Bu nasıl bir insan siz yorumlayın...

Benim çok yakından tanıdığım bir insan kendisi 26 yaşında kendisi bir google misali bilim ve ilim deryası en mükemmel sözler bu şahsın ağzından çıkıyor kendisini gören her insan üzerinde büyüleyici etki bırakıyor gelecekten bazı olayları söylüyor bunu ise kurani kerimle tefeül yaparak bildiğini söylüyor hatta bazılarınız şahit olmadığı için inanmaz bir cismi dokunmadan hareket ettiriyor bunuda anlaşmalı olduğu bazı ruhani varlıklar ile yaptığını söylüyor hatta yine ikimizin tanıdığı bir arkadaşımız nişanlısından ayrılmıştı üstelik birbirlerini deliler gibi severkene bunun üzerine ben bunu araştıracağım ve o gece kendi evimden bu insanın evine gece yarısı penceremden baktığımda kendi işlerini gördüğü o odada nurani bir ışık süzmesi vardı

hemen telefona sarıldım onu aradım ne oluyor diye telefona cevap vermedi ertesi günü hemen yanına gittim böyle bir olaya şahit oldum neyin nesidir bu dedim bana verdiği cevap seyyid kendiyas hazretleri ile görüşüyordum ve o nişanlısından ayrılan arkadaşımızın sevdiği kızın teyzesinin kızı tarafından hem arkadaşımıza hemde nişanlısına büyü ve sihir yapılmış bu büyüyü ve sihiri iptal ettik onunla birlikte dedi ve o akşamı o arkaşımız aradı abi ne hikmetse ben anlamadım kız durup dururkene buluşmak istediği yerde ayaklarıma kapandı dedi

durun daha bitmedi bu insana illuminati adında bir örgüt tarafından devamlı olarak davetler geliyor gelin güç birliği yapalım ama lakin ben 1433 de kurulacak olan anti illuminatinin lideri olacağım Allahın vaadi haktır bu örgüt ise şeytanidir ve şeytana hizmet eder amaçları ise 3. dünya savaşını çıkartmak ve büyük israili kurup dünyayı yönetmektir ben ise medine doğup kırk yaşında mehdilik görevine getirilecek olan zatı şahanenin komutanlarından bir tanesiyim dahasıda var bu insan bir konuda şansız ömrümde bir kere aşık oldum oda beni reddetti gitti bir şeytan yoldaşına yar oldu bu ise benim sınavım bana düşen güzel bir sabır ve Allaha tam teslimiyet tevekkül ve tefekkür etmek kendisi ismailağa cemaatine bağlı hocasının ismi ali polat onun hocasının ismi ise mahmut ustaosmanoğlu namı diğer mahmut efendi hazretleri daha yazamadığım bir sürü insan ve doğa üstü vasıfları ve güçleri var şimdi söyleyin bakalım kimdir neyin nesidir Allahın bizlere özelliklede bana lütufumudur anlam veremedim
Bu nasıl bir insan siz yorumlayın...