Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim o birinin lafına aldanıp böyle bir şey yapmış yani sana inanmamış gelip sana sormamış. yarın birgün bununla evlensen sana kimbilir neler neler yapacak. bir de çocuğun olmuş olsa o heriften çocuğa da yazık olacak. tekrar ona dön ya da dönme demiyorum ama ben olsam varlığımda beni haketmeyen birini yokluğumla cezalandırırdım. hem de aşkıma sevgime geleceğime rağmen... ki yapmadım değil zaten. hayatımda ilk defa birine aşık oldum. ilk başlarda bana yalan söyledi seni seviyorum bilmem ne diye. sözlerine kandım şiirlerine sevgisine kandım Ama çocukla çıkmadım bile. sevdim yıllarca.3 yıl unutamadım. hayatım mahvoldu. psikolojik sorunlar yaşadım derslerim battı en dibine. hayata yenik düştüm... baktım ki çocuk beni sevmiyormuş.3 yıl sonra yavaştan unutmaya başladım.6. Yılım hala aklıma geliyor ama ilk 2-3 yıldaki gibi bir sevgi hissetmiyorum artık...
sen sensin ve kimse senin ne namusunla ne gururunla ne de hayatınla oynayamaz. kemdini savuasını öğren bu en acı şeye ayrılmana değse bile... ya evlenseydin de o zaman bunu yapsaydı?
Allahın sevgili kuluymuşsun ki bak işler sarpa sarmadan birilerinin ne b*k olduğu ortaya çıktı. kimse için kendini yok etme ne olur...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgi emek ister, sevgi saygıyı besler. .. sana nasıl kıyabilmis? Yarın evlendiginde saçma dolduruslara gelip cinnet geçirme bahanesiyle sana ve çocuğuna zarar da verebilir. Bir gün namusuna yeniden dil uzatabilir "bu çocuk kimden?", diye. Gözü dönmüş resmen. Bu senin ve ailen için Onur kırıcı bir durum. Aşk her şey değildir.. ailen nasıl tekrar guvenecek ona? Seni nasıl emanet edebilecekler? Bırak seni kaybetsin, böyle bir hatayı sineye çekersen aileni de kendini de ezdirirsin. Ne kadar pişman olsa da bu yaptığını affetiremez , bence.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Digee vatandasin sana garezi ne ki boyle bir iftira atabiliyor.. ki bu cok ciddi bir olaydir.. karsi tarafa maddi manevi hak talep edrn bir dava bile acabilirsin.. ki nasil bir cesaret ki , asli anlasilsa o vatandasin butun kemiklerini kirarlar , kan dokulur vs.. bunu geciyorum...
Sen kendini bildikten sonra , boyle bir olayda kimseye bir sey ispat etmek zorunda degilsin.. gerci rezalet cikmis vs.. asagilayici da olsa o raporu alip yuzune vurup , kotu niyetli bir insanin tek lafiyla , beni o an asagiladin incittin ve harcadin , benim. sevgimi ve kirlenmemisligimi hakeden insan sen degilsin , bana olan guveni ve saygisi elalemin iki dudagi arasinda olan bir erkege , omrumu verip " erkegim." diyemem , genc kizligima ve namusuma herkesten once senin laf getirtmemen gerekirdi ama sen iftira atani degil , beni cezalandirmayi sectin ve beni kaybettin deyip sallaman gerekir bu durumda.. seviyorum. falan diyeceksen , boyle bir adami sevecegine , git kedi kopek sev daha iyi.. basina gelene uzuldum ama iftira atan kisinin yanina birakma bu kotulugu..10 Yorumla
+1 yılGelinlik, damatlik, çocuk isimlerine kadar herşey hazirken ayrılık oluyorsa;
affedersin ama ortada AŞK YOK !
Eskiye bakmak seni daha da çok yıpratır, hayat devam ediyor; mantıklı olmak, yeni insanlar tanımak, farklı uğraşılar bularak yaşamdan zevk almaya bakmak gerekiyor.. Ben artık oluruna bırakıyorum herşeyi, amannnnn...
https://i.hizliresim.com/Yjj3za.jpg71 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
222Cevap
Bu durum kendinize verdiğiniz değer ile ilgili.
O kadar şey yaşayıp, o andan sonra aramamanız bile gereken kişiye kendinizi ispat için "onurunuzu" kırmışsınız.
Bunu kendinize siz yapmışsınız.
Bir ayrılık söz konusu bile değil.
Veda bile, kendinizi daha da aşağı görmenize neden olabilir ancak.
Başkalarının sözleri ile gelip size sorup sormadan tepki gösteren bir insandan nasıl ayrılacağınızı mı soruyorsunuz yani?
Ciddi bir kişilik bozukluğu olan adamdan , hala çocuğunuz olma hayaliniz mi var?
Sizce bu sevgi mi?
Şu kadarını sorayım..
Nesini seviyorsunuz?
Tutarlı bir cevabınız vardır veya yoktur...
Peki onun sizi"sevdiğine " inanıyor musunuz?
Ayrıca; ailem bunları haketmedi derken bile ailenize asıl sizin verdiğiniz zararı nasıl göremiyorsunuz?
Kendinize birazcık saygınız varsa, onu sessizce zaten hayatınızdan çıkartırsınız, bu durum tamamen sizinle alakalı..
İnanın bana bir vedayı bile haketmiyor.
Umarım en gerçekçi ve en doğru karara varırsınız.
kendinize değer vermeniz ümidiyle..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha! Allahtan başka hiç kimseye aşırı sevgi ile bağlanacak kadar ahmak değilim. Ayrılmanın zoruğu da neymiş? Beş dakikada adını bile unuturum.
Eğer sözkonusu evlilikse başka. Aramızda pek samimiyet olmayan, geçmişimiz olmyana bir kız için, sırf güzel diye ailemi karşıma alamam. Fakat çok seviyorsam, onun da beni sevdiğinden emin olursam ailemi de yedi sülalemi de silerim aklımdan. Kültürel ve ekonomik denkliğe benim ailem çok önem verir. Bu konuda aileye değil fıkha önem verilmesi gerekir aslında.
Diyelim ben yahudi bir kızla evlenmek istediğimde kültürel ve inançsal denklik yok, ama fıkıh buna izin veriyor. Öyleyse Allahın müsade ettiğine kulların itiraz etme hakkı yoktur.
