Boş konuşmuş kimse iki günde kimseyi sevemez hele bu kadın erkek ilişkileri ise neyi sevmiş diye sorulsa boş beleş klasik cevapları verecek çünkü tanımıyor karşısında kim var
2 gün olmuş birde saçma sapan yazi tipiyle çıkma teklifi etmiş kanser eder insanı bu ben direkt konuşmayı bitirirdim 2. Günden sevgili olmak ne demek ya madem tanicaksin ilişkinize bir isim koymadan tanişarak ilerleyin karşidaki bayanin ne dusunceni dusunemiyomu bu saçma
Adam yıkığın önde gideni zaten 2. günden çıkma teklifi eder gibi sevgililik teklifi etmiş, sen de 6 ay konuşup birbirimizi tanıyıp öyle olurduk demişsin 6 aya 6 tane sevgili yaparsın ahhahaha :D
Of bunlar niye böyle ya. İlk günden seni seviyorum, sana ölüyorum lafları. Elde ettiğini düşününce de anında ilgisini bıçak gibi kesicek. Asla inanma, göz boyamak için yapıyor. 2 günde kim kimden hoşlanmış. Ergen ergen tavırlar
Ah be ah eskiden böylemiydi hiç mi haber izlemiyorsun seni korkutmak istemiyorum ama %80 i bunların yalancı sadece zevk için yapar maalesef hele ki bu zamanki insanlara asla ve asla görmeden güven olmaz...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
En iyisi gorucu usulu asko. Yaninda biri olacak uc kisi oturup konusacan usulunce. Olursa olur olmazsa olmaz hem ailelerinde gonlu oluyo