- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılVaros insan Nerde ne konuşacağını nasıl davranacağını bilmeyen insandır bana göre , bugün Anadolu insanına , köylü insanlara varoş diyorlar o varoş diye tabir ettikleri insanlar bu ülkenin emekçileri saygı değer eli öpülesi insanlarıdır , onların emeklerini ürettikleri ürünler ile karın doyurduklarını unutmasınlar
180 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kimseyi varoş olarak görmem ki bence insanı bu şekilde aşağılayıcı gösteren cümleleri sevmiyorum. Çünkü fakir, zengin, alim cahil herkesin giyeceği yakasız gömlek aynı gireceği kabir aynı, kim ailesini seçebiliyor? Ya da gerçekten kim dünyaya geldiği coğrafyayı seçebilir? Hiç kimse.. Benim ailemin maddi durumu iyi olduğu halde otele de gittim en kral tatili de yaptım, yemek içmek öylesine, ama yatılı okulda da kaldım. Kimseyi küçük görmedim, cebimde 10 TL olsa çıkarır verirdim. Evet bazı insanlar ile anlaşmak güçlük olur, kültür eğitim farkı etki eder, peki vicdan olmasaydı benim Allah korkum olmasaydı ben dünyanın en güzel adamı olsam ne fark eder ki? Engelliyim ama benden daha kötü ağır durumda olan insanları görünce dahi keşke benim kadar iyi olsaydı diyorum. Bence asıl varoş olmak eğitimli olmamak güzel konuşmamak değil vicdansız olmaktır.
Çok insanın hayatından atıldım çok insan oldu beni sevmedi, ama beni sevmeyen nefret eden insana bile kötülük yapamam. Çünkü asıl varoş olmak kalbinde Allah korkusu olmadan karşında birisi ağlarken oh oldu diyen insan modeli demektir.
Düşmanım dahi olsa sırtımı dönmem. Asıl varoş insan eğitimsiz olan değil, kendine iyilik yapan insanla kötü olduğu zaman onun iyiliğini unutan insandır.
Hayırlı cumalar dilerim.
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılArgo bir kelime, önüne gelen bir birine söylüyor işte, herkes için tanımı faklı
11 Yorumla- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim 😇
+1 yılkendini kanıtlama çabası
parası ile hava atmaya çalışması
Görgüsüzlük
altındaki araç fark etmeksizin insanları rahatsız edecek düzeyde teyp sesi
226 Yorumla- +1 yıl
@cemm____cemm57 of sacmalamayin artık lütfen ya illa şu yorumu kapata mi tiklayayim hayatınıza alıyorsunuz iki üç tane kezban sonra da bütün insanları eşit tutuyorsunuz yapmayın ya
- +1 yıl
@cemm____cemm57 abi bir susar mısın? Eziklik kompleksini başka yerde yaşar misin. Senin yalnızlığının problemi biz çekmek zorunda mıyız
- +1 yıl
Cem sana kanıtladığın şeyleri yazayım, aynı kadınları hayatına alıp veya tek onları görmeyi seçip vebalini tüm kadınlara yüklemeye çalışan ergenlikten çıkamamış kadınları eziklemeyi seven acınası bir veletsin. Ben de küfürlü konuşan onunla bununla sürekli yatan kızlarla olmayı seven hatta gidip inatla ne olduğu belli olmasına rağmen onlara aşık olmayı seçen erkekleri çok gördüm ama sen diyorsun ki efendi erkek var? (Efendilikten kastın da kim bilir nedir) Biz nasıl ki erkekler üzerinden genelleme yapmıyorsak senin de kadınlar üzerinden genelleme yapman yanlış üstelik Meryem'in nasıl erkeklerden hoşlandığını bilemezsin müneccim değilsin. Böyle saçma sapan konuşarak sadece kendinin ne kadar mal olduğunu kanıtlıyorsun o kadar. Kız senden bıktığı için daha cevap vermiyor sen de kendini haklı sanıyorsun 😂
- +1 yıl
Kanka şunu engelle kurban olim yazmasın
- +1 yıl
İyi erkek olsa sevgili olurdum zaten. Gerçekten senin bu ağlamanı kimse çekmek zorunda değil. Düzgün bir kadını sevseydin o zaman cem? gelip burada yaranı bağırma boşuna.