Şimdi, sadece bir konu üzerinden gidiyorum; Ailesel anlaşmazlıklar. Diğer konulara girip uzatmak istemiyorum. Eğer sen aileni karşına alırsan bir kız olarak, ileride bir sorun yaşadığında sahip çıkmayacaklardır. Mesela benim kız kardeşim istemediğim biriyle evlendi, düğününe gitmedim, 5 yaşına gelmiş çocuğunu hiç görmedim. Facebookta engelledim, numarasını telefondan sildim. Fakat tüm bu olumsuzluklara rağmen mutlu bir aile hayatı yaşıyorlar. Yani ailenin karşı çıkması sadece bunlar gibi yalnız kalmalara maruz bırakır seni. Mutlu olabileceksen yolundan şaşma derim, başkalarının baskılarına diren.
Fakat unutmaman gereken çok önemli bir şey var, ileride mutlaka aklına gelecektir; Herhangi bir mutluluğu (düğün, bayram, doğum, sünnet) paylaşacağın bir ailenin olmaması çok acı vericidir.65 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüfür etmeyinz lütfen. Herkes görüşünüzü yazmakta özgürdür. Beğenmezse engeller.
Cevap sahibi+1 yıl*görüşünü
Cevap sahibi+1 yıl@pnraltan
Ben ona evlenemezsin demedim, evlenirsen beni unut dedim. Akraba hakları bu kadar basit. Benim düşmanlarımla evlenirken saygı duyamazdım, olayın aslını bilmiyorsun.
Onca yıllık ilişkide o güveni oturtturamayıp üçüncü kişinin lafına aldanarak şiddet gösterme eğiliminde bulunuyorsa hemen ilişkini kesmelisin. Birincisi ondan önce birliktelik yaşamışsan bu o kişiyi ilgilendirmez. İkincisi şiddet gösterecek kadar aciz bir insansa sevgi ve şefkat denen duyguları bilmez, evlensende mutlu edemez, ve sendede biraz gurur varsa bunu hatırladıkça canın yanar. Üçüncüsü seni ailenin yanında karalamak küçük düşürmek istemiş aklınca, bekaretlik testi gibi gurur kıracak şeylere maruz kalmışsın. Dördüncüsü ise ailende bu adamı istememekte çok haklı, şiddet gösteren güvenmeyen ve küçük düşüren bir adam için aileyi karşına almaman gerek ve boşa ikna çabasına gitme. Başını dik tut, burada yanlış davranan o, kendin ve aileni düşünerek, onca yılın sonunda güven oluşamamış demekki de ve arkanı dön git. Acı çekeceksende çek. Ona ait şeyleri ortadan kaldırır, beyin bir süre sonra daha az hatırlar, Kitap okumak tarzı hobiler edin. Müzikten uzak dur. Ve ailene sarıl. Zamanla her acı diner kendimden biliyorum. Alışıyorsun. Ve sürekli şunu düşün yol yakınken vazgeçmek mi? yoksa seni üzecek bir adamla evlenip çocuklarının olması ve nihayetinde boşanmak mı? boşanmasanızda çocuklar huzursuz ortamda büyüyecek ve aileni de kaybedeceksin. İster istemez sana karşı da ailenin tutumu değişecek.
00 YorumlaYazdiklarinin aynisini yaşiyorum ben şu an. 3 ay oldu ayrilali ve son 3 haftadir hiç konuşmuyoruz birbirimizle alakamiz kalmadi. Allah düşmanimin başina vermesin çok zor bir durum ama yapacak birşey yok. Hayatta aciyida tatliyida yaşayacaz içim sizlasa bile hayatima devam ediyorum hiçbirşey olmamiş gibi. Ne zaman bir hüzünlü şarki çalsa bir film izlesem ya da yalniz kalsam içim acir ağlarim üzülürüm kizarim sonra yine yaptiğim işe devam ederim. Affedilecek bir yani kalmadi ve düşününce kötülükleri iyiliklerinden bin kat daha fazla o yüzden kabullendim bu durumu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Eğer seni üzmüş ve hatalar yapıyorsa ve üstün artık ailen de istemiyor ve onaylamıyorsa, bu : Evlenirsen, seni mutsuz ve bol üzüntülü bir hayat bekliyor demektir. Hatalarının ne olduğunu bilmiyorum, ancak evlilik arifesinde bu hale sokacak davranışlar sergileyen biri, nikahı kıydıktan sonra 100 misli daha beter olur. Acı filan çekmeyeceksin, alışkanlığın olmuştur, eksikliğini bir süre his edersin ancak. sen ayrıldıktan sonra kim kimin elini tutup etmiş seni ilgilendirmez, hoş evlendikten sonra başkalarının elini tutsa daha mı iyi olur?
Ailen her zaman senin iyiliğini ve mutluluğunu düşünür, sen şu dönemde kesinlikle sağlıklı düşünemezsin. Ailene , Büyüklerine mutlaka kulak ver.10 Yorumla
+1 yılBiz gencler uzeride o kadar buyuk bir baski varki gercektende ayni durumu bende yasadim benim sevdigim kisiyi ailem istemediunden dolayi gizli bir iliski kurduk once ayrildik cumlesi kullandik ailelerimiz sonra gizli sakli ama olmDi cunku eskisi gibi yapamadik onun icinde bitmek zorunda kaldi he unutmKmi cok zor ama hani bir cumle vardir Baska denizlere yelken actik artik yapackbisey yok ama sevmisin unutursun ama zor birde sunu soylemek istiyorum aslinda evlilik hem erkek bayanin hemde ( Ailelerin ) evlenmesi demek bence akisina birak gitsin ;)
11 Yorumla
+1 yılYa bacım sen niye kendini bu kadar rezil iğrenç durumlara düşürüyorsun ne raporu kime kanıtlayacaksın sen kendini baban bu rezilliğe nasıl bir şey demiyor? O adam seni değil bacağının arasındaki et parçasını sevmiş git kasaptan 2 kilo et al da hediye et sevinsin. Seni döven biri için nasıl hala üzülürsün ne işin var o hayvanla sen insansın ya bireysin sen bir kadınsın Allah'ın doğurganlık gibi bir mucizeyi bahşettiği Varlıksın sen nasıl dayak yemeyi kabullenirsin sen bunu kendine nasıl yakıştırırsın sıçayım ataerkil kafanıza iyi geceler
10 YorumlaBöylesine bir bağlılığın anlamı nedir çözmek için deli olmak lazım.. Bir kere bir kıza el kaldıran erkek benim gözümde erkek bile değil, ikinci iftira atan ise en aşağılık bir kişiliktir.. Ailesini arkasına alıp evlenenler , o çok sevdiği erkekten darbe yediğinde sığınacak aile bulamıyor sonra.. Çöp tenekesine nasıl ki çöpü atıyorsun veya tuvalete gittikten sonra nasıl sifonu çekiyorsan , aynısını yapacaksın.. Kimse vazgeçilmez ve terk edilmez değildir.. Gururun her şeyin üstündedir.. Saygısı ve güveni olmayan sevgi asla olmaz..
