Siz olsanız ne yapardınız..
Sizi istemeyen yada kararsızlıklar içinde olan biri için savaşır mısınız?
Sizi istemeyen yada kararsızlıklar içinde olan biri için savaşır mısınız?
"aşkta gurur yoktur" lafını hepimiz duymuşuzdur...ben sıcağı sıcağına bunu yaşamış birisi ve buraya az önce üye olmuş bir arkadaşınız olarak bu konuda kendimce birşeyler söyleyebilirim..onu gördüğüm andan beri beğendim..onun için mücadele ettim..onu kazandım sonunda..bir aşk başlamıştı..o hep kaçsada yakalıyordum biryerden...nazdır dedim,cazdır dedim durdum...aile yapılarımız,yaşantımız,ortak geçmişlerimiz herşey bizim evlenmemizi gösteriyordu ve de aşk tabi ki...ona rüya gibi bir evlenme teklifi ettim..kabul etti...ondan sonraki her süreçte ben evliliğe hazır değilim, evlilik teklifinde bile emri vaki davrandın demesine rağmen yılmadım, konutum çabaladım ikna ettim ve yazın nişanlandık...nişana rağmen hala aynı muhabbetlere dönüyordu, evliliğe hazır değilim diyordu sürekli..sonra bir süre ara verdik..sonra buluştu benimle ve ayrıldı..ona karşı en ufak bir hatam olmadı, incitmedim, herşeyi yoluna serdim,deliler gibi sevdim..onun beni yarı yolda bırakmasına, somut bir neden dahi söylemedne çekip gitmesine rağmen sarılıp ağlayarak ayrıldım..verdiğim mücadele aşkım içindi, ama değdi mi asla? pişman mıyım bilmiyorum ama benim yapım bu değişemiyorum, hayatıma girmişse birisi o hep değerlidir benim için..ben onun gibi geçmiş ilişkideki mutsuzluğumu hatasız yeni ilişkime yansıtacak birisi değilim...üzgünüm,kırgınım şimdi..benim olayım çok kabaca böyle özetlenebilir..her ilişki kendi içinde yaşanır, o nedenle ne için ve kimin için savaştığınızı iyi analiz ederseniz ve ne aradığınızı ne bulduğunuzu da düşünürseniz savaşıp savaşmamaya karar verebilirsiniz...başarırsanız ne ala...sevgi dolu günler dileğiyle...
Seviyorsam evet...ancak baktım beni yıpratmaya başlıyor kendini hint kumaşı sanıyor...burnunu fazla kaldırmadan bu şavaşa bir son verirdim...kimseye kendine verdiğin değerden fazla değer verirsen her zaman değer veren bir gün sahip olduğu tüm değerleri yitirip kaybetmeye mahkum olur ne yazık ki...biraz karşılıklı olması lazım biraz sen değer vereceksin biraz karşındaki...
Ben kendimden biliyorum, sevince ugrasmamak savasmamak elde degil. O her nekadar kararsozda olsa sevmiyorsa gozukse, gozlerinde seve bilme ihtimalibi gordum, savasip duruyorum. Neticede degisen birseyler yok, hep ayni yerdeyim ama o umut varya, beni yillarca sa9asmaya hazir yapaca gerekirse. Gercekten seviyorsan elinde olmadan savasirsin, ama mantikliysan savasmamani tercih ederim, heleki sevmiyorsa. Cunku uzun bir sure dibini goremiyorsun sonucunu goremiyorsun ayni yerde dura kaliyorsun. Ama anliyorum kesin sevmiyorum diyip iki dakka sobra seviyorum diyordur sende umut bagliyorsundur.
Gercekten beni istemediginden eminsem ve o bunu benim yüzüme vurduysa gurur yaparim denemem.. ama kararsizliklar icindeyse savaririm denerim, kaybedince yinede denedim ama olmadi diyebilirim, denemezsem sonra cok pisman olurum acaba savassaydim, olurmuydu? falan derdim, hep düsünürdüm hic rahat edemezdim. ben birkere öyle savastim, ama kazanamadim.. simdi 2 sene savastim sevdigim erkek bana asik oldu bana acildi simdi 3 aydir cikiyoruz :)
denemeye hep deger bunu unutma, insan savasa savasa ögrenir bunlari, kaybetmeyide ögrenceksin hayatta.
