• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Çok sevdiğiniz birinden nasıl ayrılırsınız? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1913
Yapay Zekaya Sor
Çok sevdiğiniz birinden nasıl ayrılırsınız?
Çocuk Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
32 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

224

Cevap

224

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Heeşmire
    Heeşmire Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

Ailen istemiyorsa bir bildikleri vardir be balım :/ kendi kizini dusun. neden onun sevdigi adamla evlenmesini istemezsin o kadar aciyi cekmesini istersin ki? Cunku hayirli degildir. cunku onlar bilir o insanin seni haketmedigini. zaten kendin soyluyorsun hatalar yapti diye. terket birak o senin icin aci ceksin. eglenceli muzikler dinle. ilk 1 hafta cok zor gecer ama sonra sonra alisirsin. zor olur ama bir zaman sonra kalbin carpar birine. olacagi olsaydi olurdu , kısmetle kavga edilmez...

0
    0 Yorumla
  • siyahtukenmezkalem
    siyahtukenmezkalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

Beni çok üzen birini öyle bir terk ederim ki aklı hayali almaz. Ailemin tek kelime etmesine gerek bile yok. Onunla evlensen mutlu mu olacaksın sanki? Adam daha evlenmeden yakıp geçmiş; o imzayı atıp da çantada keklik olduğunda seni baş tacı mı yapacak sanıyorsun?

0
    0 Yorumla
  • Magus
    Magus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 35%
    +1 yıl

sen milletin yorumuna bakma. pat diye bırakılmaz öyle. yavaş yavaş soğutacaksın ilgi göstermeyeceksin çocuk soğuduğunu anlayacak mesajlarına cevap vermeyeceksin, yanına geldiğinde somurt felan uzaklaş oradan yani kısaca çocuğu soğutmaya çalış kendinden aksi takdirde çok üzersin kısa sürede çocuğu soğutabileceğini sanıyorum.

0
    0 Yorumla
  • rainorsmoke
    rainorsmoke Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

sensiz ölürüm falan hepsi yalan unutamam alışamam diyosun ama öyle bir alışıyosun ki. üniversite sondayım bende senin gibi ailemin zoruyla ayrıldım ve hergün yüzünü görüyorum. beni 4 kez aldattı içki içip evimi bastı ona trip attığımda. ve beni tırnak kadar sevmiyodu. seven bendim onun gözünde sadece bir oyuncakmışım. arkamdan çevirdiklerini duyunca nişan attım. ve sırf bana inat olsun diye gözümün önünde hergün başka bir kızla öpüşüyo geziyo tozuyo. biliyorum ondan başka kimseyi böylesine sevemem ama yanlış yoldan döndüm ben. eğer hala ayrılmadıysan düşünmeden ayrıl. çünkü eminim bu daha iyi olan günleriniz. gün geçtikçe daha kötü oluyo herşey erteledikçe. yaşadığım için söylüyorum. ama karar senin. ben daha fazla üzülmemek için aşkımdan vazgeçtim. inan ki şu an daha iyiyim,

0
    0 Yorumla
  • Zereneda
    Zereneda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bende dayak yedim herkesin icinde. Bizde 3 senedir birlikteyiz bana olan saygısını yitirdi ama benimde hatalarım oldu. Annem nefret ediyor kendisinden. Ama bırakamıyorum. Eger ayrıldıktan sonra pişman olmucagımı bilsem simdi ayrılırım. Ama olmuyo.. Kalbinden gecen neyse onu yap

0
    0 Yorumla
  • Satsan
    Satsan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Eğer onunla birlikte gerçekten bir gelecek göruyorsam ailem umrumda olmaz ama kasıtlı ya da kasıtsız hatalar yapıyorsa yaptığı hatalarla hem beni hem kendini üzüyorsa ayrılmak gerekir o zaman. Öyle bir veda edeceksin ki ayrılık bile gurur duyacak seninle. Vedalar belli eder zaten aşkın büyüklüğünü kısaca. Yeri geldiğinde tüm her şeyi geride bırakıp sakince veda edeceksin.

