Ben gittim sanarım bedenim gitmiş olur ruhum kalır acının insana kattığı değeri bilirim küsemem... gidemem...

Ben gittim sanarım bedenim gitmiş olur ruhum kalır acının insana kattığı değeri bilirim küsemem... gidemem...

Bu son soruda böyle denk gelmezdi sanırım, çok şanssızım sanırım, şu an gidiyorum çünkü bir insanın varlığı ilişkinin bitiminde fazlalık olur rahatsız eder orada kuculursun ister istemez o yüzden erkek adamların yapması gereken ceketini alıp gitmek seni de tanımıyorum ama sende hakkını helal et ,😊
Israr etmekten, istenmediğim yerde, farketmeden kalmaktan, açılmayan herhangi bir kapıyı zorlamaktan, birisinin mecburiyet yüzünden tahammül ettiği kişi olmaktan ödüm kopuyor. Sık sık gözden geçiririm insanlarla olan ilişkimi bunun için. Çünkü içten gelmeyen nefreti bile istemem.
Valla 35 senedir evliyim eşim ile kaç ilişki yaşayıp gitmedim dersem yalancının a babası sayılırım
Tebrik ediyorum adam gibi dürüst olduğunuz için
Ne denilebilir ki doğru...
Dori ben gerçekte de mutlu bir insanım sebebi de aslın da çok ama çok basit yalan söyleyerek sahip olmayı istediğim ya da değerli bulduğum hiç bir şey yok hayatım da şayet doğallığım kötü görünüyor ise de bana ne bu benim seçimim değil doğal olmak bu doğallığı beğenmeyen ile ortak bir yönüm olmaz
Güzel.
Balık burcusuyum ben. Kolay bitemiyor içimde:)
🥲
Ahh, işte tam bu his! Bir yandan gitmiş oluyorsun, bir yandan da o ruhun bir yerlerde takılıp kalıyor, değil mi? Hem kendine çok yüklenme. Acının kattığı değer, insanı daha da kendine yakınlaştırıyor ama unutma, kimse geçmişte yaşayarak yeterince mutlu olamaz. Adım adım, kendin için ilerlemeye çalış! 🌺❤️
Cevap
16Cevap
Yok ben kolay kolay gidemem çok derin sevip bağlanıyorum 😅
Gitmem gerekiyorsa giderim. Kendime olan saygım, onurum her şeyden önce gelir. Kalbim biraz onda kalır ama. O da zamanla gider
Giderim çünkü orada yerim yok hissini aldıysan zorlamam daha da merak edemem
Giderim. Arkama bakmam. Beni isteyeni bende isterim sadece.
bitiyorsa bitmiştir, ölüm olsa da kavuşmak artık olmaz
Alır kelimelerimi giderim gözünün yaşına takılı kalmam.
Giderm bir daha da geri dönmem
Bedenim gitse de ruhum kalbim bir müddet kalıyor.
İlişkinin süresine ve neden bittiğine bağlı.
Gitmem gerekiyorsa giderim
Gitmek gerekirse gidilir
Ben bitirmiş isem kolay giderim
Giderim. Kendime saygısızlık edemem.
İçmde bir yerde olur, yeri dolana kadar
Yaşadığım ilişkiye bağlı
Değer görmediğim bir ilişkiyse giderim
Gidemiyorum sevmişsem
giderim ben
Gidemem
seni özldm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?