00 Yorumla
+1 yılGüvensizlik büyük sıkıntı. Güven olmadığı noktada bir ilişki de yoktur. Sen hakarete uğramışsın. Geçmişini sorgulaması zaten çok büyük ayıp olur ancak senin geçmişini değil onunlayken başka biriyle olduğunu öne sürüyor. Sana senin hakkında başka birinden duyduğu ithamı öne sürerek şiddet uyguladıysa bunun ötesini düşünemiyorum. Hayatın kararır. Hiçbir şey yapmayacaksın, konuşmayacaksın telefonunu açmayacaksın. Kapında yatıp kalkacak. Yaptığı hatayı görecek ve sen susacaksın sonra kabullenmeye başlayacak yavaş yavaş. Hiç görüşme ne olursa olsun konuşma dinleme. Bu kadar. Sana yapılan hareket büyük bir hakaret.
00 Yorumla
+1 yılHepimiz çok önemsediğimiz gururumuzu nerelere koysak bilemiyoruz. Ah şu yaşam biçimimiz, O ne der bu ne der düşüncelerimiz.. Sevgi yürek işidir.. Yüreğin yoksa , hiç başlamayacaksın bu işe. İnsan şaşar beşer hata da yapar. ama hata bir kere yapılır , birin affı vardır.. ikincisi ise salaklıktır, hem bu hatayı yapan hemde affeden için. Eğer burada bize doğruyu anlatıyorsan, Biz sana inanabiliyorsak o da inanabilirdi.1-Ya kendini savunuş biçimin yanlıştı ya da 2-onun elinde bir çocuğun sözünden daha fazla kanıtı vardı.3-Daha önceden yaptığın hatalar varsa eğer bu ilişkide , bunlar damla damla birikip o çocuğun sözü ile taşmış olabilir.4-Bir hatan yoksa eğer ve sadece ahmak bir çocugun ağzından çıkan lafla sana bunu yaşattıysa , o bir bahane aramış , yaşadığınız herşey yalanmış.. Beni dövdü demişsin, ciddi bir şekilde yaralamaya mı kalktı, yoksa tokat mı attı. Çünkü unutma Tokat kahpelere atılır. Eğer bir insanın gözünden düşersen tokat atar. Yumruklamaz...
00 YorumlaGüncellemedeki yazdıkların gerçekten çok çirkin şeyler. Sana inanmayıp başkasına inanan ve sana şiddet uygulayan biriyle hala gelecek düşünüyorsun. Bu kafayla evlenen insanların sonunu görüyoruz her gün haberlerde ve gazetelerde. Sevmek bu olamaz. Böyle birini hala seviyor olmanda tuhaf. Kendine biraz olsun değerin varsa bu evliliği yapmazsın. Ailende son derece haklı. Bu evliliği istemediklerini ve onun sana bu utancı yaşattığı için seninde artık istemediğini söyleyeceksin. Ne acılar ne ayrılıklar unutuluyor. Buda unutulur sen güçlü ve kararlı olduktan sonra.
00 Yorumla
+1 yılBöyle tiksinç bir insanla bir ömür geçmez onun yaptıklarına iftiralarına ailene söylediklediği o iyrenc şeyleri hatirlayacaksin yüzüne her baktığında işte gerçek yüzünü belli etmiş sana el kaldırması bile ailene seni rencide etmesi onun ne kadar kisiliksizin bir insan olduğunu gösterir. Seni sokağın ortasında dövüş küçük düşürmüş daha ne düşünüyorsun bunun tekrar etmeyeceğini nereden biliyorsun? Bir kere ilişkide saygı güven yok ne evliliği. Illaki karşına seni gerçekten seven ve güvenen birileri çıkar senin yerinde olsam 1 saniye durmazdım her başkasının lafiyla böyle davranacaksa afedersin p**evenk in önde gideni. Sana sadece kendinin sahip olduğu bir mal gibi davranması da bunu gösterir sen gerçekten başkasıyla olsan bile onun sana el kaldirmaya hakkı yok
00 YorumlaHer şey unutulur gider. Ayrılsan çocuğu unutursun ayrılmasan evlensen bu olanları unutursun. Unutursun derken zihninden silinmez tabi ama aklına gelmez. Belki ilerde gülersin bile. Ama ben senin yerinde olsam bir erkek olarak kendimi senin yerine koyuyorum. Ayrılmazdım ailemi de ikna ederdim. "O beni çok seviyor çok sinirlenmiş kendini kaybetmiş o yüzden böyle yaptı ben de seviyorum onu hayatımı mahvetmeyin affedin unuturuz biter gider" gibi konuş hallet.
Bu arada sevgilinin yaptığı da çok kötü bir şey. Ne bileyim seviyorsa bakire olmasan da sevmeli zaten. Artık olan olmuş bana kalırsa affet ayrıl diyenlere bakma bekara karı boşamak kolay derler.00 Yorumla
+1 yılSana bir sey soyleyeyim mi? Kendini dusun bu konuda. Baskalarinin sozune inanan bir kisinin asla kendine has özgüveni yoktur. Karakteri olan ve sana gercekten deger bir insan alır sevdigini karsisina konusur adamakilli. Sen hayir yalan dediginde tek lafina guvenip sana inanmali. Cunku ask bunu gerektirir. Guveni, dayanısmayı, sevgiyi. Bu yuzden sen hicbir ispatlamak zorunda degilsin. Kendini ve gelecegini dusunup ayril ve unut arkadasim. Zaman gectikce iyilesir kalbin. Anilar silinmez ama kalbinde kül kalir yavas yavas. Sonrada ucar gider.. Eger ayrilmazsan geleceginde mutlu olamazsin. Ve en ufak bir seyde bu cocuk yine baskasinin lafina bakip seni siler. Sevgi degildir bu. Kendine olan guvensizliktir. Ve bir iliskide en temel sey güvendir. Inan bana ileride "iyi ki" diyeceksin. Iyi ki bitmis. Hem ailenide arkana almamis olursun boylelikle :) O cocuk sadece kendini dusunuyor. Sen karakterine has bir sekilde aileni ve gelecegini dusunmelisin..
