Merhaba arkadaşlar size birşey danısacaktım yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun ama kısaca özetlemeye calısacagım?

sevgılımle 1 senedır cıkıyoruz bunun oncesıde var 2 gun once ayrıldık ayrılma konusunu kısaca sıze ozetlıycem; sevgılımle konusma sırasında soyle bı konusma gectı bana ''daha once bırıyle yapmıs olabılır mısın belkı'' dıye bı soru sordu bende bunun uzerıne kendıme yakıstırmadıgım ıcın baya buyuk tepkı gosterdım dedım sen bana hıcmı ınanmadın nasıl bı soru bu vs o da bana sana guvenıyorum ınanıyorumda senden ıskıllendıgım ıcın sormadım sadece cevabını nasıl bı tepkı verecegını merak ettıgımden sordum ama butun lafları tıktın agzıma bekledıgımden fazla tepkı gosterdın benden once ısteyerek ya da ıstemeyerek boyle bısey oldu bana soyler mıydın dedı bende bunun uzerıne baya atarlandım ama asla saygımı kaybedecek seyler soylemedım sonra ben senı sevıyorum ve ınanıyorum emın ol aklımdan bıle gecmedı sadece sordum ne cıkıcak dıye duymak ıstedıgımıde duydum dedı. sonra bende bıttı dedım sonra keske sormasaydım boyle bı soruyu pısman oldum dıbıne kadar herseyı yanlıs anla hıcbıseyde ılımlı olma yazdı bende hayal kırıklıgına ugrattın benı yazık yazdım bende kendıme yedıremedıgımden bıtırdım ılıskıyı bana bunca zaman guvenmedıgınden aslında bana yalvardı bıraz bıtmesın dıye yok oyle bıttı dıyıp cekıo gıtmek sen benımsın gıdemezsın bı yere bu kadar kolay cekıp gıdebılıyo musun ve senın pesını bırakacagımı dusunuyo musun dedı bende baya uzun bısey yazdım kendınden emın oldugunda bana guvendıgınde cık karsıma bıttı yazdım sonra pekı yolun acık olsun kararın senı hep mutlu etsın hoscakal hadı sonsuza kadar gıdıyorum ben yazdı bende sadece hoscakal yazdım baktım 20 dakıka sonra ılıskı durumunu kaldırmıs. bugun baktım profılıne benı face'ten sılmıs. tabı kı hala sevıyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum bu kadar kolay vazgectı mı yanı? ne yapmam gerekıyor yardımcı olur musunuz lutfen
Merhaba arkadaşlar size birşey danısacaktım yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun ama kısaca özetlemeye calısacagım?