Bu nasıl insan?

Merhaba. Lütfen dalga geçmeden yorum yapın.1 ay önce ok internetde uygulamada biriyle tanıştım. Tanisirken ben şehirdışındaydim. 2 hafta sonra döndüm. Hergun arıyordu beni. Samimi konuşuyordu. Beni fotolarda görmüştü ama düzen kurmak istiyorum senle de olur diye düşünüyorum diyordu. Birgün bana gelirsin ben menemen yaparım sen çay diyordu. Ben döndüm İstanbul'a görüştük dışarıda 2 kez. İlk buluşmada oturur oturmaz beni öpmeye başladı. 2cide de öyle. 3 cu de o menemeni yapmak için evine çağırdı. Ramazan girmeden kahvalti yapalım diye. Ben ilk başta hayır dedim. Sonra baktım sitem yapıyor belki ben yanılıyorum dedim kabul ettim. Eve gittik sevsdk ama ilişki olmadı. İzin vermedim bakirym diye. Evden döndükten sonra o gün beni aramadı sonraki gün ben yazdım ne yapıyorsun diye aradı. Çalışıyorum falan dedi. Sonra gün ben onu denemen için tanıştığımız uygulamada başka kız ismiyle fotosuyla hesap açtım. Bak bu gece beğeni attı sabahta mesaj attı. Güzel bir kız fotosu koymuştum. Kendini anlattı falan. Ben sorular sordum. Sevgilim yok dedi. Arayışın nedir dedim. Tanışmak anlaşmak irelileyen yılları dusunmek dedi. Akşama iftardan sonra buluşma teklif etti. Çok sinirliydim. Kendim olarka WhatsAppdan mesaj attım. Canım naber akşam gelsene diye. İftardan sonra seni ararım gelirim dedi. Baktım ses seda yok. Telefonu da kapalı. Bende özel ve iş numarası verdi. Kıza da diğer iş vumarasini vermiştii. Bana gelirim demişti ama ses yoktu. Diğer kız olarak uygulamadan mesaj attım yarım saate müsaitmisin diye. Hemen cevap verdi. Sonra dayanamadım artık Whatsappta buna ağzıma geleni yazdım. Dönüş yapıp özür bile dilemedi. Aradım defalarca açmadı. Ben ondan emin olmak istedim. Yaptığım yalnismiydi?
Bu nasıl insan?