AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
Ahh ODa anlasa sapsal 1 yil sonra tekrar birlestik ama Olmuyor bitince askta sewgide bitiyor
Çok zor oluyorr ama bir süreden sonra alışmaya başlıyorsun sadece yokluğuna bırak gitsin sonu yok çünkü
ayrılmaz dimdik onun yanında olurdum
beni aldatmadıysa aldattıysa onsuz öleceğimi bilsem yanımda istmem
kesinlikle ayrıl. biter.! gururumdan önemli değil ya! hayret bişey ya... bende olsam ailenin yerinde aynısını derdim.
Ne kadar sevgi de olsa saygı bittikten sonra artık o ilişkiden bişey olmaz.
bir ilişkide saygı ve sevgi birlikte olmalı o ilişkinin yürümesi için.
yazık olmuş sana terk et sıktrıp gıtsın bune be yuh sende hala düşünüyon senı küçük düşürdü aşağldı haketmıyor senı bırakta defolup gıtsın
Ooo boyle bisey yaptiysa bas gtune tekmeyi pzevenk gorsun dunya kac bucak. Yuzsuzluk olur hala pesinden kosmak. Ayril tabiki aninda
Güzel bir söz vardı :Kısa tutalım Son Sözleri Sevemedim Vedaları oyuzden uzun ve afıllı cumlelerın manası yok sadece 2 kelıme yeterlı
Bu çok zor bir durum ben yapamamıştım ağlaya ağlaya onu kendimden sogutmustum onun ayrılması daha iyi olurdu ben ayrilirsam dayanamaz geri donerdim
Sonradan canım yanacak kadar seviyorsam zaten ayrılmam. Ama hatalarından dolayı ayrılıyorsamda sonrasında üzülmem.
Sana gram deger vermis olsaydi seni bu sekil rencide etmezdi.
Böyle birseyi yasamak zorunda kaldigim icin üzülürdüm ama onu kaybetigime degil!
Onu her gördüğünde yüreğin sızlar ve sonradan pişman olursun
Saygılarımla
Bir gece bir kızla bir ilişki oldu ve çocuğum oldu seni seviyorum ama gitmek zorundayım :( :D
O cocukda bitmistir kızlık zarın yok sanmıstır oda cok pismandr emin oll
Çok zor aynısı bende de var sabretmek lazım nasipse zaten olur diyorum
Cok sevdigimiz birinden neden ayrilalim
Ruh hastasi miyiz biz
Ben ayrılamam. Ayrılmak değil her daim çözüm üretmek yanlısıyım
cok seven üzmez bırak uzmesını elıne dıken batsa yerınde duramaz sevgı gerçekten başka bişi
Evet dayanirsin. Madem cok üzdü hatta yapti umursAma ayril geç
Ayrılamazsın da unutamazsında, aacıyıda dindiremezsin bu kadar basit
Ailen istemiyorsa bırak mutlu olamazsın kendimden biliyorum.
Ne yaparsan yap ne unutmak için ne de ayrılmak için bir başkasını kullanma da...
Oturup konuşsaydınız keşke 5 senedir seni tanımamışsa yazıklar olsun arkadaşına ayıp etmiş. kendini kandırır anca
ben fahişe diyip kovmuştum. çok seviyodum ve seviyorum muhtemelende seveceğim yeri başka ama olmuyosa zorlamaya gerek yok.
Ne yap biliyormusun? Ona bile söylemeden uzaklaş... O zaten unutur. Araya mesafe girince acı hafifliyor
Ayrilmam gerekiyosa ayrilirim.
O'nun disinda ailem, sorumluluklarim var , hersey ondan ibaret degil. Elbet zor olur ama alisir insan zamanla..
Önemli olan mutlu olmak bir gun deniz kenarinda yaparsin kahvaltiyi obur gun para olmaz simitle yaparsin ama en azindan yanindaki hep yaninda olur guvenirsin hep seninle olacagina hep beraber oalcaginiza inanirsin
Sana yaptıklarından sonra barışmayımı düşünüyosun eğer barışacak olursan sana yaptığı aklına gelsin onun sevgisi et parçasınaymış sana değil
yaptığı hataları ailene söylemeseydin şimdi bunları düşünüyor olmazdın herhalde
beni dövdüğünde ailem hastaneye götürdü öğrenmemeleri imkansızdı
çok kötü bir duruma düşürmüş seni bir anlık hırsla öfkeyle yanlış adımlar atmış. Senden ziyade ailenede büyük zarar vermiş. Sizin için zor bir süreç ama İnşallah kolay atlatırsınız...
Sevdigim kizdan belki Sartlar öyle gerekiyorsa bir zaman sonra ayrilirim ama kaderimizde yazildiysa dönüp dolasir yine birbirimizi buluruz diye düsünüyorum
allah sana yardımcı olsun herseyı sabret ama bunu mesajda atma tlfda cevap verme sakın o senı yavaş yavaş az olsa unutur onu sakın karsısına cıkma 1yıl sonra cık aynı yasadıgın olayı anlat
vedalar her zaman üzer ve olayı uzatır çok seviyosan aileni karşına alırsın buna değmicek biriyse yavaş yavaş kendinden uzaklaştır konunun farkında varır ilk o söyler zaten olmuyo diye
hemen ayrıl daha nasılımı dusunuyosun bu yaptıgını unutamam k bakma de sktr et
sen evlensen ahi bunu hiç bir zaman unutmıcaksın, bu işin geleceği yok bırak gitsin
Oha be canım bak seversin anlarım ama köpek et peşinde ama yinede dönme ona
Seviyorsam sonuna kadar giderim. Birdaha boyle sevebilirmiki insan. 3 gunluk dunya
Yapamazsın yapmak istesende sonuç olmaz bence eğer anlattığın kadar seviyorsan.. istemeyenleri ikna etmeye çalış, çünkü bu tarz duygular çok zor bulunuyor. Kaybetme! :)
Gene b*k b*k işler peşindesiniz , madem seni çok üzüyor fırtlatacağın cocugun adini neden seçiyosun ,
sen boyle bir durumdan sonra bu adami nasil hala sevebiliyorsun peki
seni herkesin içinde dövmüş ve sen bu soruyu mu soruyorsun?
seninki gerçek aşk olsaydı gelir bir sorardı direk dövmüş. ayrıl ^^
Şu yaptığın güncellemeyi gördükden sonra s*ktir et öyle çocuğu.
One l*n böyle birinin lafıyla gelmiş, dövmüş. Ayrılman senin için iyi olur ama seviyorsan bilemem.
Bitmiş zaten bakire isen al raporu ver eline pismanligini yaşasin
bence kendını affettırmesıne ızın ver frsat ver bakalım bı becerebılıcekmı bunu?
Neden ayrılıyım şartlar ne olursa olsun niye ayrılıyım ayrılmam ayrılmak isteyene fikirde vermem
Bin defa ölmekten se Arkadas bir defa öl Kader buymus Allah artik hakkında hayırlısını versin..
ailem buna engelse kendimi bir süre kapatırım cok cok zor olur ama ayrılırım
bu sorunun cevabını bende arıyorum sanırım sadece güçlü olanlar bunu başarabiliyor...
O zaman ben cidden güçlüyüm
@Pentagram_ güçlü insanlar herkesin üzüldüğü şeylere üzülmez, üszülür ama belli etmez edemez işte zaten etsede tek diyecekleri şey zaman olduğundan sallar:D
Hayır ben de çok sevdigimden ayrıldım ama aci çekmemek için aklıma bile getirmemeye çalışıyorum ve ilk defa aglamadim onunla ayrikdigimiza
@Pentagram_ o senin için ne ifade ediyor?
Hayatıma alabilecegim en mükemmel insandi
İnsanoglunun en büyük alışkanlığı alışmaktır. Sende alışacaksın merak etme.
Ondan soğuman için tek bir neden : SANA GÜVENMİYO..
Hala neyi bekliyosun?
Tekmeyi basmanın vakti gelmiş demektir dostum :))
Çok üzdü ve çok hata yaptıysa gene yapar. Ailende demek ki görmüş bunu istemiyor. Aileni dinle el oğlu gelip geçici. Sevgi aşk karın doyurmuyor.
zafer yolunda çekilcek çile kutsaldır :D
yok ya valla yorum yapamıcam o kadar uzun ilişkim olmadı nasıl bir duygu bilemem
Çok seviyorsam ayrılırken onu üzmemeye calışır sesizce giderim hayatından
Dayanılamıc hiç bir acı yoktur... Zaman alişmayi öğrenir sana.
Bitiremezdim ilişkime gizli devam etmeye calışırdım
hayatında birdaha hiç sarılamayacakmışın gibi sarıl ona
Ayrılmam sevdiğimden. Üzüldüm diye ayrılmış gibi yaparım ama bırakmam
Seni seveni brkma savaski senin olsun
Anlattıklarını harfi harfine yaşadım ve ayrıldım. 4 seneyi çöpe attım
Nasıl konuşmadan durabildin 😄
9 aylık bir ayrılık oldu sonra yine barıştık ama o ayrılıkta o kızlarlaydı mecbur konuşmadım numaramı değiştirdim. Sonra barıştık ama bir kere yokluğunu yaşadım güç aldım bundan. Şimdi de bişeylerle oyalanıyorum sırf o aklıma gelmesin diye slow şarkılar dinlemiyorum. Yani biraz gayret gerek, kişinin de unutmak istemesi gerek
Ay etiketlemeyi unuttum :D @kr3406ko
Benimkide çok karışık biz ayrılmıştık yinede konuşuyoduk bu sevgili yapmiş hala bna seni sevıyorum özledm falan dyo ben çıkarım herkezle sen çıkamzsn diyo seviyomu sence
Sevmiyo sadece bir kıskançlık var onun olan bişeyi paylaşamama duygusu var. Buda seviyo anlamına gelmiyo gelseydi başkasıyla olmazdı @kr3406ko