00 YorumlaKimse için degmez hayata bir kere geliyorsun. Allah herkesı eşit yaratmış kimsenin üstünlüğü yokken o nasıl senı bu kadar ezebilir el kaldırabilir. Bu hakkı fırsatı nasıl veriyorsunuz anlamıyorum. O kim ki.. ileriyi düşün. Bnce o cocugun psikolojik sorunları var cidden seven biri sana sorardı önce. Evlenmeden el kaldıran evlenınce dayagının allahını atar her sinirlendiğinde. Gün gelir cocuklarının önünde dayak yersin. Kendini buna mı layık göryosun otur bir düşün bnce. Ask ıkı günlük bişey ömür boyu kalan saygı sevgı. Askın elbet biter ve gün gelr dayanamaz hal alır. o zaman boşanmak istedıgınde gözü dönüp allah korusun senı bile katleder böle öfke kontrolü olmayan sana güvenmeyen insanlar. Kendi sonunu kendı ellerinle yazma.
00 YorumlaDünyadaki hiç bir insan için bu tür acılara katlanılmaz insan oğlu nankördür, çiğ süt emmiştir. Ailenizi dinleyin, ailenizi hiç kimseyi değişmeyin. Unutmak zaman alır belki ama en hayırlısı o gibi görünüyor. Böyle şiddete meyilli başkalarının lafıyla gezen bir erkekten asla hayır gelmez.
Ne kendinize nede ailenize hak etmediği şeyleri kimsenin yaşatmasına izin vermeyin.
Şansınız varmış ki evlilik öncesi gerçek yüzünü görmüşsünüz. Onu unutmak değilde size bu yaşattığını nasıl unutacaksınız bence onu bir düşünün..00 Yorumla
+1 yılele yüze bulaşmış bir birliktelik var ortada. en doğru kararı geleceği hayalinde canlandırarak verebilirsin sadece.
acı konusuna gelince; onunla ilgili her şeyi yok edip, kendine büyük bir söz vermelisin. onun defterini kapatıp, bir daha onunla ilgili hiçbir detayı merak etmemek için. Ve acı sonuna kadar yaşanmalı diyenlerdenim ben. o acı zehirini akıtmazsan kurtulamazsın. kendine zaman ver ve acını sonuna kadar. bir arada olabilirdik değil bir arada olsaydık mutsuz olurduk kısmına yoğunlaş.
yaşanılanlar öyle ki; kelime kelime yakar insanın canını. sen bunları düşünürken yanıyorsa canın karşındaki sana ve hayatına saygı duymayan insanın canını yakmasında da bir sakınca yoktur sanıyorum. ilerleyen zamanlarda daha büyük acılardan kaçman lazım.
zor bir süreç. allah yanında olsun.00 YorumlaBende şu an buna benzer bir olayin icerisindeyim. Evlilik hazırlıklarI yaparken aileler yüzünden aramiz bozuldu.
ama inan o veya bu değil kesinlikle kalbini dinle. Ileride keske şunu da yapsaydim demeyecegin adimlar at. Belki mutlu olacaksin belkide mutsuz. Birilerinin soylemleriyle kararlar al. En azindan ileride mutsuz olsan bile benim kararimdi diyip gecebilirsin.. ya da cok mutlu olacaksin ama şu an bu firsati tepiyorsun.
Tek düşünmen gereken gecmise bak ve onla geçirdiğin her ani hatirla. Mutsuz olsam bile onu yasamaya deger mi diye sor kendine. Eger o herseye deger diyorsan kimseleri dinleme tut elinden sevdiginin.
Kac insan aski yakaliyor su hayatta.. ? Bulmusken degerini bil..00 Yorumla
+1 yılKimse için aileni ve kendini üzmene değmez. Benimde senin gibi beş yıldır bir ilişkim vardı hala da birbirimize aşığız ama denk değiliz, anlaşamıyoruz. Medenice ayrıldık. Kimse için kendi psikolojini kötü hale getirmene değmez. Bak benim bir dediğimi neredeyse iki etmezken üstelik sırf kıskançlığına ve bir kaç isteğine tahammül edemediğimden bitti. Sevmek, aşık olmak yuva kurmak için yeterli değil şunu milletçe öğrenelim artık. Yuva kurmak için saygı gerekli düşünce olarak denklik gerekli. Onun sana ve ailene yaptığı hem saygısızlık hem edepsizlik. Yerinde olsam değil bir saniye yüzüne bakmak aklımın ucundan geçirmem bile düşüncelerim kirlenmesin diye öyle söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılgeçmişi düşünmek seni daha çok üzer ve hata yaptırır onun en son ne hatalar yapıp seni nasıl üzdüğünü düşün eğer sadece mutlu günlerinizi düşünürsen yanlış karar verirsin mutlu olamazsın ayrılınca ilk başlarda canın çok acıyacak elbette ama şunu bilki zaman herşeye çare her ne kadar sana sonsuz bir aşk gibi gelsede yıllar sonra karşılaştığında o sana bir yabancı gibi gelecek sen başkasını seviyor olacaksın ve inan en doğru karar senin şimdi ailenin dediğini yapman yani onunla evlenmemen kendini aşk uğruna heba etme seni evlenmeden üzüp hatalar yapan adam evlendiğinde ne kadar üzer kimbilir yol yakınken ayrılmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Ailenin karşı olması sorun değil Hayaller tekrar kurulur Duygular tekrar kurulur
Hatalar affedilebilir Ölüm olmadıkça herşeye çözüm bulunabilir
Ama şu yazılanlara bakıyorum daha çok fedakar olan sensin Gerektiğinde ailenden de vazgeçebilcek yapıdasın Ama seni asıl tutan bu şahsın hataları Aile çözülür hataları affedilebilir Ama senin duygularını görmeyip Koluna başkasını takıyorsa işte bu affedilmez Neden biliyormusun Çünkü şu yazdıklarında yaşantı üzüntü var Herşeyi yapabilcek bir aşk var Ama bu adam bunu görmüyor Başkasını koluna takıyorsa bu duygulara saygı duymuyorsa Ben yerinde olsam Bu kadar seviyorsam silmemde o kadar büyük olurdu Benim emeğimin aşkımın karşılığı bu ise Silerim acımıda çekerim nefeste alamam Belki Ama unuturum unutmasam bile yaşamaya onsuz devam etmeyi öğrenirim Ve her seferinde Duygularıma ihanet ettiğini kendime hatırlatır Sonrası için ikinci şans vermem Çünkü duygular soğumaz İhanet affedilmez Yarı bırakılmış telafı edilmez Benim yapıcaklarım bunlardır00 Yorumla
+1 yılya senin gibi evlilik noktasına kadar gelmesekte çokk sevdiğim halde affedilemeyecek hatalar yaptığı için gururuma yediremeyip dün sevdiğimi bir mesajla terk etti.. Ama verdiği cevabı görmemek için de her yerden engelledim onu numarasını dahi engelledim tüm iletişimimi kestim ki ipler tamamen kopsun:( he içim acımıyor mu? yanıyor hem de çok yanıyor acıyor daha ilk günden özledim ama olmayacağını beni mutsuz edeceğini bildiğim bir şeyi devam ettirmek istemedim şahsen ben :( sonuçta biz en sevdiklerimizin ölümüne bile alışıyoruz ayrılığa neden alışamayalım hele ki ortada yanlış bir ilişki varsa
00 Yorumla
+1 yılKadına el kaldırmak olmaz. Her gücümün yettiğine kızdığımda vurursam nerede kaldı benim erkekliğim. Bugün bunu yapan yarın evlendikten sonrada bir kıskançlıkla yine yapar. Çünkü hepimiz bir şeylerden dolayı zaman zaman kıskanıyoruz. Sen ne kadar kanıtlasan da bu tiplerin içinde hep bir acaba kalacak. İlk kıskanacağı olayda da tekrar acabaları kafasını dolduracak. Olaya tersinden bak birde. Sen onun seni aldattığını düşünsen ne yapardı. Bir daha olmaz hataydı o kadar da büyütmelere getirirdi lafı. Zaten namus bir tek kadınlarda var. Çok kızıyorum bu cahillere. Birde üniversite bitiriyorlar. Ama hiç. Şair güzel söylemiş:
nerede okutursan okut sen değiştiremezsin eşeği00 Yorumla
+1 yılgerçekten seviyorsa insan yalan ve aldatmak dışında her ne olursa olsun göz yumar. benim de sevgilim terk etti. en ufak şeyleri bile çok büyütüyordu. elini bir yere çarpsa beni suçlardı o derece. yinede tamam haklısın derdim. terk ettiği günden beri allah belasını versin diye beddua ediyorum.
eğer seviyorsan sakın ayrılma. unutamazsın inan bana. sonra geri dönmesi için peşine düşersin. her dakika sol tarafın acır. dayanılacak bişey değil... ailene kendisini sevdirebilir. sana verdiği değeri yaptıklarınızı onun sayesinde hayatında değişen olumlu şeyleri anlatırsın çok kolay..
iyi düşün kararın kesinse yaptığı hatalardan dolayı artık eskisi gibi sevemeyeceğini yollarınızı ayırmak zorunda olduğunuzu söyle. allah yardımcın olsun canım.00 YorumlaÇok basit birden bitiriyosun ki hata yaptığını da söylüyosun bir süre sonra onu bir başkasıyla görüyosun önce yüreğin acıyor ama ona bişey diyemiyosun biraz daha zaman geçtikten sonra konuşma fırsatınız olur ve karşındakinin ne kadar değiştiğini görüyosun artık sevdiğin kişiden eser kalmadığını görüyosun o an biraz üzülüyosun ama sonrasında içine bir rahatlık geliyor bir de Bakmışsın ki ondan eser kalmamış içinde test edildi onaylandı ama çok uzun sürüyor gene de tamamen silemiyosun ama o artık eskisi gibi olmadığı için geri dönmekte istemiyosun tavsiye ederim kesin çözüm
02 YorumlaAlisiyorsun. Ne kadar acitsada. bir sarki da bir filmde bir gelin damat gördügunde aklinada gelse. bir zaman sonra bosveriyosun. Arada bir icini acitsada kısa suruyor. O varken nasil alistiysan ona yokkende yokluğuna alisiyorsun. Belki yine guvenemezsin sevemezsin öyle. Uzun sure kimseyi almazsin hayatina. Ama elbet geçer ( umarim)
Mesaj atmak istersin elin gitmez. Ona sarılmak istersin vazgecersin. Sesini duymak istersin elin telefona gider birakirsin. Ama seni uzen biri hayatında kaldikca seni kötü etkilicek uzcek. Ne kadar zorda olsa vazgeç. Inan bana arada aklina gelmesyle seni hep uzmesi arasinda cok fark var.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ilşkiden artık bir yol olmaz. Çok sarsılmış , güven ve saygı kaybolmuş. Zaten başkasının lafına inanan bir adam gelecekte en küçük hatanda bunları yüzüne vuracak veya yine başkalarına inanacaktır. ona yazacağın mesaj '' seninle artık bazı şeyleri konuşmamız gerektiğine inanıyorum. iyi kötü bir çok şey yaşadık , seni hep sevdim belki ilerde de sevmeye devam edeceğim. ama ilişkimiz öyle bir noktaya geldi ki seninle olan geleceğimi iyi göremiyorum o beni bırakmaz o her koşulda yanımda olur diyemiyorum keşke aksini düşünebilseydim bunu inan senden daha çok isterdim ama durum böyle. Sanırım zor olsa da bitirmemiz gerekiyor.''
10 Yorumla
+1 yılAileni düzgünce karşına al ve konuş ne kadar sevdiğini kaderini kendinin belirleyeceğini eğer izin vermezlerse hayatın boyunca ne kadar acı çekip onlara kırgın olacağını söyle. Eğer güvenmiyorsan bitir tümden ama affetmek seni yüceltir sevdiğin kişide seni çok seviyorsa düzelir herkesle ciddi şekilde konuşup halledersen ne ayrılmak zorunda kalırsın ne de seçenek vermezler sana
10 YorumlaBöyle bir kriter'de eş bulursam eğer, düğüne kimsenin gelmesi gerekmez. nikah dairesi diye birşey var? illa 500 kişinin gelmesi gerekmiyor. bize sadece şahit yeter. onun dışında efenim. ben insanların hatalarına ters tepki veren birisi değilim. hatasız insan olmaz sonuçta. her insan pak, pürüsüz, ve temiz değildir. mutlaka yaptığı bir hata vardır. herşeyden evvel anlayış çok önemlidir. konuşmak ve sonuca varmak'da önemlidir. bu benim için ayrılma sebebi değildir. o yüzden kendime göre yorum yapıyorum. başkalarını bilemem.
