Kısa anlatmaya caliscam lütfen yardimci olun?

Yıl 2020 birtane igdirli ile tanıştım bense afyonluyum birbirimizi sevdik istedik cok sevdik ve gercekten artik onunla gercek bir evlilik bile düşündük boşanmış çocuksuz biriyim zamanında ve ailesi sırf boşanmış olduğum icin beni redt etti ailesinin istediği kizi aldılar Şu an kendisi evli cocugu olmus bile ve 5 Yıl sonra beni snapchatte ekledi ismini zamanında "Birtanem" olarak kayıt ettigim icin onun oldugunu unutmuşum ve aylar geçti kendisine aldığım hediyeleri tesbihler yaşadığım şehire kadar snapchat storysine attı fakat zaman geçti bende evlendim ve onun gibi bende bir cocuk sahibi oldum cok sukur ayrılmamızın sebebi ailesi oldu fakat ayrılmadan önce tam 24 saat once benimle birlikte olup ve 24 saat sonra kendisi mesaj attı bana akşama gidip isteyecez kizi diye yazdi yere düşüp bayildim yanımda kiz arkadaşım vardi şok gecirdim deli oldum ve şuanda kendisi pisman oldugunu mutsuz oldugunu söylüyor bana beni hala cok sevdiğini unutmadığını dile getiriyor imkansizlaştik mesafe koydum tabi yaptığını unutamıyorum hoscakal bile hak etmedim görüşürüz gülüm diye yazıyor falan mesajları görüp yazmıyorum canım cok yandı hatırladıkça maf oluyorum

Kısa anlatmaya caliscam lütfen yardimci olun?