Aldattığını biliyorum ama bildiğimi bile bile inkar ediyor.

Uzun zamandır beraberdik 3 gün önce mesajlarda aldatıldığımı gördüm ne kadar söylesemde inkar etti yeminler etti yapmadım dedi neyse yengesine sordum bende oda üzüldü ama gerçek olduğunu yalanlamadı yani gerçekten aldatılmısım tekrar konustum bununla yengesinden duyduğumu bilmiyor kim demisse yüzleselim dedi isim vermedim diğer facesinden tekrar mesajlarını okudum bikaç kıza daha seni seviyorum falan demiş son bi mesaj atıp tüm ilişkimi kestim mesajıma cevap vermedi arkadaşımla konusmus aldattıysam Allah belamı versin felan demiş mesajları görmesem inanacam nerdeyse.. Şimdi şöyle bişey var biz yüzük takacaktık yüzükleri aldıktan 1 gün sonra öğrendim ve bitti yani sürekli bana ilgisi vardı özel süprzler yapıyordu ayrı sehrdeydk yanıma qeliyordu bu kdr ilgilenen bi insan nasıl aldatır bilemiyorum ama yengesi bana neden yalan söylesin? facemde konusan arkadasım dedi bugun mesaj atmış yalvarırım dön sensiz yapamıyorum Allah canımı alsın ki senden baskasını sevmedim daynamıyorum sen vazqecsende ben bırakmam vs.. smdi ne yapmalıyım ben hala seviyorum ama aklımdan cıkmıyor :(((
Aldattığını biliyorum ama bildiğimi bile bile inkar ediyor.