Bu nasıl insan?

Merhabalar. Lütfen dalga geçmeden yorum yapın.
Can sıkıntıından uygulama indirmiştim. Flört uygulamasi. Biriyle tanıştım. Tanıştığımızda ben İstanbul disindaydim memlekette. Konuşmaya başladık. Beni hergun arıyordu. Mesaj atıyordu. Ama samimiyeti tuhaf geliyordu. Kısa zamanda. Ama belki ben yalnış düşünüyorum yapısı böyledir diye düşündüm. Duzen kurmak istediğini benimle olabileceğini söylüyordu. Beni sadece fotolarda görmüşken sesimi duusken bana bunu söylüyordu. Hatta birgün bana gel ben menemen yapacam sen çay yaparsın vs dediSonra İstanbula geldim. Görüştük o günün akşamı. Arabada beni öpmeye başladı. Sonra yemek yedik. Gece geç saate kadar durduk. Hayatıma hoş geldin vs dedi.2ci gorustede aynı sekilde. 3cu de ramazdan girmeden bana gel o dedigim menemeni yapalım dedi. Ben ilk başta kabul etmedim cekiniyordum. Trip atmaya başladı. Arkadaşınla kahvaltı yapıyorsun benle yapmıyorsun diye. Bende senlede ramazandan sonra yaparız dedim ille ev mi olması lazım? Menenem yapabileceğimiz bir yer söyle o zaman oraya gidelim dedi. Öyle bir yer yok ama. Ben seni daha yakindan tanımak için çağırıyorum dedi. Neyse sonradan kabul ettim gittim. İyi düşünmek istedim. Oturur oturmaz yine beni öpmeye başladı. Yakinlastk ama b*** olduğum için izin verdim ilişkiye. Sonra beni eve bıraktı. O gün hiç aramadı. Sonraki gün ben aradım. Dönüş yaptı kısa konuştuk. Sonraki gün aklıma düştü bu ne yapiyor diye acaba yine uygulamayi kullanıyormu başkaları ile de konusuyormu diye. Uygulamada fake hesapla üyelik oluşturdum. O günün akşamı beğeni attı. Sabah mesaj yazdı. Konuştuk buraya giriş amacın nedir diye sordum tanışmak ilerileyen yılları dusunmek falan dedi. İftardan sonraya buluşma teklif etti. Sonra ben kendim olarak whatsaptan buna yazdım canım naber akşam gelsene diye. İyi gülüm senden naber bugün öğlen 3e kadar uyudum yazdı. Halbuki 1:30 da uygulamada kızla konsuyordu. Akşam yemekten sonra gelirim dedi. Bekledim ses yok. İnternet tel kapalı. Uygulamadan diğer kız olarak mesaj attım. Hemen cevap verdi. Yarım saate müsait olurmusun dedim. Tabi olurum dedi. Benim mesajıma bakmayan bana akşam gelicem diyen kişi. Artık dayanamadım. Whatsaptan ağzıma geleni yazdım. Dünden bu yana bana yapmadigini bırakmadın dedi. Ben seni kırmış olabilirim ama sen beni paramparça ettin yazdı. Ben ona ne yapmışım? Bu insanın kendini haklı çıkaracak yüzü var mı?
Bu nasıl insan?