0
    0 Yorumla
  • Kapalıkutu24
    Kapalıkutu24 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Duruma göre değişir aslında eğer onun iyiliği için ayrılıcaksam sert ve kaba bir şekilde ayrılırdım iyi bir bahane bulurdum. Eğer ilişki yürümüyorsa ama hala deli gibi aşıksan sorunu çözmeye çalışırdım eğer çözülmesse uygun bir dille böyle olması gerektiğini söylerdim ve unutmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırdım. Dediğim gibi duruma göre değişir ama gerçekten seviyorsan kolay kolay bırakma pes etme savaş. Savaşmak daha az canını acıtır.

0
    0 Yorumla
  • Braveboy49
    Braveboy49 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Ne olursa olsun sevdiğin için mücadele et.
    Aşkın için savaş kardeşim.
    Vedalar çok acıdır.
    Giden için mi, kalan için mi dersen bilmiyorum.
    Ama acıtır.
    Ayrılık giden için de çok zordur ama kalan için daha bir zordur. Giden, gitmeyi göze almıştır. Kalan, ya mücadele etmeyi göze alacak, ya da unutacak. Ama unutulmuyor. Sen ne kadar unutacağını söylesen bile kalbine laf geçirmezsin. O acı seni kemirir durur, sen yaşadığın ve yaşattığın acıyla kalırsın.

0
    0 Yorumla
  • soron
    soron Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

bence bir insanın kalbi attığı sürece, kalbindeki kişiyi sevmeli ve peşinden gitmeli, kendisi dahil her şeyi kaybetme riski olsa bile.
    var oluşun tüm gayesi aşkı aramaya yöneliktir, aradığın aşkı kimde veya neyde gördüysen onu aramaya ve ulaşmaya devam etmeli.

FAHRİ DEMİR

0
    0 Yorumla
  • Acestor
    Acestor Takip Et
    +1 yıl

Başıma geldiğinden bilirim yaklaşık 1 yıl oldu ayrılalı ve hala özlem duyuyorum açıkçası. Bitirirken mesajla bitirdim yüzüne söyleyemeyeceğimi düşündüğüm için.

Senin yerinde olsaydım ondan anında ayrılırdım. Bir kere en önemli şey olan "GÜVEN" yok, bu olmadıktan sonra ilişki yürümez.

0
    0 Yorumla
  • Extrolien
    Extrolien Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

ben sevgilimin geçmişte yapmış olduğu şeylerden ötürü onu yargılamam , yatmışsa yatmıştır benimle birlikte olduğu zaman eğer böyle birşey duysam sadece ona bunu sorarım doğru olup olmadığını ondan öğrenirim evlendiğimiz zamanda bu durum ortaya çıkar zaten... dövmek nedir ya kıyamam sana :( umarım gönlüne göre bir eş bulursun canım , yaşanılanlardan dolayı üzgünüm

0
    0 Yorumla
  • mylifeisyour
    mylifeisyour Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ask sevgi tamam var saygı nerde? Saygı yoksa herşey yalan sevgilin senden önce insana saygı göstermeli seven adam zaten bunu yapmaz bu kadar düşürmez sevdiğini yol ver gitsin seni hakedeni bul zaman herşeyin ilacı bir baskası çıkar ben hic sevmemisimki dersin

0
    0 Yorumla
  • simultan
    simultan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Eski sevgili şu an ki nişanlıma benimle karı koca hayatı yaşadığını söylemiş günceli okuyunca bu aklıma geldi nişanlım bana anlattı durumu sormadı bile ben ona asla inanmadım kızlığını bozduğunu söylese ona inanmam sana güveniyorum dedi ilişki de güven yok, saygı yok, dayak var, aileyi rezil etmek var ondan nefret etmek unutmak için daha neyi bekliyorsun?

0
    0 Yorumla
  • expektopatronum
    expektopatronum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Seni haketmiyor. Ne kadar acitsada bir mektup yazabilirsin uzun bir mesaj yazabilirsin yuz yuze konusmaktan kacin eger cidden ayrilmak istiyosan. Ve tamamen iletisimini kesmelisin. Seni doven bir insanla mi evleniceksin cidden? Bu devirde hemde sakin bacim sen herkesten onemli olmalisin kendin icin. Uzulme herseyi iyilestirebilen bir zaman var.