- +1 yıl
Vallahi cem hiç şaşırmadım biliyor musun. Kadınlar hakkında genelleme yapanların ne bir deneyimi olmuş ne de bir insan tarafından sevilmeye layık olacak birisi olmamış kişiler. Aynen bütün suç kadınlarda sen mükemmel olduğun için zaten doğduğundan beri sapsın 😂 hayır normalde aklı başına bir insan zaten zor sap kalır ama senin şu konuşmaların bile zaten normal olmadığını gösteriyor daha hiç tanımadığın bir insan hakkında önyargı yapıyorsun. Annene üzüldüm
- +1 yıl
Hiçbir zaman hayatıma kanka erkek almadım? Cinlerin falan varda onlar mı söylüyor sana bunları ruh hastası ya 😂
- +1 yıl
Ayy cem gören de seni en az 30 kadına açılmışsında hepsi sana ben b. rzo seviyorum demiş gibi davranıyorsun 😂
- +1 yıl
Sen düzgün bir erkek olsaydın tanımadığın insanlar hakkında önyargı yapmazdın Cem boşuna kendini kandırma. Layığı ile sevilen iyi erkekleri de çok iyi görüyorum ama sen onlardan birisi değilsin çünkü hak etmiyorsun.
- +1 yıl
Onlar seni neden reddetmiştir biliyor musun en az 30 tane kadına açılacak kadar abaza olduğun için 😂
- +1 yıl
Öyle bir erkekle hiç olmadım diyorum sen hala inatla bunu reddediyorsun yani senin amacın burada mantıklı konuşmak değil sadece kendi yarını bağırmak. Git acını öyle olduğunu düşündüğün kızlardan çıkart kim seni kırdıysa git onunla konuş burada elaleme sataşarak hiçbir şeyi halledemezsin.
- +1 yıl
Senin gibi abaza ve düzgün olmayan bir erkeği kim ne yapsın. O sert küfürlü dediğin erkeklerden bir farkın yok
- +1 yıl
@flawsome25 cevap verme konuşsun dursun,
- +1 yıl
Cem niye aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsun? Kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et ama bunu bana ya da başka bir kadına asla dikte edemeyeceksin o yüzden daha yırtma kendini. Kötü erkek sadece o dediğin değil, senin gibi bir kadınla düzgün iletişim kurmadığı için, kendi eksikliklerini görmek yerine kadınlara çamur atan ve kendi ezikliğini gizlemek için inatla alakasız kötü örnekler veren biri de o saydığın erkekler kadar boş ve acınası tiplerdir. Sen o iyi kızları hak edecek kadar olgunlaşmış biri olsan burada bize önyargı yapmazsın. Hayatına hiçbir kadının girmemesine sevindim umarım hep de böyle olur 🤗
- +1 yıl
@flawsome25 onun görüşleri alınır biraz dan sen yazma.
- +1 yıl
Vay cem o kadar olgun ve akıllı birisin ki insanları dış görünüşü üzerinden yargılamaya çalışıyorsun şimdi de 😎
- +1 yıl
Bir sürü varda sen görmek istemiyorsun. Çünkü böylesi işine geliyor git bir terapi al hatta ilaç al
- +1 yıl
Tabii canım o kadar iyi niyetlisin ki tanımadığın insanlara gelip burada kudurup sallıyorsun ondan sonra da cevabını alınca bastırıyorsunuz diyorsun. Toksiklik çirkeflik işte budur.
- +1 yıl
Cem seni engelliyorum çünkü bir şeyi anlama amacında değilsin sadece kendi gerçeklerini kendi kendine kabul ettirme derdindesin. Ne beni ne de hiç kimseyi burada tanımıyorsun ve kendini haklı çıkarmak için alakasız şekilde konuşup kendini iyice düşünüyorsun ama bunun bilincinde bile değilsin gerçekten çok sıkıntılı bir insansın umarım en kısa sürede tedavi görürsün.
- +1 yıl
Ya yazma deyip inatla yazıyorsun ve maalesef engellediğim halde yorumların geliyor o yüzden boşu kes. Dışarı çıkmayan ve dünyadan bir haber olan sensin belli ki paralel bir evrende yaşıyorsun daha doğrusu kendi kendine yarattığın bir yerde kendi kafanın içindesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBana göre varoş insan sonradan görmedir.. parasıyla ya da sahip oldukları şeylerle hava atan.. diğer insanlara küçük gözle bakan.. dedikodu yapan.. kendini düşünen bencil.. çıkarcı.. cahil zihniyetli olan ve kimseye saygı duymayan insandır.. kısaca yolda görsen yönünü değiştireceğin tip de insanlardır bunlar..
