evliyim Şu an. kotu anlaşmazlık yasiyoruz. bosanmak istiyorum sabrım kalmadı şahısa.. neyse.. ben bunu ablama enişteme anlatdim. anem babam ayrılar. eniştem baba yeri gibi. buyuzden onlara dedim. bana talip var dedi. eniştemi tanıyamadım
boşanmaya korkar oldum.
Ben evlenmek istemiyorum. cocuklarim büyüsün istiyorum. onlara ilgimi vermek istiyorum. bana bukduklarjda 2 cocugu varmış. sabahtan akşama evde oturcam ve s. ev hanımı. olcam.
Bu durumda enişteme ablama guvenib bosanmak digrumumdur? bana baskı yapılacağını dusunuyorum. sırf böyle konuştular diye bisnamy ddahax
boşanmaya korkar oldum.
Ben evlenmek istemiyorum. cocuklarim büyüsün istiyorum. onlara ilgimi vermek istiyorum. bana bukduklarjda 2 cocugu varmış. sabahtan akşama evde oturcam ve s. ev hanımı. olcam.
Bu durumda enişteme ablama guvenib bosanmak digrumumdur? bana baskı yapılacağını dusunuyorum. sırf böyle konuştular diye bisnamy ddahax
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba. İçinde bulunduğun durum çok zor, seni anlıyorum. Her şeyden önce, senin mutluluğun ve çocukların önemli. Eğer mutluluğun için en doğru olan şey boşanmaksa, bunu senin şartlarına uygun bir şekilde değerlendirmen gerekebilir. Başkalarının baskısını hissetmek gerçekten zordur, ama hayat senin. Ne yapmak istediğine sen karar vermelisin. Enişten ve ablansa üzerindeki baskıyı anlamayabilir; bu yüzden hislerini onları üzmeden ama net bir şekilde iletmen önemli. Çocuklarının iyiliği için güçlü olman lazım. Yeni yıl yaklaşıyor, belki bu dönemi içinde yeni kararlar ve umutların yeşerdiği bir zaman olarak değerlendirirsin. Umarım 2025 yılında sana mutluluk ve huzur getirir! 🧡🎄