0
    0 Yorumla
  • Papatyam94
    Papatyam94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Guncellemeniİzi okuyunca size kendinizi bile degersiz hissettiren bir insan var karsinizda. Hastane hastane dolasmak nedir sirf o inansin diye... Sizi yillarca taniyamamis mi? Yazik! Size diyecegim sadece kalbinizi degil beyninizi de dinlemeniz. Zira sadece kalple arilan adimlar yanlis yollara cikabilir kendi sahai fikrim

0
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.

"Hoşçakalı gözlerinden, elvedaları dudaklarından öpüp gidiyorum." derdim :):

9
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sen onu ikna etmek için o raporu almaya gidip kendini o kadar küçülttün ya daha o ilişkiden hayır gelmez adam harbiden sevse 5 senelik sevgilisini tanır güvenir iftiraysa şayer iftira atan o.. ç... nun ağzını yüzünü döker senin değil... adam değilmiş o benden demesi

1
    0 Yorumla
  • spoki
    spoki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

biraz sıkıntılı bir durum bu ya çok karışık senin yerine kendimi koyuyorumda bir sonuç bulamıyorum ama o senden vazgeçmiş belliki seninde çok sevdiğin birisiyse çok fazla benkleme arkadaşıda al doktora git kızlık raporunu ordan kendisine doktor kendi elleriyle versin ozaman sana nasıl özür dileyeceğini bilemez ama bunları yapabilmen için sevgilini doktora gitmek için ikna etmen lazım aileni karıştırmamanda lazım tabi doktora giderken

0
    0 Yorumla
  • tamamsus
    tamamsus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Senin ailen degil... sen haketmemişsin kizlik raporu ne ya.. annen baban niye hastane hastane dolastiriyo seni ne sacmalik ya.. bir insanin mahremine bu kadar girilmez. Kusura bakmada annen babandada var. Onlain yaptigida cok ayipp
    Boyle bisey duyunca arkana bakmadan gideceksin... diyelimki evlendin o cocukla senin yuzune nasil bakacak..

1
    0 Yorumla
  • denemeli
    denemeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Güncelleme olmasa ayrılma sevgine sahip çık derdim. Ama sevgiden daha önemli şey saygı. Onun sana saygısı kalmamış. Uzaklaş, soğuk davran anlar nasılsa. Mesaj atmak aklına geldiğinde herkesin içinde nasıl rezil ettiğini sana nasıl el kaldırdığını düşün. Acısına çare yok. Zamanla alışıyor insan. Ailen haklı kendine yazık etme.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Okurken gözlerim doldu, hatta şu an ağlıyorum desem yeridir. şu an aynı durumdayım desem inanır mısın? Hoş daha gelinlik , damatlık seçecek duruma gelmedik. Gelemedik. Üzücü. Bilmiyorum ne karar verdin uff zor yaa ne demeliyim bilmiyorum terzi kendi söküğünü dikemez , ben galiba devam edeceğim. ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ONUU. ama onun sevgisinden emin değilim çok kırgınlıklar, üzüntüler yaşadık. :( :(

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Iste bir insana yillarini vermeyeceksin kardesim.
    Oda sana böyle gecirir o yillari..
    Adam senin kocan degil hicbirsey degil.. ne diye belli belirsiz adama yillarini verirsin? Hele 5 yil icinde hicmi anlamadin onun siddete olan egilimini?
    Birak ya. Kendi düsen aglamaz. Sen aileni dinleme git evlen yersin dayagi oturursun asagi. Birde ailem hak etmedi diyor.. sen hak etmissin demekki.
    Biraz kendine saygi duy. Hic sanmam bu adam 5 yil boyunca seni el üstünde tuttuguna..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben bu dediğini çok zorda olsa yaptımm o birine aşıktı bense ona aşık olmaya başlamıştımm sonra dayanamadım onun başkasını hala içinde taşıdığını öğrenince mesaj attım oda dedi yok öyle bir şey gel devam edelim benim ol ya da git unutalım kalbimmm kal dedi mantığım git mantığımı dinledim dinlemek zorunda kaldımmm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

anne baba hakkı, onların ağzından çıkanlar çok önemlidir aşktan daha kıymetlidir. onlardan tek bir kere âh alsan iki yakan bir araya gelmez. mutluluk cicim aylarından sonra biter. aşk evliliği zaten ölümlü yani aşk ölür. annen bir kere dua etse ferahlarsın.. belki bu ne diyo ya ne saçmalıyo diyosun ama ben yaşadım yaşayanları da gördüm. zamanla dinmeyen hafiflemeyen acı yoktur arkadaşım. bırak yoluna gitsin..