60 Yorumla
+1 yılSaygısız, her şeyi elde edebileceğini düşünen, nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyendir benim için.
20 YorumlaVaroş insan oturmasından kalkmasına kadar kendisine her şekilde belli eder. Nerede nasıl konuşacağını bilmez her zaman kendi söylediklerinin doğru olduğunu düşünür. Sürekli sürekli çevresinde bulunanlara laf sokar. Fakat bunu hep genelleme ile yaparım direkt olarak kişiye söyleyecek cesareti olmaz. Her zamanki yuvarlak konuşur netlilikten uzak olur.
71 Yorumla
+1 yılVaroş karakterleri tanımakta zorlanmak mümkün değildir esasen.. Ruhen ve kâlben güzel bir insan, sağlam karakterli, duruşu zarif ve asil huylu bir insan aynı zamanda zeki ve güvenilirse bu insan kendi yetenenekleri ve çalışkanlığı ile ekonomik şartların üstün olmadığı sosyo kültürel bir ortamda doğsa bile kendisini geliştirip dönüştürebilir.. Varoşluk bir kader değildir, insanın özü varoşsa onu altınla kaplayıp saraya koysalar yine de kalitesiz özünü belli edecektir.. Elmas çamura düşse yine elmastır daima..
20 Yorumla
+1 yılVaroşluk benim için patavatsızlığını dobralık sanmaktır ya da en olmayan yerde en olmadık şekilde davranmaktır, kendini bir gram bile geliştirememiş ama çevresindeki insanları kendinden aşağı gören her insan varoştur, mahalli bir yapıya indirgemek istemiyorum, ufacık daracık sokakları olan mahallelerde, Romanların içinde müthiş derecede bilgili, hayat görüşü ve misyonu bizlere nazaran kat kat gelişmiş, hayatı erkenden tanıma fırsatı bulmuş ve kendini buna göre evriltmiş bir çok insan var o yüzden varoşluğu tek bir kelimleyle özetlemem gerekseydi buna kibir derdim, kibirli her insan varoştur, insan bu varoşluğu, bu ahrazlığı ve aymazlığı kıyafetiyle örtmeye çalışır, bindiği arabayla örtmeye çalışır ama ne yaparsa yapsın, bir insanın varoş olduğunu görür görmez anlarım, ona göre de muamelemi çekerim
10 Yorumla
+1 yılSürekli milletin içinde sakız patlatan, ağzını yaya yaya bağırarak konuşan, ayaklarını sürte sürte yolda yürüyen, gereksiz sesli kahkahalar atan, sürekli argo, küfür, hakaretvari konuşan ve devamlı ağır abla abi gibi etrafa aşık atan. Açgözlü ve bunu her ortamda herkesin gözüne sokmayı başarabilen.
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede de fazlasıyla mevcut olan, karakterli ve güzel kadınları kıskanan ve çamur atan, o kadının tek tüyü bile olamayacak kapasiteye sahip kendini geliştirememiş dişi varlıklardır. Kendileriyle özellikle bu sitede fazlaca karşılaştım 😅
43 Yorumla- +1 yıl
Senin klavyene sağlık ❤️
- +1 yıl
Ah ne kadar uğraşmaya çalıştılar bir bilsen ama seviyeleri çok aşağıda olduğu için muhatap bile olmadım. 😊
- +1 yıl
Ve bence kesinlikle kendileriyle ilgili altta yatan müthiş derecede yıkık bir özgüven eksiklikleri var acilen tedavi olmalılar.
Varoş kültür tanımlaması yapmak hem karakter açısından hem giyim açısından fiziksel görünüm ve davranış açısından değerlendirilebilir varoş kültürde tabii ki normal insanlarda olduğu gibi bir konuşma tarzı olmuyor giyim şekilleri farklı yaptıkları toplum içinde gözüne sokar gibi hareketler oluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Varoş Anadolu'da gecineneyip büyük şehirlerin kenar semtlerinde iş arayan kesim olarak görüyorum onlar Anadolu kültürünü yansıtan devletten hakkına düşen payını alamamış kişiler olarak görüyorum. Bu durum onların suçu değil devletin suçu olduğunu ifade etmek zorundayım.