00 Yorumla
+1 yılSen kendini dinle.
Elalem ne der dersen, bu dünyada mutlu olamazsın.
Eğer gerçekten bir daha yanlış yapmayacağını düşünüyorsan, aileme söz geçirip kabul ettir.
Ailenin neden o çocuğu istemesinin nedenini söylememişsin, bu konuda önemli. Eğer ciddi bir yanlışını gördüyse ailen, senin gözün toz pembe görüyorsa hata yapabilirsin.
Ailenle otur konuş, yanlışı doğrusu, enine boyuna. Onlar senin kötülüğünü kesinlikle istemez.
Son karar senin, hayırlısı ne ise o olsun..50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa simdi ya da hic... Ama sunu unutma evlendiginde bile onunla mutlu olabilcekmisin? Sana yaptiklarini ve dediklerini unutabilcekmisin? Hadi diyelimki bu olaylar hic olmasaydi evlenseydiniz sonra boyle birsey olsaydi gelip seni dovseydi baska adamla yatmissin diye? ozaman daha zor olurdu... oyuzden simdi cok iyi düsün kalbini degil beynini dinle ancak oyle dogru yola cikarsin... Ben yerinde olsam her ne kadar zor olucagini bilsemde bana bu yapilani kabullenemezdim sevdigim dedigim insanin bana boyle birsey yapmasini kaldiramazdim icimde ne varsa sevgimden ne hallere duscegimi bilsemde yinede ayrilirdim... Ve senin yerinde olsam o kizlik raporumu herneyse onu yuzune firlatip al mutlu ol ama artik zaten senin olmiycam diyerek hemde...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılman gerekiyorsa bunu başarman lazım. Hatalardan bile önce aile önemli ilerini de düşün. Hakkında hayırlısını iste ve bir karar al. Tlf hattını değiştirebilirsin ve il dışında akrabanızın yanına gidip biraz kafa dinle iyi geliyor bu inan. Slow müzik dinleme kafanı dağıt arkadaşlarınla bir arada ol. 6 ay Can'ın yanar alışana kadar ama sonrası daha kolay. Unut demiyorum ama kendin için bunu yap. Ona ailen ve onun arasında kaldığını ve bitirmek istediğini söyle sonra da ona ulaşma ortak tanıdıklarlaa mesafeli ol
00 Yorumla
+1 yılÇok ugraştım benim olması için oldu da deli gibi seviyordum onunla aramızın bir açılması midem mi bulandırır başımı agrıtırdı. Ama çok üzdü beni çokta sevmiştım heba olmuştum hatta birgün sinirden ellerim ayaklarım kasıldı ellerim büküldü acayip birşeydi başım dönüyo midem bulanıyodu felat bir günde evde de yalnizdim sonra annem işten geldi acile kaldırdılar beni kaldırdılar serum yedim testler falan da ben yine onu çok seviyorum annemler onu bırakmamı istediler sagligim icin sevmediler bu olaydan sonra onu. Eh sürdü 3-4 ay daha bu olaydan sonra ama en sonunda bitiren de yine ben oldum. Mutlu olamıyorum mutsuz da hep araftayım hep bir eksiklik. Bu yüzden ben bitirdim şu an 9 ay oluyor ayrılalı hala aklıma gelir özlerim o günleri bitmeseydi desem bile olmıcagını bile bile sürdürmüş ogrendim ki nişanlanmış. Offf offf işte eger adam gibi sevmişsen ayrıldıgın insanı sevmiyor degilsindir. Sadece kalp kırıktır. Birşey olmamıştır eksiktir. Ona karşı biranda bütün sevgini bitiremezsin.
00 Yorumla1-PEKİ ONA MESAJ ATMADAN NASIL DURURSUNUZ
Canım kendini tutabilirsin zaten unutamazsın unutma demiyorum ama hayatına başkalarını sokarak hem onu kendinden soğutup hem oyalanacak hem başka birilerine aşık olmayı denersen kısa zamanla aklına pek gelmez.
2-ONA NASIL SENİ İSTEMİYORUM DERSİNİZ?
Buluşursunuz ilk seni istemiyorum demene gerek yok konuyu anlat ve en son noktayı sert koy karşına çıkacak yüz bulamaz.
3- ÇEKİLECEK ACIYI NASIL AZALTIRSINIZ?
Arkadaşınla eğlenceli şeyler yap ağlamanı eğlenceli şarkılar durdurabilir. Zaten bir dostun varsa herşeyi kolay çözersin.
4 - BİR GÜN ONUN ELLERİNDE BAŞKASINI GÖRDÜĞÜNÜZ DE BUNA DAYANABİLİR MİSİNİZ
Evet , dayanamam tabiki. Ağlamaya değmez , o seni unutmuş. Seninde artık onun önünde omzunda ağlayacağın kokusunu içine çekeceğin biri olmalı.00 Yorumla
+1 yılBelki söylediklerim karakterine kesinlikle uymayacak bbiliyorum fakat gidecek olan sensin. Dediğin gibi seni kötü hatırlamali ki yoluna bakabilsin. Onu dusunuyor san gerçekten biraz ona yalandanda olsa ihanet ettigini ve vicdaninin el vermedigi icin soyledigii belirt. Ilk 4. 5 ay cani yanar sonra yoluna bakar sogur senden. Sevdiğin için bunu göze alabilir misin?
... Ben yıllar sonra öğrendim bana ihanet ettiğinin yalan olduğunu... mezhep yüzünden bitmesii gerekiyordu birakmiyordum atlaticaz diye sonra artık dayanamadigini vicdanım el vermiyor seni aldattım dedi ve ben o daki dan sonra daha peşinden gitmedim soğudum. Ve 2 yil sonra bana mesaj attı, email adresi verdi sifresiyle gir gelen kutusuna bak dedi beni unuttugunu biliyorum o yuzden artık okumani istiyorum dedI ve açtım okudum bana ihanet ettigini söylemeden 1 gün önce o maile mesaj atmis neden gittigini bana ihanet etmediğini benim onu bırakmam için bunu yaptığını... neyse böyle uzar gider... Fikrim bu umarım yardımci olur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle her ne olursa olsun insan sevdiğine vuramaz. Ki ben 2 yıldır çıktığım ve evlilik düşündüğüm sevgilime sesimi bile yükseltmedim. İkincisi de insan sevdiğine güvenir ve böyle yargısız infaz yapmaz. Son olarak da birşey eklemek isterim iyiki onunla ayrılmak istiyorsun. Çünkü evlenince de döver seni ve mutsuz bir evliliğiniz olur. Biliyorum ayrılmak zor sonuçta 5 yıl çıkmışsınız ama yine de ayrılman gerekir ve kendini fazla üzmemeye çalış. Eminim karşına çok daha iyi insanlar çıkacaktır. Bu arada yaşadıklarına çok üzüldüm ve Allâh sabır versin.
10 Yorumla
+1 yılMalesef evlilik tek taraflı yürümüyor gizli kardeş birinin lafına bakıp seni fövmüş milettin içinde ve sen gidip kızlık raporu almışsın tamam ya evlenseydiniz aynı iftira atılsaydı o zaman nasıl kanıtlıcaktın?
Herseyde bir hayır var çok seviyorsun ama o sevmiyor tek taraflı sevgi iki kişinin birliktrliğine az kalır sen iyisi mi kendine yeni bir yol çiz sevgini sana değer verecek birine kaldır.61 YorumlaAyrılma vakti gelmişse..
Ayrılır..
Et tırnaktan…koyun kuzudan…yavru anadan.. ayrılır…
Ayrılmaz deme…
Ayrıldıysa Şems Mevlana’dan, ayrıldıysa ay bile Dünya’dan
Vakti gelince mecnun bile leyla’dan usul usul ayrılır…70 YorumlaKızlar için bilemem ama çocuk için büyük yıkım olacaktır 7 8 ay kadar kendinr gelemez daha sonra uzunca bir süre aşka inanmaz bütün kızlarla takılmaya başlar düşürebildigini dğşürür kullanır bırakır her kızı senin ona yaptıgını yapcakmış gibi davranır
02 Yorumla
Soran+1 yılçok hatası oldu dövdü beni ve ben affettim onu kullanan ben olmuyorum
+1 yılKızım sen çok saf ve dürüstsün anladığım kadarıyla. bir ilişki isterse ölene kadar sürsün bir ilişkide güven olmassa o ilişkide mutluluk huzur zaten olmaz. o en başta sana vurarak yapmış hatayı. ben bir erkeğe bile vurmaya dayanamazken o bir kıza el kaldırmış. kesinlikle o çocukla ilişki flan düşünme. eline çocuğu daha iyi tanıman için bir fırsat geçmiş iyi değerlendir bunu.
10 Yorumlaasıl anlamadığım sana güvenmeyen birisiyle nasıl evlenebilecek olduğun seni herkesin içinde dövmüş hangi çok afedersiniz orrrrrr... yapar bunu Nalet olsun böyle insana inşallah cezasını çeker ve bunun ailesi var ha bide vay anasını aklım almıyor sana güvenmiyor herkesin içinde döverek bayiltiyor hemde seni dinlemeden ee pardonda evlenince daha iyi olacak sanıyorsan yanılıyorsun Allah seni evlilikten korumuş ve veda için de yolun açık olsun dersin
10 Yorumla
+1 yılYaziklar olsun ona...
Degmezmis demekki kendini yipratma yapmadigin birsey için seni bukadar üzdüyse birak artik. Seni gercekten sevse seni dinler ve inanirdi.. Evet zor hemde cok...
Ama zaman tek ilacin.
Önüne bak elbet seni hakeden biri vardir; )10 YorumlaAilen kadar senin de gururunu incitmişse mesaj atmam zaten. ona yaptığı hatayı söyleyip bunu kaldıramayacığımı, artık onu istemediğimi söylerim. çekilecek acıya gelince, işte bunu yaşaman gerek! un ufak etmeden unutamazsın. ve son soru, birgün onu başkasının kollarında gördüğümde ise asil bir şekilde tekrar bakmaz içten içe kendimi parçalasamda doğru olanın bu olduğunu düşünürüm.
ne demiş şair. gitme kadınım. cebimdeki para yetmez. hesabı kitleller :D10 YorumlaAblacim secim senin eger bu olanlar bardagi tasirmissa birakmalisin cunku dahada uzulursun ama kararinin arkasinda durabilecekmisin?
ya da herseyi bir kenara birakip birbirinize olan sevginizin, bagliliginiz bu olayların ustesinden gelecegine inaniyomusun. yaptigi yanlis evet ama cok sevmiş ki cani yanmış ve ne yaptiginin farkinda degil bence...00 Yorumlagüncellemeni okudum, her gün Allaha şükret ondan ayrıldığın, onun gerçek yüzünü evlenmeden önce gördüğün için. ya evlenseydin, ya evlenseydiniz ve çocuğun olsaydı sonra biri gelip iftira atsaydı ne olurdu? Allahın sevdiği kuluymuşsun. Umarım o şerefsiz, masum bir kızın daha canını yakmaz, kendisi gibi biriyle evlenir de cezasını bulur, ya da hiç evlenemez...
00 YorumlaBak canım senin ayrılaman şart seni dövüyo ve bir sürü şey yapıyo sen bunları hakedecek bişey yapmadın eğer bu kadar ileri gittiyse bitir nerden biliyosun belki seni daha mutlu edecek biri karşına çıkıcak çok mutlu olucan ve iyiki onunla bitirmişim dicen sana bunları yapmasına izin verme seni ailenden fazla başkasını düşünmez emin ol :)
00 YorumlaUlan boyle durumlar bir benimmi başıma gelir derdim gelmezmiş hayaller tamam süre 5 yıl tamam ailemi karşıma aldım oda tamam seviyoruz dedik ne olursa yaparız dedik bir b*k olmadı hep acı hep hüsran şimdi başkasıyla sözlendiğini duydum aklım başıma geldi şükür..
00 Yorumla5 seneni ona vermissin, 5 sene icinde baskasina itimaat edicek kadar deger vermemis sana.
Koy götüne tekmeyi bitsin gitsin bu is.