0
    0 Yorumla
  • defneciiiik
    defneciiiik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Hak etmediğim bir şeyi bana yaşatıyorsa ve başkasının sözüne inanarak bunu yapıyorsa sevgimden ölsem de vazgeçerim. Umrum da bile olmaz. İlerde büyük sorunlar ortaya çıkmayacağı ne malum. Bir başkasına inanır beni aldatıyosun der. Unutma senden karşılık beklemeden yanında olacak olanlar sadece ailen.

0
    0 Yorumla
  • erkekkopegi
    erkekkopegi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Sen koca cinayetine kurban gitme adayısın. Senin gibi düşünen kızlar/kadınlar üzülerek söylüyorum, cinayeti hakediyorsunuz. Sana iftira atmış ailenin yanında sen hala seviyorum diyorsun. Bu sevgi değil bağnazlık, kölelik. Neyse tez zamanda aklını başına alırsın inş.

0
    0 Yorumla
  • mOLii
    mOLii Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Boş yere rapor peşinde koşmuşsunuz kuzum. Anlamadan dinlemeden başkasına inanan birinden sana ve ailene hayr gelmezki zaten. ben olsam bir anda silip atardım hayatımdan ve gram acı çekmezdim. Kaybolşan yıllarımı da geride kalmış güzel anılar olarak sayar zarar saymazdım, sonuç olarak güzel bir geçmiş olsa bile geleceği sağlam olmayacak bir ilişki olmuş bence..

0
    0 Yorumla
  • akşit10
    akşit10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Arkadaşım çok hata yaptı diyorsun, bu hatalar ayrılacak kadar büyük bir hatalarsa soğuk kanlılıkla istemiyorum de geç. Bugün böyle hatalar yapan evlendiğinizde daha ne hatalar yapar onu düşün. Herkes herkesi unutabilir. Delice sevip evlenenler gün gelir boşanıyor. tamam seviyorsun ama çok yanlışları varsa istemiyorum diyeceksin. Bırak istediği eli tutsun senin sevgini haketmeyen birini ne düşünüyorsun?

0
    0 Yorumla
  • tyfikbugra
    tyfikbugra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

etin etinden kopar canın öyle bir yanar ki.. nefes alamazsın hiç kimse onun gibi olmaz olamaz ama gerekiyorsa ayrılık katlanır insan bir şekilde katlanıyor yani 7 senelik ilişkim yüzük taktıktan sonra bitti daha 5 gün oldu inan günler saatler dakikalar hatta saniyeler azap oluyor bana ama yapacak bişey yok insan kendisini frenliyor işte geçer birgün ama asla unutamazsın ki aileden daha önemli hiç bişey yoktur bu hayatta bunu asla unutma onlar ne yaparsan yap arkanda dururlar...

0
    0 Yorumla
  • Pireneler
    Pireneler Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Güncellemeyi okumadan önce, "Ben ayrılamam ki :( diyecektim" içimi dökecektim. Ah be hiç yakışmış mı ona? Ayrıl, biliyorum çok zor senin için ama onunla görüşmek istemediğini söyle. Onu unutmalısın bu yüzden yalnız kalma. Sinema, tiyatro ne olursa git, arkadaşlarınla ol. Gerçekten uzun zamandır bu kadar duygulanmamıştım. Çok üzgünüm :(

0
    0 Yorumla
  • melekmelek11
    melekmelek11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

İnsanin annesi babasi ölüyor unutuyor bunu mu unutamayacaksin? Hata yapmia demek ki sana o kadar deger vermemia elbette her insan hata yapar ama hatalar degil her sey sende bitiyor bitti diyecekain kendine kabul ettirceksin bunu bak bakayim nasik bitiyor, hakkinda hayirlisi olsun ve ana babanin duasi cok onemli unutma

0
    0 Yorumla
  • FatihBuğra
    FatihBuğra Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Kimler unutulmadı, kimlere mesaj atılmadan duruldu, kimlerden vageçildi
    Elbet biter. Büyütmemek gerekiyor, verildiği gibi alındı.