Cevap
12Cevap
bu olay başıma geldi bi mühlet savaştım sonra içime atmaya başladım ve sonra dua etmeye başladım :)) ALLAH ım noğlur ben onu ruhumlada sevdim dünyada nasip etmesende ahirette onun yüzünü ve kalbini taşıyan bi huri gönder ve sadece karşımda otursun ben onu izliyim en son ettiğim dua buu dur bakalım inşallah kabul eder ALLAH :((
allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin :(
ugraştım hem kararsız hem ıstemıyor gıbı ama ben genede vazgecmedım ugraştım 1 sene boyunca oda hep gelıp gıttı sonuç ne hıç bır duzelme görmedım onda ve artık kafamda bıtırdım anlayacagın ugraşmak hıç bır işe yaramıyor enısı zamana bırakmak herşeyı her şey olacagına varıyor :/
beni istemeyen birinin peşinden koşmam için benden üstün bir yanı olması gerekir benden üstün yanı yoksa neden peşinden koşayımda gıymetli vaktimi harcayım...
istemeyen farklı kararsız farklı.istemiyorsa çok uğraşmam.ama eğer kararsız ise ve bende seviyorsam onu kazanmaya çalışırım.
uzun vade de win-win ilişkisi olacak ise ve salak bunu farketmiyorsa evet savaşmakta fayda var ki sevişmeye götürsün
Savaşırım. Levyeyle dalarım allah ne verdiyse. Kafasına kafasına hücum eder, pekmezini akıtırım yere..
adı üstünde beni istemiyor ben neden isteyeyim ki ben ona değer vermişim sevmişi adam beni sevmiyorsa giderken çıksın diye kapıyı bile göstermem naparsa yapsın beni istemeyen için uğraş vermem
Tabi duruma göre değişir eğer seviyorsam üstüne giderim ama öyle bi durum yoksa pek uğraşmam
Savaşmam , uğraşmam ... karar verince gelsin tabii beni bulabilirse ...
seviyorsam çabalarım. sevgi değil de hoşlantıysa uğraşmam.
tabiki ilk basta elimden geleni yaparım;ama baktımki karsı taraftan bana karsı hicbir adım yok vazgecerim,hiç bir insan için kendini rezil etmeye degmez,bunu unutma
istemiyosa zorlamanın alemi yok seni istemeyeni sen hiç istemiyceksin
Savaştım ama çok yoruldum inadım inat g.tüm iki kanat yapıyor...
savaşmam sonunda benim mutsuzluğum olacak diye düşünürüm acı çekerim...
seviyorsam tabiki savaşrım hemde öyle böle bir savaş vermem
Savaşırsın elbet ama bir süre sonra kendinden vermiş olursun yorulursun sonra bir bakmışsın ki en güzel zamanlar geride kalmış.
savaşdim 1 yil bende bi sona olacamadim son kez dene sonra kendinden cekip gitmelisin belki pisman olur ozler seni ama artik cok gec olur zaten
Savaşıyorum.Başta sevıyordu sımdı sevmese kaç yazar =)
Seviyorsam sonuna kadar savaşırım baktım olmuyo bırakırım.
Savaşmak için değer mi? Bana göre değmez.
İşte bu yüzden erkekler daha romantik.
:) romantik :) karar verememiş biri için savaşmak ve bu savaşacağım insan doğal olarak erkekse, deve hendek misalidir. Bir erkek ne istediğini bilmiyor ve kararsız kalıyorsa benim gözümde savaşa değer değildir cehennemlikadam48
beni istemeyen biri için kılımı kıpırdatmam
Savaşmam gerekirse evet.
hayır kılımı bile kıpırdatmam
İşte bu yüzden erkekler daha romantik.
hiçte değiller.
hayır
kesınlıkle hayır
hayır ..asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar