Sadece bir o çocuğuna duyulan sevginin hakedenlere verilmediği ülkenin halini göstermek istedim isteyen basrikovip yazsin araştırsın nasıl bir oc. ecdadını skym böyle işin nokta
Kardeş bu bir nevi bayan arkadaşların hatası 1 hafta tanımadan, bilmeden ilişkiye başlamalarının hatası 1 hafta bir insanı tanıyabilmek için hiç birşey, Sonra işte vay halime nasıl inandım, nasıl da kandım filan falan alıştık artık geçsinler bu palavraları.
Şerefsiz de lafmi hani terbiyesizlik yapmak istemezdim ama gercek anlamda pezevenkin sözlük anlamı abartmiyorum bunu pek tavsiye etmesemde inanmayan arastirir
Benim anlayamadığım böylelerini sevip takip ediyolar ismini heryerde ovuyolar cidden bunları gördükçe yaşama sevinci kalmiyo insanin allah belasini versin ben yapamiyorum falan diye kiskaniyosunuz diyen fasulye beyinliler bile çıkıyo
Aynen fotolardaki kasarlardan tüm kızların aynı olduğu sonucunu da cikarabilecegin gibi demi? ilkokul mezunlari yapmiyo artik bu genellemeleri zeka seviyenizi yukseltin biraz lutfen!
kardeşim böyle saçma sapan genellemele yapanlar gibi zeka seviyesi yerlerde olanlari hep sken yaranir sözünün haklılığını kanıtlamaya çalışanları pek muhatap alma sende sktr et ama ülkede sayilari acayip derecede artmış bunlarin
Yok yediğin kazık kendi suçundan dolayı büyük ki kaldıramıyorsun artık bacım ben kendimi biliyorum Benide tanıyanlar biliyor gerek yok düşüncen benim için pek önemli değil zaten 😊 Burada senle tartışırsam dışarıdan bakan cahili anlayamamak. Sonuçta her insanı aynı kefeye kıymak bir cahilliktir, bilgisizliktir. Öğreneceğin çok şey var.
Birazda senin hatan var demekki sen hep aynı olanlara denk gelmişsin adam gibi adam bulamıyor olmanda senin hatan hep şerefsizlere denk geliyosan otur bir düşün benmi hata yapıyorum acaba de
Ben bunları kendimle ilgili olduğu için paylasmadim adam olanlari savunmak için yani benim sevgilim var belkide önyargılı davranma bence olay benim bahtim değil burda canım insanlarin sayisinin artması
Ya şimdi peki geçmişinde böyle kötü birşey yaşamışsın hemde en kötü ve en yakınından görmüşsün bunu; Babandan ama ne olursa olsun her erkek aynı değildir nice arkadaşlarım var; Birisinin sevgilisin öldü geceleri fotoğrafına sarılıp yatanı,5 sene çıktıkları halde gözünü kaldırıp bir bayana bakmayan arkadaşlarım oldu, genelleme çok yanlış ve kötü birşey yapmamalısın.
Fotodaki serefsizleri vazgecilmez bulan kafadaki kizlara bakarak bizde tüm kizlar aynı gibi bir mantık mi yurutelim yanlışa yanlış doğruya doğru iyi insanları vazgecilmez görün böyle khpe evlatlarini değil
Kardeşim her insan çok sıkıntılı şeyler yasayabilir bende yasadim saçma sapan şeyler ama mantıklı düşünüp konuşmak lazim doğruyu konuşanlara da yanlissin dememek lazim görenler doğruya inanmaz oluyo sonra
En İyi Cevaplar