3
    0 Yorumla
  • happyowl
    happyowl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Durursun kardişiim. Bir kere bir bak şu yazdıklarına. Böyle sevdiğin bir adam seni severek ayrılmaya mecbur etmiş. Bu yetmez mi ayrılığı kolaylaştırmaya? Demek ki değmiyor ve haketmemiş. Bunları o düşünmediyse sen hiç düşünme. Zor olur, üzülürsün ama kendine saygın olur. Seni üzene katlanma.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

seni cok iyi anliyorum. ama vazgecmelisin oyle birinden sana yar olmazzz. hayirsizim teki. hem sana el kadirmis hemdr guvenmedigini belli etmis. eger evlenirsen cok kotu olur. zaten surmez boyle bir evlilik. unut gitsin canim benim 😕. hic degmez gercekt3n degmezz oyle birine.. nasip kismet isleri bunlar. elbet karsina daha iyisi cikar. ama boylesini hala sevmye kararliysan... :(( göz gore gore kendini atese atma derim

0
    0 Yorumla
  • berillkibarrr
    berillkibarrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Boyle bir konuda sana sormadan sana siddet uygulamasi? Sormayi birak sana siddet uygulamasi bu siddet degil bu işkence. Cok zor biliyorum ama her serde bir hayır vardır biral gitsin seni simdi doven ilerde de dover

1
    1 Yorumla
    • berillkibarrr
      berillkibarrr
      +1 yıl

Aranozda sevdigimi birakmam falan diyen olmus yazikalr olsun kizi bir oldurmedigi kalmis

Yorumla
  • Gazelle05
    Gazelle05 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Konu vahim ayrılmak zor ama sana yapmadığını bırakmamış aileni bile kaybetme tehlikesiyle kalmışsın.. Şimdiden böyle birşey yaptıysa ilerideki hayatını hiç mutlu göremiyorum. Daha fazla düşünme ve bitir. Zorda olsa elbet atlatırsın..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kız aynı durumu şu an ben yaşıyorum. başka birini buluruz gerçekten bak. lütfen onu affetme yalvarırım. seni mahvedicek. şimdi bir tek o seni anlıyor gibi geliyor demi. öyle değil işte. sana yalan söyledi. sen affedilecek hata yapsa buraya böyle gelmezdn zaten unutma daha karşına bin kat iyiler çıkar.

0
    0 Yorumla
  • 88kalender
    88kalender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

O salaklik yapan sevgiline yol görülmüş ondan sana hayır gelmez düzgün sana layık birisiyle tanış yuvanı kur o salağın yaptigi elin şeyiyle gerdeğe girmek o salataligin önde gideniymiş üstüne yoğurt dökülse ondan bir cacık olmaz. bide seni dövmüş bayana el kaldıran sadece mavi kimlik taşıyan erkek müsvettesidir. sabır diliyorum sana arkadaşım.

0
    0 Yorumla
  • Canhnygt
    Canhnygt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Sen ne istiyorsan onu yap kimse kararindan vazgeciremez seni

Ailene gelincede onlar senin ailen seni yanliz birakacaklarini sanmiyorum

Sevgilin sana vurmus olabilir bunlar cok normal seyler bende eski sevgilimden dayak yedim
    Ayrildik ve cok pismanim bu ayriliga izin verdigim icin kalbini dinle ve burnunun dikine git

0
    0 Yorumla
  • AngelBatista
    AngelBatista Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

bir araba havası inmiş lastikle belirli bir süre yoluna sağlıklı devam edebilir ama patlak bir lastikle araba hasarlı bir şekilde yola devam edecektir. bu durumda sen iyi bir şoförsen lastiği değiştirirsin, yedek lastiğin yoksa yol yardımı ararsın ama her iki şekilde de lastiği değiştirirsin. Yani ilişkinizin temelini yıkan bu güven problemi karşısında ilerlemeye devam edersen veya devam etmeye çalışırsan bir yerde patlarsın. Hazır havası inmişken lastiği değiştirmek en iyisi.

0
    0 Yorumla
  • ramyuunn
    ramyuunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

5 yıllık ilişkiniz var ve böyle bir şeyi duymuş ve bir de üstüne seni dövmüş. Bu çocuk sana hiç güvenmemiş o zaman o kadar yıl birliktesiniz hiç mi tanımamış seni de başkasının sözüne inanıp gelip sana ve ailene bunları yaşatabiliyor. Ne kadar üzücü bir durum ama bence kesinlikle bitirmelisin, böyle bir durumda bile bu şekilde tepki veriyorsa evlendiğinizde de aynı şekilde olabilir yani ailenin sözünü dinle onunla ilişkini kes bence

0
    0 Yorumla
  • gecekuşuuuu
    gecekuşuuuu Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

yıllarını harcadığı ilişkide karşı tarafın kendisini onun kadar sevmediğini gören, kendisi her şeyini verebilecekken karşıdakinin bunu yapamayacağını geç de olsa fark eden, çaresizce dönüp gitmek zorunda olandır.

1
    0 Yorumla
  • Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Ben çok sevdiğim birinden ayrılmam
    Ne olursa olsun onu severim

10
    1 Yorumla
    • Faithpower
      Faithpower
      +1 yıl

kanka eksileyenler tek gecelik ilişki sevenler la

Yorumla
  • mesut1984
    mesut1984 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Eğer ufak bir tereddütün var ise oba karsi. yani seni sevmediğini anlamissan. kisacasi senden bikmış ama belli etmiyorsa hic uğraşma. bence hemen unut gitsin. Dünyada birçok eekek ve kiz var. dunyanin sonu değil. hayatini yasamaya devam et ama geçmişten ders cikararak!!!

0
    0 Yorumla
  • emkaxx
    emkaxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

bence kızlık raporunu zarfın içine koy , götür ver. sonrada elvada diyip kapıyı çek çık. Bir kızı dövmek ne demektir ya!!! kız l*n bu kız... cok fena ayar oldum. Sen bize adresi söyle bizde gidip onu dövelim uyuz oldum simdi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aynı durumu yaşadım, bende 5 senemi verdim. Bitti. Bitince bitiyor işte önce kendine inanmalısın. Ondan öncede vardın ondan sonrada olabilirsin. Kinse vazgeçilmez değildir. Bu hayatta ne kadarr bencil olursan o kadar mutlu olursun. Kendini düşün arkana bakma ve git. Hayatta hiçbirşey senden değerli değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ona şu sözlere benzer şeyler söyledim ve ağlıyarak ayrılmıştım.

Artık bu son veda üzgünüm.
    Nefret etme benden üzgünüm
    İster miydim hoşçakal demek,
    Elim kolum bağlı üzgünüm.

Baştan yanlış yaptık üzgünüm.
    Seninle olmazdı üzgünüm.
    Azmı savaş verdim kendimle,
    Engellere yenildim üzgünüm.

https://www.youtube.com/watch?v=0QjTEBqJkfo
    0
    0 Yorumla
  • aasortikk
    aasortikk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Benim hikayemi yazdin :)
    Olsu ayrildik bitti untuldu...
    ailem annem abim babam hepsi sileriz seni dediler
    ama sunu farkettim onlar istedigi icin degil
    ben istedigim icin bitti
    cunku beni oyle uzen biri cocuklarimi mutlu edemezdi.
    ve bitti...

0
    0 Yorumla
  • ezgi4
    ezgi4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

sevdigin eger affedilmeyecek kdr buyuk bir hata yaptiysa yani sadakatsizlik gibi ozaman zor da olsa ayril ama eger biyle bisy yoksa aileni ikna edersin bir sekilde

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beni dövdü. sence yeterince büyük mü

Yorumla
    • ezgi4
      ezgi4
      +1 yıl

ooo bu durum aklima gelmemisti, valla buyuk bir sorun bence sevince insan herseyi affetmek istiyor ama dayak da affedilecek birsey degil

Yorumla
  • LeOuzhan
    LeOuzhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl

Tavsiye etmem ama, kendimi keserim, çok acı cektiririm... Ve bunu aileminde görmesini sağlarım.. Boylelikte, kara sevda diye sizi evlendirmek zorunda kalırlar... Aranizdaki mesele çözülür kendi aranızda...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cok canim yaniyor solediklerini yasadim. sevdigim halde ayrildim beni istemedi. bikti sikildi canim yandi ama napiyim bende uzak durdum kosede bekledim ama gelmedi zaten.. ilk kez 1 aydir hatta daha fazla onla iletisimim yok. hic bir sekilde konusmadim. ah bu aci gecmez. geceleri hic hemde..

