AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
Anneni babanı razı etmeye çalış , hatasız insan yoktur bu alemde eğer gerçekten pişman olduğuna inanıyorsan tuttuğun eli umut verdiğin kalbi canın pahasına bırakma
Gerçek şu ki Dünyada ki bütün acılar geçicidir. Hiçbir acı yoktur ki insanoğlu unutmasın.. Yapman gereken tek şey sabretmektir. Taki bir sabah uyandığın zaman aklına O gelmeyene kadar sabret..
aile ikna edilir ama sen onla mutlu olacağına inanıyorsan devam et derim yok seni üzecek mutsuz edecekse sana şu yaptıklarından dolayı güvenim kalmadı ben üzülmek değil sevilmek mutlu olmak istiyorum dersiniz daha kalp kırmamış olursunuz
keşke kız arkadaşımla tanıştırabilseydim seni en güzel o anlatırdı sana bunu çünkü şu an ben bunu bire bir yaşıyorum eksiksiz bire bir
yapmak zorundasın o sana bunu yapmışsa onu unutmalısın zor da olsa güven yok çünkü.
Çok cahil insan var ya. Sevgilin de onlardan birisi.
Gerçekten üzüldüm :( Allah yardimcin olsun canim. Hakkinda hayirlisi olur insallah
hiç bir seven erkek böyle yapmamalı ya. 5 yıldır seni hiç mi tanımamış, çok kötü bir şey
bu soruyu sorunca çok sevmiş mi oluyorsunuz, saçmalık !
Mal mısın kızım sevsem bile bana böyle şeyler yapacak bırak ayrılmayı * bile koyarım afedersin..
Bana bunları yaşatan birine sevgim azalır zaten
Deli gibi severim ama ona olan askim gözümü kör etmez
İnsanı insan yapan dürüstlüğü dürüstçe söyle kırmazsın 😉
Kendini ondan soğutmak için bişeyler ara, ve bence anlattığım gayet iyi bir sebep.
Çok yazık
üzüldüm
çok sevsen de ayrılmak kaçınılmaz olur bazen
unutursun zamanla
Her şey unutuluyor
her acı bir gün bitiyor
Bana pek inandırıcı gelmedi konu..
7 yıllık bir ilişkim var..
Hiç kimsenin bir lafına inanıpta Hayatımı etkileyecek kararlar almam.
ayrılsam bile arkadas kalırım küslüğe dayanamam ama mesafeye katlanırım.
Sorun sende değil bende... Bir süre için kendime odaklanmalıyım... Sen daha iyilerine layıksın...
Hassas olduğum konular var onlara basması yeterli anında silerim anın unuturum...
Bazen sevgi yetersiz kalıyor. . ama yüz yüze bir vedayi hak ediyor. . değeriniz kalsın birbirinizde. .
zaman herseyin ilacı.
Anca bedenen ayrılırsin. Ruhun kalır orda. Sonra yasa yasayabilirsen. Tabi yaşamak denirse..
Gazateye ilan vererek ayrilirim :D ole soruya böle cevap yakisirdi zaten
Çok sevmişsen neden ayrılacaksınki. Hataları çokmu büyük?
herşeyi boşveririm eğer sviyosam yoluma onla devam ederim beni üzmicegine yarı ylda bırakmıcana emınsem aılemide karşıma alırım sevgi herşeyden üstündür
ay çok kötü bir durum, bence ortak yol bulmaya çalışın
Hayatta aşk bir kez yaşanır. Ama bazı aşklar ölümle değil sebeple biter
olmuyoruz biz dedikten sonra onunla bütün iletişimimi keserim.
ÇOOK SEVİYORSAM EĞER, geri kaln herşeyin canı cehenneme ! (Aileyi ikna etmeye çalışım, ikna olmazlarsa kendileri bilir)
Bu olay karsısında sen hala üzüntü duyuyorsan cidden iyi insanmıssın. Bosver desem de bosveremezsin gerçi. Yine de ailenden degerli kimsenin olacagını sanmıyorum.
zor bir acı dayanması güç ama inssan bir müddet sonra alısıyor yarım hissediyosun kendini ama alısırsın allah tasıyamayacagımız miz yük vermez allah yardımcın olsun canım
Senden bunu bekleyenden bir yol olmaz
Bugün sevgilindir döver yarın evlenirsin öldürür. Doğru karar verdiğine emin ol benim görüşüm böyle biriyle sakın evlenme
Aşk sevgi bir zorlukta ayrılmak değildir bence elini sıkıca TUd Bırakma sonra pişman olucan hatayı yapma kıskandım seni sevildiğini sevdiğini eğer ki senin yerinde olsam bırakmam 😘😘
Ben şunu anlamıyorum: çok seviyorum ama beni çok üzdü, çok yanlış yaptı.. Üzdü ama onu seviyorum bu nasıl oluyo?
sevdiğin kişinin davranışlarını seçemiyosun. o ne yaparsa yapsın seviyosun
kendine saygısı olan biri asla bunu yapmaz.. beni üzüyorsa deger vermiyo demekki.. deger vermeyen birine deger verip kendimi degersizleştirmem.. bence ayrıl gtsn
Madem öyle arasana hakkını kimle yatmışım kim dedi yüzleştir desene , git yüzleş kim demişse
Bana elini kaldırabilen biriyle ömrümün sonuna kadar birlikte yaşayamazdım. Bir kere benim ruhum asi. İnsanlara kolay kolay güvenip yaklaşmam. Yerinde olsaydım direk ayrılırdım.
