🥺
Bıraksın asıl böyle insan seni yorar kendi yolunda ilerle hayata bi kez geliyoruz değer mi düşünsene seni daha mutlu iyi hissettirecek insanlar varken senin düşündüğün gibi dusunmuyormus demek ki
sana göre güzelmiş
Ama o da çok mutluydu bir anda neden kestirip atabilir ki
amacı belliymiş
Seni yatak için kullanmaya calismis
Ya gerçekten mi ama benim sevgimi biliyordu bana çok umut verdi bu çok günah değil mi ya sagligimdan oldum 🤧🤧
Adamın amacı küçük bir heyecanmış yaşamış gitmiş
Gerçekten mi ama bana umut verdi yani bu çok günah değil mi
Çok büyük ahımı alacak haberi yok nörolojiye randevu aldım başımı düşünmekten sağ sol yapamıyorum günlerimin nasıl geçtiğini anlamıyorum
Cicim adamın aklında yaşayacağı heyecan var ne ahı ne günahı bunları bilen biri olsa zaten sana bu kötülüğü yapmaz
Ne yapmalıyım peki ben aşık oldum yanlışlıkla böyle birine.. düşünmeden ozlemeden edemiyorum ve ayriligimiz WhatsApp tan oldu benden büyük ama çocukça davrandı sadece sarılmak istiyorum:(((((((
Her sarıldığında yatakta bulursun kendini ve gene aynı bu durumu yaşarsın
Onu kendime aşık etmenin bir yolu var mıdır ikiniz de erkeksiniz ben erkek aklını pek bilmiyorum da ne yapmam lazım bunun icin
Valla arkadaşım erkekler ulaşılmaz olana aşık olur ulaştığına değil onun için biraz zor ama sana tavsiyem şu olurda adım atarsa reddet ilk etapta hemen gökte ararken yerde bulmuş gibi atlama
Reddersem o da tamamen bırakırsa
İşte bu korku kaybettiriyor size
ılk askınmıydı senın?
İlk yakınlastigim ve ciddi anlamda aşık olduğumu hissettiğim çok kısa sürdü inanır mısın 1 ay çok güzel gitti ve bir anda kesti her şeyi o kadar içim yaniyor ki ne oldu bir anda 😓🥹
soyle yapalımmı konu uzun senle uzunca konusalım dertlesme falan
Olur evet
hadi
gelmedın
Nereden gelicem ki bana ıg hesabını yazar misini burayı pek kullanmıyorum da
burada takıbeal benyazayımtmm
olur mu