0
    1 Yorumla
    • buzdolabııı
      buzdolabııı
      +1 yıl

tanisabilirmiyiz

Yorumla
  • mnbdnzl
    mnbdnzl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

yaptığı hataya bağlı benim nasıl ayrılacağım ailem doğal olarak benim mutluluğumu ister boşuna demezler onunla evlenirsen düğününe bile gelmem diye onların düşüncesinin çok önemi var

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten ayrılmamı hak ediyor çoktan. ama nasıl yapacağımı bilemiyorum

Yorumla
    • mnbdnzl
      mnbdnzl
      +1 yıl

bunu kolaylaştırmanın en iyi yolu birden ayrılmaktır tabi ne kadar kolay olabilir ki allah yardımcın olsun

Yorumla
  • Blizz
    Blizz Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 42%
    +1 yıl

Bunu yapana ayrılık konuşması lüks değil mi sence? Geçmişin hatrı diyorsan illaki al mektuplarını ver mektuplarımı.. Bazı hataların affı yok, ailen haklı. Güven yoksa baştan bitmiştir zaten.

1
    0 Yorumla
  • yıldızımsınem
    yıldızımsınem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl

hemen ayrıl. sana ve ailene saygısı yok ve 5 yıldır birliktesin sana hiç mi inanmıyor? arayıp sorma. zamanla her şey unutuluyor. pişman olursun ileride böyle biri ile evlenirsen.

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

Bir vedayi hak ediyor bence herkes iyi kotu olmaz bu vedada aslina bakarsan hep acitir..

4
    0 Yorumla
  • DSaul
    DSaul Takip Et
    +1 yıl

Nasıl insanlar var vallahi şaşırıyorum sana etmediği kalmamış hiçbir şey demeden ayrılırdım bu onu önemsemediğini gösterir sessiz kalmak verilebilecek en iyi cevap

2
    0 Yorumla
  • meellooddii
    meellooddii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

ayrılırım ben sonuçta o kadar cok şey yaşamışsın. hem ailenen kabul etmezse onla aran daha kötü olcak görüşemicen onla beraber olduğun zaman sana yaptıkları aklına gelecek.(

0
    0 Yorumla
  • karabulut1985
    karabulut1985 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

kusura bakma ama o cocuk salakmıs namus bacak arasındamı oluyor sadece ozaman kadınların hepsi namussuz bence cok yanlıs terk etmende fayda var seni kaybeden düşünsün hayatına kaldığı yerden devam etmeni öneririm.

0
    0 Yorumla
  • derengulsoy
    derengulsoy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Bazen sadece yaşananlar bitirir söz söylemek gereksiz. Senin yaşadığında o hesap. İnsan değer emek verdiği bir şeyi böyle elaleme yüz göz etmez ki senin o erkek arkadaşında karakterin k'si yokmuş.

0
    0 Yorumla
  • merikolika
    merikolika Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Ailenin haketmediginin farkindasin daha ne duruyorsun ayril. Simdi bunu yapan ilerde dah a neler neler yapar. aileden pnemli bisey yok su dünyada onlari uzme

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (328)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok sevdiğiniz birinden nasıl ayrılırsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizi çok seven birinden nasıl ayrılırsınız? 25 cevap verildi
Sevdiğin birisinden nasıl uzaklaşılır? 8 cevap verildi
Sizi seven birinden kırmadan nasıl ayrılırsınız? 9 cevap verildi
Seni seven birinden nasıl üzmeden ayrılırsın? 7 cevap verildi
Sevdiğim kişiden nasıl uzaklaşırım? 5 cevap verildi
Sizi sevmeyen birinden nasil uzaklasabilirsiniz? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