İşte böyle biri aşkından geberir üzülür de üzülür diğeri sadece sever ve üzer
İstihareye yetmek en doğrusu inşaallah hakkında hayırlı olanı bulur ve evlenirsin
Çok yanlış yapmış çok çabalayıp gönlünü alması lazım eğer yapmazsa bişey yol ver gitsin başkasıyla daha çok mutlu olursun belki hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
öyle bir ayrıldık ki
haşr suresi sondan 4. cü ayet gibi oldu.
bu ayrılık bir dağa düşseydi, dağ parça parça olurdu kahrından.
ikimizde istemeden ayrıldık :((((
çok sevdiğim birin den ayrılmam şartlar ne olursa olsun bu kadar
İmkansız birşey bu. Hadi kendini oyalarsında kalbini dinleyebilecekmisin
benim 4 yıllık sevğilim var ve ayrılmam çok zor gibi geliyor ilkim umudum neşem kısaca ailem herşeyim o yüzden kopamam ayrılamam gibi geliyor
Bana böyle bir yaklasimda davranista bulunana sevgim kalmaz direk ayrilirdim ilerde başıma bela aramiyorum
Böyle erkek zor eğer öyle birşey yaptiğina inandiysa sana güveni yok demek ki sen bilirsin ama birkere yapan bidahada yapar.
Herkesin içinde dövmüş ha seni. Kızım seni geçtim cidden ailene yazık onların ne konuma düştüğüne bak. Ayrıl o adamdan
Dışarda milyonlarca erkek var seni düşünmeyen biriyle olmak sana zarar verir düşünmiceksin başka şeyler bul dansa git yüzmeye yazıl bişelerle uğraş
Hatalar insanlara mahsus ama insan sevdiğine böyle bir hata yapmaz, yapamaz. Bugün sana bunu yapan yarın en ufak bir sorunda da aynı davranacaktır.
kişi önce kendine deger vermeli bence sen kendini ne kadar aciz gòrürsen karşındaki o derece saçmalar ve bunların doğru oldugunu düşünür.
sabah biri vardı 5 yıldır takılıyorlarmış. kız adamın alevi olduğunu öğrenince ayrılmışlar. İsteyince oluyo yani bahane çok :)
sorun degıl soz sızı ayırıcam bende. bana bı yardım edın ben nezman paylasım yapabılırım bu xper ler nezman yuklenıyor?
Bunu ben yaşasam yaşayamam. Yani yaşasam bile anlamsiz yaşarım. Dusunsene onca hayal onca guzelligin ardindan kocaman bir hayal kırıklığı.
Aynen
Evlenmemek için bahane bulmuş sevgi saygı bitmis Rapor istemis senden ilerde pisman olmaktan iyidir olmuyorsa zorlamayacaksın belki hayırlısı budur seni dövmüs birde
Ayrılırım isterse 10 yıl olsun farketmez sevgili olayları felan çok basit iş kız işleri. Sen'i dövmüş sende halen onla sevgilisin ailene git şikayet et. Çok çocukça şeyler
Seviyorsan ve seviliyorsan ve sadakat ile saygı varsa ne kadar üzsede çok acı çekersin bırakınca
Yavrucum sen sevmisin de o sevmemiş başka sinin lafiyla hareket eden adamdan koca olmaz iki Gün ağla beş gün ağla onu unut ise gir biseylerle uğraş ne bilim omur boyu ağlamaktan iyidir ve sana el kaldirmasi affedilir gibi degil
Sevgiyi bitirir, kendimi onu sevmediğime ikna ederek bunu yapardım.
Öyle biriyle gelecek düşünülmez
Yani ondan hayır gelmez
ben vedalari uzatmam, uzarsa acitir. kes bir anda
ben bana böyle birsey yapsa ondan ayrilinca aci cekecegimi düsünüyorum canim ya allah göstermesin ama yani yasanmadan bilinmez...
Son kısımlar dışında seninle aynı problemi yaşıyoruz. Senin adına çok üzüldüm.
Bir vedayı bile haketmiyor bence. Özsaygısı olan hiç bir insan böyle birisiyle devam etmez.
rahat ol bir şey söylemene gerek yok sana bunlari yaptıysa sana el kaldirdiysa ailenin önünde küçük düşürdüğse iliski zaten bitmiş demektir. Kendini, onunla ayrilmak için buluşmaya giderek yorma bile derim , net.