10 Yorumla
+1 yılEğitimsiz, görgüsüz, kural tanımayan başı boş insanlardır. Genelde kentlerin dışlarında kalan mahallelerde yani kenar mahallelerinde otururlar. Genelde sanırım uyuşturucu madde kullanıyorlar.
60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin kendinden beklenmeyecek hareketleri yapmaya çalışıp başarılı olamaması (zaten o kalitede olmayıp öyleymiş gibi yapması)
Yaniii herhangi bi olgunun onda emanet gibi durması bence
😊
30 Yorumla Sürekli küfür eden asan kesen kişi varoş geliyor bana
20 Yorumla
+1 yıloturmasını kalkmasını
konuşmasını bilmeyen, üslubu olmayan, kültürsüz, aile terbiyesinden uzak, kendini eğitememiş
sosyal kurallardan bihaber ama buna rağmen yaptıklarını hala savunana ben varoş diyorum.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOturup kalkmasını bilmeyen, görgü kurallarını tanımayan, mahalle ağzı ile kavga eden insanlara varoş deriz. Giyimini kuşamını bilmeyen insanlara varoş deriz.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılVaroş kelimesini insanlar üzerinde kullanmayı sevmem. Argoca gelir. Hitap şekilleri açısından kullanılırsa çirkin bir sözcük fakat normal anlamı ise kasaba gibi küçük yerleşim yerlerinin de dışında tutulan statüleştirdikleri bir konumdur.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bir halt sanan ama hayatında elle tutulur hiçbir başarısı olmayan, tek bildiği dünyanın onun etrafında döndüğü ve tüm insanların onu çekemeyişi olup ha bire 2009 facebook durumları gibi söz paylaşıp olmayan düşmanına laf edenler varoştur benim gözümde.
00 Yorumla Varoş insan yoktur evrimini tamamlayamamış insan vardır 😄
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılAslında varoş halk arasındaki anlamlardan uzak bir anlamı var. Tdk;
Varoş demek, şehirli olmayan, kasaba dışında yaşayan insanlara denilir.20 Yorumla
+1 yılEğitimsiz görgüsüz davranan insandır.. Nerde nasıl davranacağını bilmeyen bir insandır.. Böyleleri mümkünse benden uzak olsun..
00 YorumlaDüşünmeden konuşan, başkalarını yargılayan, ilişkilerinde hep bir çıkar gözeten, sakız çiğner gibi küfreden, sadece kendini düşünen, ucube, narsist, sosyopat, psikopat, kardeşim, amsalak
20 Yorumla
+1 yılEğitimi olmamasına rağmen herşeyi bildiğini savunan sürekli argo konuşup genç yaşlı uzun saçlı görmesin cebinde sigara parası yoktur ıphone u olan sürekli insanlara kusur bulan hep almayı seven menfaatini savunmakta cekşnmeyen Lee ya daha vsvs vsvs vsvs karşı cinse saygısız falan filan
20 Yorumla
+1 yılTanıdık tanımadık kadın erkek farketmeden herkese yılışık davranan, gereksiz samimiyet gösteren, nerde nasıl davranacağını bilemeyen saçma sapan tavrlar sergileyen
20 Yorumla
+1 yılvaroş insan sahip olduğu her şeyi göze sokma çabasındadır (tamam anladık en görgüsüz sensin sakin ol)
30 Yorumla
+1 yılTartışırken uzamasın diye alttan almayı bilmeyen ve bilmediği gibi kazandım sanan insan varoşların başıdır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsanları sıfatlandırmayı pek sevmiyim ben insan sevmiyim
30 YorumlaGorgusuz insan, nerede nasil konuscagini davranacagini bilmeyen baskalarina laf atan saldirgan
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılInsan varos olmaz. Ortam varos olur. Soyle dusun cicek her yerde cicektir. Kayanin kenarindan, asfalttan da cikar
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKalitesiz çingene olan topluma zarar ziyan olanlardır net
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılVaroşluk bir zihniyettir, fiziksel yaşam koşullarıyla ilgisi yok.
31 Yorumla- +1 yıl
Şu video gayet güzel açıklıyor:
www.instagram.com/.../?igsh=MXNmNDdvYWNjb3RoYQ==
Evet, varoş insan Anadolu çomarıdır.
Gizli Üye(18-24)5 ayÇingene gibi devamlı kapalı giyinen, açık giyinmeye şiddetle karşı olandır. Kraliçeler ve prensesler hem açık hem kapalı giyinir açık giyinmekten kaçınmazlar.
10 YorumlaNerde konuşacağını ve naşıl oturacağını bilmeyen görgüsüz inşanlara varoş denir🌸
10 YorumlaEglenceli ve gururlu. ordaki eglence hic bir yerde yok. ayrica az'a kanaat getirmesini bilirler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Saçı yağlı pis gezen sürekli erkek peşinde olan kız görünce göz deviren
20 Yorumla
+1 yılHerşeyi bilmiş gibi davranan ama hiç bir b*k bilmeyen insandır
10 Yorumla
+1 yılÇok egolu, kibirli, her şeyde kavga eden, saygı nedir bilmeyen
20 Yorumla
+1 yılKaba, ağzı bozuk, kavgacı tipler varoştur bana göre..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Etrafta çok dönen kelimelerden biri. Bence kullananlarda bu konuda yeterli bilgisi yok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılToplum içinde bağırarak konuşan, giyimine dikkat etmeyen, saygısız tiplerdir bence..
12 Yorumla- +1 yıl
Sende soruma buyurur musun bu arada @fesfs? buraya bırakıyorum 😇
Karşı cinste en nefret ettiğiniz huylar hangisi? ↗ - +1 yıl
Sende gel soruma bekliyorum? 😇
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Az önce biriyle tartıştım varoş kelimesinin açılımı odur tam olarak
10 Yorumla
+1 yılinsani anlayış ve düşünce duygularını kaybeden insanlardır
bu kelimeyi pek kullanmam hayatımda onun için bu tabiri kullanmayacağım
insana söylenen ağır bir kelime gibi geliyor bana00 Yorumla
+1 yılGörgüsüz, sonradan görme. Şu sitede lafın arasına katıp aldığı kurbanın reklamını bile yapabilecek kapasite🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara kaba davranan, insanları küçük gören , medeniyetten uzak , olur olmaz her şeye bağıran gibi gibi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan görme, görgüsüz, başkalarının üstünden geçinen sülükvari canlıdır
10 Yorumla Kibirli, gösteriş meraklısı olanlar..
32 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben insanları böyle aşağılayıcı kelimeleri sevmiyorum
00 YorumlaSahi yahu nasıl olur. Hauatımda kimseye karşı bu kavramı kullanmadım.
00 Yorumla
+1 yılgtünde don yoktur ama insanlara üstten üstten bakan tipler
10 YorumlaBana göre kimse varoş değil, kimseyi kıyafetiyle, konuşmasıyla ya da yaşantısıyla sorgulamam sorgulayanlarında ta anasını avradını
10 Yorumla
+1 yılSonradan görme olup bunu inkar eden , sert mizaçlı değilse bakmayan bile bile pisliklere kanka giden , kibirli , rüküş giyinen , cadaloz
20 Yorumla
+1 yılTeklifsiz ve argo konuşmalar, çirkef tavırlar vs.
10 Yorumla
+1 yılKültürsüz Saygısız nerde ne yapmasını bilmyen
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKavga eden çirkin konuşan bağıran
28 Yorumla- +1 yıl
Buradakilerin çoğunluğu öyle buradakileri boş ver 😂
- +1 yıl
Bak yorumlarıma
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Anlıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvi barki olmayan sokaklarda oturup birsey yapmayan hayatoarini bosa yasayan insanlara denir
10 YorumlaOnları tanıtmaya gerek bile yok. Her fırsatta kendilerini gösteriyorlar zaten
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılyeniliklere kapalıdır
00 Yorumla
+1 yılVaroş insan yoktur insan olmak onemlidir
20 Yorumla
+1 yılGörgüsüz
10 Yorumla
+1 yılSonradan görme ve kendilerini kaybetmelerı
10 YorumlaHer şeyle fesatça dalga geçen en varoştur
20 Yorumla
+1 yılBilgisiz insan
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi