Kendi haline çok cevresi olmayan evde bile mutlu kendini oyalayabilen mutfak işlerini seven yeri gelince ortamada ayak uydurabilen 🙄 belki cok arkadasi yok sosyal değil ama evindede vakit gecirebilen mutlu haa birde müslüm baba hayranı olan 😁 ?
Bence en iyisi en degerlisi sen olursun cünki hayat tarzi Belli sosyallesmeyide seninle yapar ortama ayak uyduran biri zaten eh müslümde dinleyen her tarzada Kulak verir bundan iyisi samda kaysi 🤷♂️
Erkekler Ne Diyor
Bence en iyisi en degerlisi sen olursun cünki hayat tarzi Belli sosyallesmeyide seninle yapar ortama ayak uyduran biri zaten eh müslümde dinleyen her tarzada Kulak verir bundan iyisi samda kaysi 🤷♂️
Ne güzel işte erkek arkadaşlaeı falan yok bide dine bağlıysa huyu güzelse merhametli sadıksa evlenmelik
Müslüm dedin mi akan sular durur 😀
Tabikiii
Kolay gönlü alınan, kolay mutlu edilen.
İyi güzel mükemmel... 🥂
Evlenelim mi senlen biz
Neredeyse 10 yas var aramzda ablam 😂
Ahh ulan be Yaktın beni gece gece abla...
Müslüm babayı ekledin ve 100 puanı kaptın
Babasız olmaz 😁
Hadi ne dinliyoruz
Hangimiz sevmedik?
https://youtu.be/WgxquLCYfag
Daha guzel parcalari var 😁
Benim favorim
Hakiki Muslumculer daha içten parcalari dinler 😄
şu an burada anasını yeni kaybetmiş bir kız ve teyzesinin ağıtlarını dinliyorum. Sabahtan bu yana birini kaybeden 4. kişinin ağıtları..
Nasil yaa 😞 cok büyük acı yasadigim icin biliyorum
Annem rahatsız. 3gündür o hastane bu hastane geziyoruz
Her hastanede illa ölümler oluyor
Allah yardimciniz olsuun :((
🙏🙏
Özelden yazsana merak ettim seni😅
Yaş farki var 😄
Evlenmelik
Bu kızlardan kaldimi
Kaldi ama genelde cirkef cazgir seviliyor
Bence öyle değil milet evlenecek kız aramadigi için herkesin aklındaki ilişki o yüzden çirkef cazgır kızlara bakıyor birqzda arsız olması lazım 😅
Serfsusler işte 😁😁😄
Sırf gurmanclar 😅
Neyy 😀😂
Teyy
Müq. .