Beni ailemin icinde rezil edicek elin lafiyla ve ben hala ayrılıp ayrilmamam gerektiğini düşünücem öyle mi? Evlendiginizi bir düşün?
o zamanda kiskancliktan vs kadin siddetine kurban gidersin. Bu hayatta en kötüsünü düşünceksin ki kötüsü başına gelmesin, böyle bir sevgi yok.
Cakarm suratina tekmeyi00 Yorumlabence insan seviyorsa guven sart.. hatta 5 yil birlikteliyiniz varsa seni tanimali.. boyle bisey yapmiyacagini bilmesi onemli olan! eger bir iliski bu yuzden ayriliga gelmisse bence uzulmeye degmez,, seni anliyorum sonucta sevdin ama bugun sana boyle soyleyen sonra nebileyim.. guvenmiyorsa sana neden kendini ve aileni harciyasin? hakketmiyorsun bunlarii! kendini Ispatlamak neye? baskasinin bir sozune inanip 5 yili silen birisi icin degmez kuzum *
00 Yorumla
+1 yılSeni dovdu dayaktan bayiltti hemde baskasinin lafi icin?
Ve sende ben onsuz ne yaparim diyorsun ne diyim kizim sana
Ama sunu bil zor her zaman tatlidir
Ailen istemedikce sen onu ve onun seni uzlemerini sevdigini dusunup isteyeceksin
Ki
Simdiden bunu yapan ilerde ne yapar hic dusundun mu sen
Gozunu ac dunya onun uzerine kurulmadi00 YorumlaAdam seni dovmus mu yoksa ben mi yanlis okudum? ustelik kizlik raporu alabilmek icin hastane hastane dolasmissin... bence bunlar o adamdan sogumana yetmeli... biliyorum sevdigin insandan zor sogursun ama bunlarida dusun mantikli karar ver derim ben. Kimsenin sana degil tokat vurmasi dovmesi sen istemedikce dokunmamasi gerekiyor...
00 YorumlaOrtada sevgi yok ki birinin lafina bakarak milletin icinde dovulur mu ailene bu solenir mi hic? Gecenin o saatlerinde sirf o inansin diye rapor almaya calismissin bence cok yanlis yapmissin birak uzulme sana deger verenlere seni sevenlerle birlikte ol. Babanin yerine ailenin yerine koy kendini bu duruma ole bak sevgilinin yerine koy kendini duruma ole bak hanginiz haklisiniz?
00 Yorumla
+1 yılsana daha evlenmeden böyle davranıyorsa evlendikten sonra neler yapar düşün sen. biri sana baktımı sucu sende bulur bu tip erkekler. ailen haklı bence tamam seviyorsun falan ama mutlu olmayacaksın. ya evlendikten sonra siddetgörürsen o zavallı kadınlardan mı olmak istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYazdıkların gerçekse öncelikle geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe yaşamışsın ve oldukça zor bir durum. 2 yıl önce ben de buna benzer bir durum yaşadım. Hatta güncelleme kısmını okumadan yok artık, bu kız tam olarak da benim yaşadıklarımı, hissettiklerimi yazmış dedim. Gerçek anlamda, bunu tüm dürüstlüğümle sana söylüyorum, sana yardımcı olabilirim. Belki fikirlerini değiştiremem ama yaşadıklarımı anlatarak yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılAilen hakli. Bes senede seni taniyamanis onuda gectim gozuyle gormus gibi sana ve ailene bunu yapan insanin saglikli ve karekterli olduguna inanamam. Hakkinizda hayirlisini dileyin boyle isteyin Allah tan ve ona havale ettim deyip rahat olun dusunmeyin artik.
00 YorumlaEğer Seviyorsan , Mutlu olacağını Biliyorsan Aileni düşünme Çünkü Belli Bir Yaştan sonra çalışmadığın için Seni Her gün geçindirecek halleri Yok Sen Kendin Eğer Düzeleceğini Umuyorsan sevdiğinin al git Erkeğini Ve Yeni bir Yuva kur... Elbet Mutlu Olduğunda Ailende Seninle gurur duyacaktır... Ben bir Erkeğim Benim Babam Evlatlıktan reddetmem Ama Babalık hakkımı helal etmem sana dedi... Ama yine sevdiğim kızın peşindeyim Bizde hayaller kurduk Doğacak çocuğun isimlerini verdik ama Babam beni Evden kovsa da Kapıdan değilse bacadan yine girer Yine yüzsüz olurum
00 Yorumla
+1 yılAYNI şey başıma geldi beni yarı yolda bıraktı ben kendimi intihar ettim denize attım kurtardilar ilaç içtim avuç dolusu hastanelik oldum sigarayı günde 4 pakete çıkardım artık dilimin üstünde katman halinde zehir yapisiyordu ev aldım eşya aldım çalıştım evlenicek mutlu olacaktık ama hepsi yalanmis benimle alay etti. . şu an ise yeni yeni toparlanmaya başladım. . allah bana yasattiklarinin aynısını çocuklarına yasatsin
00 YorumlaCanım çok ağır bir durum. Lütfen kendi iyiliğin için ayrıl. Sana güveni yok seni o şekilde rencide edip canını yakmaya hakkı yok sen özelsin sen ailenin biricik kızısın lütfen ondan ayrıl ve kendini şanslı hisset! Nasıl ayrılırım yazmışsın, senin onca hakaretten sonra zaten yüzünü görmek istememen lazım. Zor bir süreç ama lütfen ondan ayrıl. Yarın çocuklarına da aynı muameleyi yapacaktır.
00 YorumlaO kadar yıl verip emek verdiğin adam seni sevmemiş ki, sevseymiş kızlık zarı denen et parçasının bir önemli dahi olmazdı. Affedersin ama gerçekten bir Fahişe olsan bile gerçekten seven erkek hatta seven insan bunu kabul eder. Bitirmek en doğrusu, kendi yolunu çizmen en doğrusu. Ama bir kadınlar duygusal Yaratıklar olduğumuz için vedaları salya sümük yaparız. Ama acılarımızda o masada salya ve sümüğün Arasında kalır. Atlatırsın bu durumu, merak etme.
00 Yorumla
+1 yılhayatını hiç kimse için yaşama gerçekten seviyorsan mücadele et zaman ver ama şunuda unutma huy değişmiyor eger seni hala üzmeye devam ediyorsa yok yakındayken dön derim yok sadece aile ise sorun onları ikna etmenin yolunu bulmalısın yoksa hep keşkelerle yaşarsın
00 Yorumla- Devamını Gör (384)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat